Sungazing- Gledanje u Sunce forum za Balkan

Sungazing- Gledanje u Sunce forum za Balkan

Sunazing i uzemljavanje će Vam pomoći da izlečite sve bolesti za kratko vreme
 
Početna stranicaPortalGalleryRegistracijaLogin

Share | 
 

 NE BUDIMO duhovna hrana nekim entitetima

Go down 
Autor/icaPoruka
Admin
Admin
Admin
avatar

Broj poruka : 518
Points : 1377
Reputation : 3
Datum upisa : 02.06.2010
Godina : 44
Lokacija : 7. Dimenzija

PostajNaslov: NE BUDIMO duhovna hrana nekim entitetima   uto kol 24, 2010 10:01 am

Zbog nedavnih događaja sam izdvojio dio iz Montalkovog texta "DINAMIKA REALITETA POSTOJANJA". Ovaj oftopik je ovdje potreban prije svega zbog članova i čitaoca. Postoji mogućnosti da većina praktikanata solarne joge nije informisana o nekim aspektima naše stvarnosti.

Citat knjige:

FREKVENCIJSKI RAT

Iza praga obične percepcije, odvija se „frekvencijski rat“ između grupa koje se bore za isti fizički ili mentalni prostor. Ako je suptilna, ta se bitka ne odvija toliko u vidu konfrontacije, koliko u vidu uspostavljanja dominantnih frekvencija koje nadjačavaju i podsvesno odbijaju suprotnu stranu. Pošto je amplituda frekvencija odlučujući faktor, nekoliko pojedinaca sa nižim ali snažnim vibracijama može da nadjača veću grupu sa višim ali slabijim vibracijama i da ih tako povuče na dole.

Internet forumi su primeri mentalnih grupa, čije kolektivno polje slabi sa mentalnom distancom. Kao što je spomenuto ranije, mentalna distanca podrazumeva da kada onaj sa nižim vibracijama investira emocionalnu energiju i upravi mentalni fokus na određenu nefizičku grupu kao što je forum, on oseća njegovo kolektivno polje. Na primer, dovoljno je da se samo nekoliko visoko „negativnih“ ili fragmentiranih pojedinaca pridruže, pa da inficiraju forum, ako članstvo nije svesno i ako ima slabe vibracije. Oni ne moraju biti nasilni ili neprijateljski, samo čvrsti i jasno usidreni u svojim niskim vibracijama. Drugi članovi mogu interpretirati rastući osećaj emocionalne apatije ili nelagodnosti kao sopstvene osećaje i povući svoje energije iz kolektivnog polja iz nedostatka entuzijazma, omogućavajući time da niske vibracije dominiraju i odbijajući sve sadašnje ili buduće članove pozitivnih sklonosti. A ukoliko je disonanca posebno jaka, buknuće snažna, vidljiva konfrontacija i izazvati isključenje pojedinaca, koji su u neskladu sa dominantnim vibracijama kolektivnog polja.

Ali to su samo mikrokosmičke refleksije, ili dinamika realiteta nižeg reda unutar većeg frekvencijskog rata, koji se odvija između snaga tlačenja i snaga oslobođenja.

Hiperdimenzionalna bića se nalaze izvan linearnog vremena i ono što je za nas domet verovatne budućnosti, sadašnjosti i prošlosti, za njih je simultanost kao prirodna teritorija. Oni poseduju veću slobodu nego mi u navigiranju hologramom.


HIPERDIMENZIONALNI RAT

Fizički ratovi se služe fizičkom silom da postignu prednost na fizičkoj teritoriji. Ali hiperdimenzionalni rat je bitka na hiperdimenzionalnom bojnom polju, koja se proteže nazad i napred u vremenu i sa strane kroz paralelne dimenzije. Naše vibracije duše i realiteti, koje smo izabrali da zauzmemo, određuju kojim ćemo mogućim budućnostima pristupiti, ili kao alternativa, sa kojom hiperdimenzionalnom teritorijom ćemo se povezati i osnažiti je. Hiperdimenzionalni rat je jedna veća bitka preko nas, preko frekvencija, koje izaberemo da održavamo.

Za svaki arhetip lekcije postoji mnoštvo pogodnih iskustava. Staze sa nižom frekvencijom privlače grublja iskustva nego staze sa višom frekvencijom. Na primer, pojedinačne ili kolektivne lekcije o nezavisnosti mogu zahtevati bol porobljavanja za nižu stazu dok je pobeda nad tiranijom dovoljna za višu. Zbog toga je ključni interes hiperdimenzionalnih snaga tlačitelja da snize frekvencije onih, koje žele da porobe, tako da porobljeni privlače potčinjavanje kao verovatniji model učenja.

To je razlog zašto se čini da neprijateljske sile često poštuju slobodnu volju – potrebno im je da mete budu na određenom opsegu frekvencija pre nego što mogu da se usklade sa njima i manipulišu ih na uobičajeni način. Zapamtite da je fazna sinhronizacija neophodna da bi dve stvari povremeno ulazile u interakciju, a suptilnost hiperdimenzionalnih realiteta čini da ona ostane nevidljiva i ostavi samo fizičke tragove uzroka i posledice. Ulazeći u rezonancu sa njihovim frekvencijskim spektrom, stupate na njihovu teritoriju i oni time stiču mogućnost da vas fizički nadvladaju.

Završen citat.

Da pojednostavim i uprostim najprostijim rečima:

Sungazeri koji su prepuni energije posebno su izvrsna duhovna hrana za neka bića koja žive u drugim realitetima ili dimenzijama, ako oni to dozvole. Ako ste mislili da je čovek na samom vrhu lanca ishrane, onda ste se grdno prevarili. Jeste ovde na Zemlji, ali u drugim sferama nije. Svako ko dozvoli imali negativnosti i šalje je prema drugima je veoma ukusna hrana za ta bića. Ta bića se hrane energijom, i to vašom, mojom i svom koja im se nudi negativnosću.

Svaki čovek je njima hrana (energetska), ali posebno oni koji imaju više energije su njima prava poslastica. Tako dragi moji sungazeri čuvajmo se, i ako nam padne na pamet da se prepiremo sa nekime to nemojmo više raditi nego iscoolirajmo ili recimo svoje mišljenje ne vređajući bilo koga i ne napadajući ga. Najbolje je reći ovako: "Slažem se sa tobom u većem ili manjem obimu, ali mislim da je ovo takođe dobar stav..... "

Budimo mudri, ne budimo hrana raznim entitetima koje ne vidimo a postoje kao ostali nesvesni ljudi. Budimo svesni sveta u kojem i kakvom živimo i zaštitimo se.

Ovaj off/ontopic sam postavio tu kako bi neki razumeli bolje prirodu stvarnosti i zaštitili svoju energiju!

[Vrh] Go down
http://www.cybermikan-sungazing.org/
sani
Početnik
Početnik
avatar

Broj poruka : 6
Points : 5
Reputation : 1
Datum upisa : 27.04.2011
Godina : 47
Lokacija : svugdje

PostajNaslov: Re: NE BUDIMO duhovna hrana nekim entitetima   sri lip 22, 2011 10:17 pm

Najbolja zaštita od niskih vibracija jest da povisimo vlastitu, što znači da svaki put kad osjetimo ljutnju , bijes, bilo kakvu suprotnost univerzalnoj ljubavi, kad nam ego sjedi na kičmi i diktira čuvstva, emocije, misli, riječi i djela, pet odašiljača naše duše, da jednostavno dozovemo u pomoć božju milost, tj.ljubav, onu najmoćniju koja jest Bog.
Ako se svaki put okrenemo Univerzalnoj ljubavi,( u početku joj treba vremena da stigne u naše biće, jer je zapravo nismo svjesni), možemo postići da je naše konstantno stanje.

Naravno da ćemo osjetiti i negativne osjećaje, čija je baza strah, kao temeljna hrana svem zlu koje postoji. Vjera nije dovoljna kad je Bog u pitanju već stvarno Znanje o tome da smo Njegova bića koja su na putu postati čisti Duh, a ne biti kao do sada zasjenjena duša na koju se love razno razni entiteti.
Trebamo naučiti unositi mir u sebe sad pa sad, dok i on ne postane naše stvarno stanje.
Loše se ne može uloviti za Dobro, već za samo slično sebi. Tj.ista se vibracija lovi za istu ili sličnu dok kroz različitu samo "klizne". Sve radi na principu zakona privlačnosti istih ili sličnih stvari.
Što nam je Znanje (kao viši nivo Vjere) veće, to ćemo manje osjećati negativne emocije i manje ćemo misliti loše,strah ćemo moći vrlo brzo apsorbirati tj. rastoćiti ga svjetlošću, pa će i razni loši entiteti ostati "gladni". Pošaljimo im misao ljubavi i zamislimo kako se pretvaraju u nešto dobro, pa će na taj način postati manje moćni. S tim ih jednostavno možemo zaribati. Oni očekuju pečenog vola ispunjenog strahom , mi im možemo dati obični peršin ispunjen sunčevom svjetlošću, blagotvornom vodom i našom dobrom voljom. Tako se baš i neće najesti, već će otići za neku drugu trpezu. Vrlo jednostavno.

Dešava nam se dosta lošega u životu, a Vrijeme nam je dano kao dar da uspijemo apsorbirati svoje unutarnje borbe i pretvarati ih u mir.flower
[Vrh] Go down
SUNCANA
Početnik
Početnik


Broj poruka : 2
Points : 2
Reputation : 0
Datum upisa : 18.07.2011

PostajNaslov: Re: NE BUDIMO duhovna hrana nekim entitetima   uto srp 19, 2011 2:44 pm

Baš puno o tome čitam, čini se ne vjerovatno, ali mislim da čovjek koji i malo pritaji svoj ego i načuli uši svijesti na trenutak ima što da vidi! Mislim da se trebamo naoružati pozitivom i nadom u bolje jer nešto je u zraku i to će reći i oni koji ni u što ne vjeruju....No čini mi se kao da se dovoljno ljudi ne bavi time.Nadam se da se varam:)
[Vrh] Go down
Sponsored content
PostajNaslov: Re: NE BUDIMO duhovna hrana nekim entitetima   

[Vrh] Go down
 
NE BUDIMO duhovna hrana nekim entitetima
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.

Permissions in this forum:Ne moľeą odgovarati na postove.
Sungazing- Gledanje u Sunce forum za Balkan  :: SUNGAZING- SOLARNA JOGA Naš sajt: http://www.cybermikan-sungazing.org :: Duhovnost sungazinga-
Forum(o)Bir: