Sungazing- Gledanje u Sunce forum za Balkan

Sungazing- Gledanje u Sunce forum za Balkan

Sunazing i uzemljavanje će Vam pomoći da izlečite sve bolesti za kratko vreme
 
PrijemPortalGalerijaRegistruj sePristupi

Delite
 

 Iluminati Protokoli

Ići dole 
AutorPoruka
cybermikan
Admin
Admin
cybermikan

Broj poruka : 518
Points : 1377
Reputation : 3
Datum upisa : 02.06.2010
Godina : 45
Lokacija : 7. Dimenzija

Iluminati Protokoli Empty
PočaljiNaslov: Iluminati Protokoli   Iluminati Protokoli Icon_minitimeSub Jun 05, 2010 8:08 pm

Iluminati Protokoli One-dollar

novčanici od jednog dolara vidimo simbol masona (dolje lijevo) piramida s okom na vrhu.

Iluminati Protokoli Ist2_478899-one-dollar


uvecan simbol s novčanice

Ovi dokumenti (protokoli) su se pojavili negdje pred kraj 19 st., što znači stari su preko 100 godina, međutim oni su danas još uvijek aktualni iz razloga što mnoge aspekte manipualcije ljudima u svrhu ispunjenja određenog plana, koji su u njima spomenuti, možemo danas lijepo primijetiti.
Mada se u prošlosti u nekoliko navrata pokušalo implicirati da se radi o krivotvorenom materijalu, danas svako tko pročita novine, pogleda poslednje vijesti na televiziji i okrene se malo oko sebe, može sam vidjeti koliko istine ima u njima. Ukoliko se ima i nešto osnovnog znanja iz naše povijesti, tj. bar nekih njenih zadnjih 100 godina, onda stvar postaje kristalno jasna.
Dokumenti su prvi put javno objavljeni 1905 godine u Rusiji, gdje su kasnije, nakon dolaska komunista na vlast, bili zabranjeni. U nekoliko navrata ovi protokoli su bili javno objavljeni i u Srbiji.
Bez obzira što su u njima Jevreji implicirani kao glavni nosioci ove zavjere, čini se da su ovi dokumenti djelo tajnog društva koje se zove iluminati ili Bratstvo Zmije. Zbog toga se ovaj dokument danas često naziva i - Iluminati Protokoli.

Jevrejski narod bio je i još uvijek jest žrtva njihove manipulacije kao i svi ostali narodi.
Iluminati stavljaju sebe izvan država i nacija, mada koriste neke od njih, manje ili više, za svrhu promocije svog plana.

Oni koji su imalo dublje proučavali djelovanje ovog tajnog društva, mogu vrlo lako prepoznati njihove otiske prstiju i u ovim protokolima. S obzirom da se ovdje radi o jednoj multidimenzionalnoj manipulaciji ljudskog bića, ne samo u poslednjih 100 godina, nego od pamtivjeka, svaki onaj koji teži ka istinskoj slobodi mora dobro sam da prostudira neke od ovdje impliciranih metoda, kojima se ovaj kontrolni sistem služi prilikom kontrole ljudskih bića.

Čovječanstvo danas ulazi u svoju možda posljednju fazu i ovo je jedan odlučujući period u kome se određuje njegova sudbina, kao i sudbina ovog planeta. Međutim, mi kao ljudska vrsta još uvijek spavamo jednim dubokim snom, te se najviše zbog toga, u ovom momentu, situacija možda čini bezizlaznom. Prvo, malo tko je uopće u stanju primijetiti da bi se tu uopće moglo raditi o nekoj zavjeri, tj. da nešto nije u redu, jer je kondicioniran da ovu situaciju u kojoj se svi mi danas nalazimo smatra normalnom. Zašto?
Upravo jedan od glavih aspekata manipulacije čovjeka i jeste u tome da mu se smanji njegova percepcija raznoraznim vidovima manipulacije njegovog uma.
Sa suženom sviješću zajedno ide i sužena percepcija. Jedan od glavnih uslova za to je – kontrola informacija.
S jedne strane, opasno je u svemu što se događa tražiti neku zavjeru, ali s druge strane, možda je još opasnije ne vidjeti zavjeru tamo gdje ona jeste.

Većina nas je takođe imala i priliku da vidi kako je izgledao još jedan sistem/program dizajniran od strane iste ove grupe, tj. marksizam, odnosno, komunizam, zamišljen da bude jedna antiteza kapitalizmu, koji je također dizajniran od strane te iste grupe. Vidjeli smo i dinamiku kojom se ova ideja provlačila, odnosno, slično kao i religija, sa svojim “svecima” čije su “ikone” visile na mnogim zidovima (Marks, Engels, Lenjin itd.) raznoraznih objekata.

Prilikom uvođenja komunizma stradaju takode desetine miliona ljudi, kao što su stradali uvođenjem ovih najnovijih religija. Obavezno učenje programa u školama, programiranje od malih nogu, ali ovaj put ne vjeronauk, nego marksizam. Marksizmu se takode pristupilo sa jednom takvom ozbiljnošću, kao da će trajati tisućama godina. Na kraju poslije toliko žrtava, “puj pike - propalo”, ne važi više.
Tako kasnije idemo opet nazad na vjeronauk (svako na svoj), dok iluminati ne izađu s nekim novim programom. Sada nam se “new-age religija” smiješi.
Finansijski sistem koji je u rukama ove organizacije, da ne pominjemo. Ko je imao vremena imalo dublje da prouči metode njihovog kreiranja novca moga je vidjeti da su ga oni kreirali iz čistog zraka, da taj novac u realnosti nema nikakvu podlogu, nego je samo fiktivan. Na bazi te fikcije on naplaćuju interes kojim stvaraju bazu za kupovinu svega, od prirodnih bogastava pa do ljudske duše. Tako danas ne postoji zemlja koja nije njihov dužnik.
Kontrola svijesti počinje od kontrole informacija. Kontrola informacija se uspostavlja kontrolom nad obrazovanjem, naučnim
institucijama, medijima, religioznim institucijama itd.


Iluminati Protokoli 2288293296_d90856690f


Oni koji su imalo dublje proučavali zbivanja u vezi ovih poslednji konflikta na balkanskim prostorima, mogli su da vide osnovne aspekte manipulacije kojima se ovi služe za razbijanje država (Yuga), izazivanje oružanih sukoba (Hrvati – Srbi, Srbi - Bosanci, pa nadalje...), održavanje rata dok se industrija i infrastruktura države dovoljno ne unište, uvođenje mira, postavljanje na vlast marionetskih vlada (Tuđman, Milošević, zatim Mesić, Sanader itd.), kreditiranje tih država kako bi se obnovila infrastruktura i privreda zemlje, uz visoke interesne stope. I tako stalno u krug. Normalno ljudsko biće u izmanipuliranom stanju svijesti opet će prije poletjeti na susjeda kako bi se njemu za nešto osvetilo, nego će biti u stanju primjetiti kako su i on i susjed izmanipulirani od strane entiteta koji su za njih nevidljivi.

Sada je možda upravo vrijeme vrijeme - triježnjenje. Činjenica jeste da od mamurluka boli glava, međutim, bolje i to - nego cijelo vrijeme ostati u pijanom stanju .
sistem je danas već uspio hipnotizirati mase do te mjere da se ratovi i ubijanje drugih ljudskih bića kao i trovanje prirode smatra neizbježnim, tj. jednom sasvim normalnom pojavom. To dokazuje i reklama hr. Vojne akademije i poziv mladih na vojno obrazovanje što mnogi također i puše jer nasjedaju na jeftine trikove zavade besplatnih povlastica i visokog đeparca – jer trenirani su da vojsku prihvate kao nešto normalno, pa čak i časnu instituciju (koja ubija ljude i sprovodi teror). “odbrambene ili preventivne svrhe, radi bitke za mir, za demokratiju i bezbroj drugih “opravdanih” razloga su jos jedna šarada i maslo blata premazanih preko očiju.
Ljudska hipokrizija je u ova vremena doživjela svoju kulminaciju.


Iluminati Protokoli DSC_0644fdfdcopy


Činjenica je da na gornjim nivoima već odavno postoji samo jedna vlast i da je samo jedna iluzija da su političari većih zemalja međusobnom konfliktu, ili njihove tajne službe.

Komunizam, kapitalizam, socijalizam, demokracija, države, državljanstvo i domoljublje, vlade, nacije, nacionalnost, klase, hijerarhija, banke, novac, državne službe, vojska, policija, ratovi, obrazovanje, školstvo, novac, religija, zdravstvene institucije, farmaceutski karteli, televizija, radio, tisak, alkohol, droge, zagađenje, fosilna goriva, masivne korporacije, trgovinski veleprodajni lanci, profitne mesne industrije, homofobija, predrasude, nejednakost, mržnja općenito.

Ismijavanje i obezvrjeđivanje svakog od ovih termina pojedinačno je put prema napretku i razvoju svijesti. Ovo su navedeni segmenti onoga što nam nudi ovaj sistem. Ako vam se čini da je to sve što poznajete i da je život gotovo nemoguć bez ovoga u krivu ste. Diljem svijeta postoje ljudi koji odbacuju ove stvari i pokušavaju živjeti tako da koliko god to mogu, ne doprinose ovome, ne podržavaju i ne ulaze u odnose s navedenim stavkama. Uz to predhodni post govori o tome kao što će govoriti i neki od sljedećih. Onaj tko se želi detaljnije upoznati s protokolima iluminata može se konkretno educirati ovdje ili unutar priloženih literatura sa strane(jer ovo je jedan jako mali djelić, kao što sam i prije naveo, ovaj blog sadrži samo početne, uvodne informacije u teme koje potom možete istražiti sami)

Oni koji u ovome tekstu ne vide ništa ozbiljno, te nikakav poticaj za išta, želim laku noć i miran san.
Nazad na vrh Ići dole
http://www.cybermikan-sungazing.org/
 
Iluminati Protokoli
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Sungazing- Gledanje u Sunce forum za Balkan  :: Ostale teme :: Zavere-
Skoči na: