Sungazing- Gledanje u Sunce forum za Balkan

Sungazing- Gledanje u Sunce forum za Balkan

Sunazing i uzemljavanje će Vam pomoći da izlečite sve bolesti za kratko vreme
 
PrijemPortalGalerijaRegistruj sePristupi

Delite
 

 Farmakomafijaški plan za uništenje sangejzinga, pokreta koji PROKLAMIRA slobodu i nezavisnost od njihovih sistema!

Ići dole 
AutorPoruka
cybermikan
Admin
Admin
cybermikan

Broj poruka : 518
Points : 1377
Reputation : 3
Datum upisa : 02.06.2010
Godina : 45
Lokacija : 7. Dimenzija

Farmakomafijaški plan za uništenje sangejzinga, pokreta koji PROKLAMIRA slobodu i nezavisnost od njihovih sistema! Empty
PočaljiNaslov: Farmakomafijaški plan za uništenje sangejzinga, pokreta koji PROKLAMIRA slobodu i nezavisnost od njihovih sistema!   Farmakomafijaški plan za uništenje sangejzinga, pokreta koji PROKLAMIRA slobodu i nezavisnost od njihovih sistema! Icon_minitimeSub Mar 31, 2012 4:35 am

POST U IZRADI KAKO BI SVE IZAŠLO JAVNO!!!

Farmakomafijaški plan za uništenje sangejzinga, pokreta koji PROKLAMIRA slobodu i nezavisnost od njihovih sistema! 970535


Sangejzing vas čini da ne zavisite ni od koga. Zaustavljanje i kočenje sangejzinga i njegovog širenja odgovara samo onima koji žele da drže ovaj svet u tami, pokornosti, u svojoj vlasti i moći.

Poruka opomene meni od strane jedne osobe sa fejsbuka:

Idea

Verovao neko ili ne oni baš ovo i rade! Zašto masoni rade sve javno imaju svoje znake po celom Vatikanu i drugim gradovima sveta, NATO znak je njihov, znak UN-a.... Sve rade javno!

Moj odgovor Igoru Kostelcu, izuzetno tamnom i mračnom tipu!

- Masoni i iluminati SVE rade javno kako bi se opravdali pred kosmičkim zakonima u smislu "Mi smo im sve stavili pred nos što su oni bili tako glupi da to vide to je njihova stvar- misleći na ljude" Šta će one slike upozorenja sa aerodroma Denver? Ovaj lik iz vojske je otpušten da objavi svoja saznanja baš zato što mu neće verovati, a oni će imati opravdanje "Rekli smo im ali oni nisu hteli slušati" SVE rade javno, od masonskih znakova po Vatikanu, piramide na dolaru, svevideće oko po crkvama...
cybermikans  in reply to igorkostelac  1 day ago

Inače time što me koče na sve strane samo mi oduzimaju vreme i pažnju da nešto novo otkrijem, zaključim, uvidim i to objavim, prevedem, postavim.... valda se pod time misli na ono "kočimo vas koji vidite namerno... ali istinu govoriš?"

rendeer


Idemo dalje u otkrivanju ko je ko i šta je ko, jer SVE izlazi javno i svačije delo ili nedelo će zasijati pred drugim ljudima.

Miroslav Kiš Cybermikan

*** VAŽNO SAOPŠTENJE DA SE ZNA KO JE KO ***
(Dužnost mi je da vas obavestim o nekim prethodnim napadima ali i o nekim koji su u toku. Kada vas obavestim sve o čemu i kome se radi, vraćam se na naše redovne teme što mi je i zadatak). Odsustvo znanja otvara mesto manipulacijama.

Hajde da se osvrnemo malo i pogledamo sada ovo. Ko je napao sangejzing ideju, Hiru Ratan Maneka i mene (i dalje napadaju, da nisu direktno izazvani)?


1. Miloš Zen Živković
(Podmeće laži o sangejzingu i Hiri kako bi skrenuo pažnju sa svojih novozapočetih poslova)

Koji je navodno neki duhovnjak jer prevodi poneke duhovne stvari i to najčešće od Ekharta Tola (Napad na HRM-a i vampirska ŽURBA da se prevede film koji napada Hiru).

Da bi se dotični, Miloš pokrio za svoje buduće radnje, navodno Hirinom laži da ne jede a kao uhvaćen je u laži, iz dokumentarnog fulma "Hraniti se Suncem", brže lošije je uradio prevod istoimenog filma i u svom opisu dao obmanjujuće upozorenje o tome kako je Hira prevarant. E, sad krenimo redom.

* Hira NIJE nigde direkno u filmu uhvaćen da jede!

Navod kuvar dotičnog restorana koji je očigledno bio plaćen da slaže pred kamerama je rekao kako je Hira naručio čak OSAM vrsta različitih jela, pa ni da je krmača od preko 300 kg. toliko ne bi pojeo?! Kuvar se smejao i pokazivao je po uputstvima glavnog glumca amerikanca, i reditelja filma šta je Hira navodno naručio sve... smejao se jer dobija neki novac samo da pokazuje na neka jela, jer tobože dolaze stotine njih nedeljno u restoran i jedu pa zašto bi Hira bio poseban da bi se na to smejao. Kao da on zna ko je Hira?

Iz toga proizlazi da je kuvar bio SPREMAN za priču šta da izjavi pred kamerom!

Jako je sumnjivo i to kako je kuvar mogao da ZNA šta Hira eventualno naručuje. Da li SVAKI kuvar (a, ne konobar) može znati šta mu sve mušterije naručuju?

Svaki sangejzer koji radi ovu predivnu praksu jako dobro ZNA po sebi da se unos hrane smanjuje što se više napreduje u praksi. Opet se postavlja pitanje kako je onaj koji je završio praksu po "X" puta do sad, koji je ponovo razotkrio i poslao u svet onda mogao da pojede ČAK osam porcija hrane (od pirinča, testenine, raznih soseva i premaza, do mesa, krompira i druge teške hrane... čitav valov hrane za koji je potrebno minimalo 5-6 tanjira na stolu. A, koliko je tanjira krišom sniljeno kako bi Hiru uhvatili u laži)!!!?

* Snimanje Hire kako izlazi iz restorana.

Prvo- snimljeno je samo kako je Hira popio šoljicu kafe, te mu je trebalo smestiti da bude snimljen i kako jede, A ŠTO DIREKTNO NISMO NIGDE VIDELI U CELOM FILMU.

Pošto ga nisu snimili kako jede, dali su mu novčanicu od 100$ što je za njega bio znak pažnje (kako je samo dobar pa je ispao i naivan), ali da se slika kako navodno prinosi kašiku ustima (kako su ZLOBNI ti amerikanci samo, ali opet ni taj snimak nismo videli nego samo dijalog između Hire i naratora, verovatno glavnog glumca koji je i pozvao Hiru da snima film o njemu kako bi mu smestio jer je bio potplaćen od strane farmakomafije i reditelja filma). Iako nema u filmu nigde ni taj snimak, kada je Hira izašao iz restorana oni su ga bezobrazno pitali da li je jeo unutra hranu, na čega im je on odgovorio da nije nego da su mu ONI dali 100$ kako bi ga slikali, i TRAŽIO je od njih te slike na čega ekipa koja je bila tamo nije regovala. Hira je u više navrata tražio slike da mu pokažu, ali oni su se pravili kao da ga ne čuju. Pametnom da vidi i zaključi da su namestili Hiri, dosta!

Opet, da je Hira lagao za slike, normalno bi bilo da su mu rekli tada "Kakve ti slike sada tražiš, šta buncaš jesi jeo bunike, o kakvim slikama ti govoriš" ali ne oni su se pravili ludi što znači da su ga zaista i slikali, a hteli su da mu namerno smeste kako bi opravdali krvav novac koji su dobili od farmakomafije, jer suimali za cilj da u startu saseku sangejzing pokret koji se začinjao po svetu.

Film je snimljen 2004, zašto je tek 2012 izašao- ZAŠTO?

* Sporni očni pregled u kojem je američkom glumcu koji je smeštao Hiri ceo film, navodno konstantovano oštećenje očiju.

Prvo- tip je REKAO lekarima da gleda u Sunce, film je snimljen 2004 godine, a pušten je u javnost TEK 2012- ZAŠTO tek ove godine? Znači lekari su mi možda i mogli trenutno naći nešto kao neku malu abnormaliju u očima, ali to je NORMALNO dok se oči ne priviknu na malo jaču svetlost. Pri gledanju u Sunce oči mogu osetiti neka mala pogoršanja ali to se sve ISPRAVLJA kasnije, a što znamo iz nebrojenih iskustava. Nekada oči odreaguju malo lošije, ali kasnije se popravljaju, bivaju jače i snažnije, što je normalno jer prolaze kroz jednu transformaciju, te one kasnije bivaju osetljivije na dnevnu svetlost i dovoljno je samo da izađete napolje kako bi se vaša epifiza tj. pinealna žlezda punila svetlom preko očiju. Jednostavno oči se lagano PRILAGOĐAVAJU što je proces koji traje na novonastalo stanje, izlaganja očiju većoj količini svetlosti.

Drugo- što sam zapazio taj tip iz filma NIKADA nije držao zatvorene oči posle gledanja, što je POGREŠNO i mi UVEK navodimo da je pod OBAVEZNO držati oči zatvorene jedno vreme dok se vide pred očima boje, slike, imidži...

Treće- pošto ceo film provejava sumnjom sa težnjom da se sangejzing proglasi kao obmana, a Hira kao prevarant, zar je teško u tom svetlu zamisliti da je i taj pregled kod očnog lekara koji je radio tip u filmu bio namešten, a lekari plaćeni da lažno izdaju nalaz? Samo treba sagledati sa kojom namerom je film snimljen!

Četvrto- posle pregleda glavni glumac je nastavio da gleda u Sunce, kako je to mogao raditi ako je oštetio oči???

Opet film je trebao izaći 2004 a izašao je ove, 2012 godine- ZAŠTO?


* Hirin e-mail kojim priznaje da je jeo na kraju filma je LAŽIRAN!!!

Prvo- Hira kada piše on NIKADA ne stavlja veliko slovo iza znaka interpukcije kako je to u filmu prikazano.

Drugo- Hira NIKADA u e-mailu ne piše na kraju ono čuveno "Regrats" nego samo "hrm"

Treće- Način na koji je namešten e-mail NIJE Hirin način pisanja NIKAKO!

Film je trebao biti objavljen 2004, a objavljen je tek ove 2012- ZAŠTO?

Dokaz kako Hira piše e-mail:

From: mikan cyber
To: Hira
Sent: Tuesday, January 3, 2012 5:19 PM
Subject: Best wishes

Dear my sun master Hira,
I wish you a very happy new year with best wishes.
Your Mikan from Serbia


Prevod:

Dragi moj sunčani učitelju Hira,
Želim ti srećnu novu godinu sa najboljim željama.
Tvoj Mikan iz Srbije


From: Hira
To: mikan cyber
Sent: Wednesday, January 4, 2012 7:42 AM
Subject: Re: Best wishes

thanks and i warmly reciprocate your greetings. thanks hrm

Prevod:
hvala, i toplo uzvraćam čestitke. hvala hrm

Premotajte film na 1h i 20 min. pa uporedite NAMEŠTEN e-meil iz filma i način kako Hira piše.
Svako je ko je gledao onaj smešni američki dokumentarni film "Hraniti se Suncem" lako može videti razliku između Hirinog pisanja i onog koji je naveden u tom filmu. Ja sam doneo moj najlogičniji zaključak, a vaš zaključak donesite sami. Ako hoćete da pogledate normalan dokumentarni film na ovu temu koji nije deo ničijih uticaja nego pravo novinarsko istraživački rad, preporučujem ovaj film:E, sad da se osvrnemo malo na gospodina Miloša Zen Živkovića, pardon E. Tola.

"Kada duhovnost i laži za urađene prevode, treba da se naplate"

Miloš Zen Živković

Razotkrivanje LAŽNOG duhovnika koji je zaslužan za mnoge prevode nekih duhovnih poruka i videa. Ovde ne bi bio problem da je on lepo napisao ovako "Poštovani ili dragi moji (ne sećam se kako to Ekhart Tol kaže jer Miloš je njegova bleda i loša kopija), dao sam vam mnoga znanja putem svog prevođenja, zapao sam u lošu finansijsku situaciju, molim da mi pomogne ko koliko može uplatom na moj račun...." Ali, ne on podlaže lažima poturajući nekoga umesto njega. Evo ja bih mu PRVI uplatio 10€ i poslao smajli na zid (ups pa ne mogu blokirao me je odavno rekavši da moje znanje ne pripada nikome i da nije određeno bilo kime) I BEŠE U PRAVU- moja znanje pripada samo meni i onome kome ja hoću da ga obajvim!

Sledi navod:

Brana Rakic

*
Postovani prijatelji sajta tisina uma I konkretno njegovog kreatora Milosa Zen Zivkovica, dobar dan [Smile]

Ne znam koliko su Milos, njegov rad I njegova energija uticali na Vas zivot, ali moj su promenili iz korena. Zahvaljujuci MIlosevim tekstovima, video zapisima I razgovorima, moj zivot se promenio 100% nabolje. Nasla sam mir, I sada mnogo bolje komuniciram sa ljudima, sa svojom decom prvenstveno, potpuno sam sve negativne misli zamenila pozitivnim, naucila sam mnoge fenomenalne tehnike meditacije….i u poslednje dve godine od kad sam u kontaktu sa njim……u mnogo sam boljoj energiji.

Ako je Milos makar 10% od ovoga kako je uticao na moj, uticao I na Vas zivot, molim Vas citajte dalje.

U jednom filmicu koji je postovan na tisiniuma ili na youtube, ne secam se sad bas tacno, Bashar govori o tome kako su svima sve informacije dostupne I sve informacije su BESPLATNE ako SAMI odemo po te informacije, medjutim ako nam neka druga osoba donosi sve te informacije, I koristi sopstvenu energiju da nama pomogne, onda ta osoba zasluzuje I da joj se ta energija vrati, I sasvim je ok da ta energija bude u vidu novca, jer mi zivimo na Zemlji, gde je novac merilo vrednosti.

Naime, o cemu se ovde radi? U danasnjem razgovoru sa Milosem sa dobila informaciju da ce zbog nedovoljno sredstava, Milos najverovatnije morati da ugasi tisinu uma, jer nije u mogucnosti da plati godisnju clanarinu za odrzavanje sajta. Ne znam kako Vas, ali mene je ova vest veoma pogodila.

Razmisljala sam kako bih mogla MIlosu da pomognem, a onda sam se setila svih Vasih Hvala Ti Milose od srca koje svakodnevno nichu na Milosevom wallu, kad god postuje neki novi clanak ili neki novi filmic I naravno setila se da bismo mogli svi zajedno da Milosa NAGRADIMO za fenomenalnu energiju koju je ulagao da bi poboljsao kvalitet nasih zivota.

Investicija od 1000 dinara nikome od nas nece drasticno ugroziti zivot, ali cemo dobiti mnogo ako pomognemo odrzavanje tisine uma. Za sve ljude dobre volje, koji se slazu samnom, dole je broj tekuceg racuna koji se koristi za donacije tisineuma. NOVAC JE POTREBNO SKUPITI DO PETKA 30.03.

Za stanovnike Republike Srbije
Banca Intesa, Smederevo.
Broj tekućeg računa: 160-56001xxxxx.............
takođe možete koristiti post-net uputnicu na mob.
-
Za stanovnike van Srbije možete koristiti Western Union,
iliBroj deviznog računa: RS35-160-56xxxxxxx............

vlasnik racuna: ŽIVKOVIĆ MILOŠ

Za sve Vas koji niste u mogucnosti da pomognete tisiniuma da nastavi da zivi, MOLIM VAS, nemojte ici I kukati Milosu da Vam je zao sto ne mozete da pomognete. Ako Vam je puno 1000 dinara, uplatite 100 dinara - skupicemo. Hajde da ovo uradimo u tisini, I Milos cak ne mora ni da zna za nas dogovor. Mozemo jedino kao znak nase akcije, kad uplatimo novac na tekuci racun, Milosu na wall-u da postujemo smajlija, srce ili kako god vec zelite da mu uputite reci zahvalnosti I ljubavi.

Takodje cu zamoliti svakog ko se slozi sa mojom idejom, da mi javi u inbox da pristaje, kako bismo znali da li imamo dovoljan broj ljudi.

Ono sto sam videla na tisiniuma jeste da Milos sprema veliki broj novih projekata, koje ocigledno ne moze da stigne da zavrsi ili isfinansira, a setite se samo da je on jos uvek student I da ima samo 23god. Zasluzuje cak I da ga posaljemo negde za vikend na odmor, pa da nam se vrati sa novom energijom [Smile]

Love, peace and light
Brana Rakic


On nudi sad neki posao i ponudu, ali mu je ta stranica jos u pripremi:
http://tisinauma.com/posao-i-ponuda/
Ko zna sta tu smera, a to me nešto baš ni ne interesuje. Više me intersuje ono prebacivanje pažnje na lažni film o Hiri nego šta naš mladi Miloš petlja!
E, sad na svom sajtu ima stranicu gde trazu da mu sledbenici uplacuju"donacije"
http://tisinauma.com/donacije/


E, sad mene se ovo uopšte ne bi ticalo, ako može da zaradi neka zaradi i MILION puta više od mene, ali on optužuje našeg Hiru Ratan Maneka da je prevarant po filmu koji je snimala farmkomafija sa onim amerskim debilom (izvinjavam se svim debilima na uvredi što ih poredim sa onim plaćenim izrodom koji je glavni akter filma)! I tako Miloš iskoristi taj film, napade našeg Hiru.... da bi prikrio svoje mutne radnje i svoje prevare i tu se potvrđuje ono staro pravilo "Napad je najbolja odbrana".

PS. Igore Kostelac ovako, sa argumentima se raskrinkava nešto, a ne pisati one komedije o meni kao masonu i sangejzerima kao zavisnicima od (SUNCA)! ?

Toliko....
.................................................................................................................


Pogledajte pomenuti video i sami donesite zaključak:
Druženje sa Miroslavom Kiš-om Cybermikanom na FB bilo je interesantno i povremeno smiješno, zapravo najćešće smiješno. Miroslav Kiš  se je jako angažirao sa svojim krugom prijatelja, oko preživljavanja prolaska kometa Elenin/Nibiru, za koga je NASA predvidjela da će 26.9.2011 godine ili 15.10 2011 napraviti okretanje polova na zemlji.
Taj simulator NASA-e još uvijek stoji aktivan na njihovim stranicama i moguće ga je vidjeti.

Kako se je približavo 26.09. 2011 tako je Cybermikan počeo sakupljati grupu za preživljavanje, koju će on osobno voditi na Rtanj, piramidu u Srbiji koja je na velikoj nadmorskoj visini. Počeo je čak sakupljati i novčane priloge.

Iz privatnih fotografija na facebooku koje je Cybermikan stavio na svoj profil bilo je vidljivo da je čovjek lošeg materijalnog stanja. Naravno to uopće nije upitno, tko je uopće danas dobrog materijalnog stanja – samo poslušnici ili pripadnici neke od na početku nabrojanih institucija. Ono što mi je upalo u oči  kod tih fotografija, iz privatne kolekcije je, da je na njima bio upaljen TV prijemnik ili’ti TELEVIZIJA. Neobično za nekoga tko gleda u sunce i koji se bori protiv hipnoze društva i za njegovo osvještavanje,…jer,…jedan od prvih uvjeta je da trajno ugasiš televiziju. Recimo ja TV ne gledam 2 i pol godine odnosno od 26.1.2010.

Demantij 2.

Hajdemo po redu...

Prvo sam Igor Kostelac je poznat po tim stvarima o kojima za mene govori da su smešne. Znači on sam ne veruje u svoje tvrdnje kojima manipuliše ljudima dajući im pogrešne i lažne informacije. Ali, ne lezi Vraže, pa njemu je trebao baš ovakav post kojim bi skrenuo (ih ista stvar kao i gore kod Miloša Zen Živkovića) pogled inače malobrojne javnosti koja mu je poverovala da će se desiti strašna kataklizma 23. 03. 2012. Kako se to nije desilo, gospodinu kompleksu je trebalo pokriće kako bi se skrenula pažnja javnosti. Jasno ko dan za onoga ko vidi. E sad šta na koga vam liči to skretanje pažnje javnosti sa nekog događaja, nego na one koji vladaju ovim svetom, zar ne?

Što se tiče Rtnja da smo išli tada to bi bila lepa ekspedicija, ali na žalost bio sam zauzet oko spremanja opreme za ljude u slučaju katastrofe. Eto i ja sam tada još bio podložan raznim destruktivim vestima o kataklizmama, a koje su servirali svetski moćnici baš preko Igora Kostelca koji me i sad napada radi toga. No kako se kaže "Napad je najbolja odbrana, a ovde se baš to pokazalo na delu, zar ne?" Da, ja sam lično SAM od mojih para odlučio da kupim ljudima vreće za preživljavanje, šatore.... u vrednosti od 1000€ a ne od nekih donacija koje Autor posta komike navodi !!!

Grupu koju sam tada osnovao i opis grupe će to sad i dokazati:

Grupa za praćenje i preživljavanje kataklizmičkih dešavanja 2011/2012

https://www.facebook.com/groups/141826745910819/members/

PAŽNJA!!!

Ovo je grupa HRABRIH i ODVAŽNIH ljudi. U njoj su najjači od najjačih što su IKADA hodali Zemljom. Grupa je formirana sa ciljem praćenja kataklizmičkih i katastrofalnih dešavanja u zadnje vreme.

CILJ GRUPE I NJENIH ČLANOVA NIJE DA SEJE STRAH I PANIKU, NEGO DA TREZVENO ISPITAJU DEŠAVANJA KOJA SU U TOKU I DA OSMISLI PLAN MASOVNIJEG SPASAVANJA.

Samo davanje informacija o nekom događaju a ne delovati na preventivi ili ne biti aktivan na radu za spasavanje je jedno veliko NIŠTA.

IDEJA (INFORMACIJA) + AKCIJA = VEĆA ŠANSA ZA PREŽIVLJAVANJE.

Slobodno vam je da postavljate razne video snimke, tekstove, slike.... ali NIKAKO nije dozvoljeno podsmevanje i sprdanje sa ljudima koji su u grupi.

Pozivam SVE članove grupe da se uključe aktivnije i da učestvuju u radu grupe što više dajući nam svima sve potrebne informacije sa kojima se susrećemo u poslednje vreme. Najefikasnije je kada imamo sve najnovije informacije na jednom mestu radi lakšeg praćenja dešavanja i skupljanja informacija koje će nam u narednih par nedelja ili mesci jako mnogo koristiti.

TABU TEMA NEMA!

Najjači o najjačih, deco svetla i Sunca na vama je sad red da dajete vaše informacije i da kreiramo novi svet.


VAŽNO!!!

* U slučaju kataklizme svetskih razmera oni koji budu preživeli a to će biti što se Evrope tiče samo oni koji će se stacionirati na srpskoj Piramidi na Rtnju, imaće samo JEDNU naciju, veru i pripadnost.

Zvaće se ZEMLJANI a jedina religija će im biti PRAZNA GLAVA i PUNO SRCE PRASTVORITELJA Univerzuma. Svi koji se ne slažu sa ovim PRAVILOM neka se ni ne trude da nam se priključe i neka i dalje ostanu na najnižim stanjima svesti, a mogu i da izađu iz grupe.

Svaka namera zloupotrebe i sama zloupotreba u bilo kom smislu a u svoju korist biće kažnjena odstranjivanjem iz grupe za preživljavanje. Sve je svačije i svačije je sve!

Ja sam DAJEM 1000€ za šatore, vreće za spavanje.... ionako nam posle kataklizme novac više neće trebati!!!!

Miroslav kiš Cybermikan

Završen navod opisa grupe iz kog možete videti ko piše istinu, a ko piše svoju laž kako bi što bolje nakitio svoj post i skrenuo pažnju sa katastrofičnog datuma i objasnio ljudima zašto se ništa ponovo nije desilo.

Što se tiče mojih fotografija na fejsbuku, one su slikane u bivšem stanu koji sam iznajmljivao na Telepu i u sadašnjem stanu koji takođe iznajmljujem, ali na Grbavici. Za ISTE pare koliko me izađe stanovanje u većem stanu na Telepu, periferija Novog Sada, uzeo sam manji stan bliže Centra. Ovo je početak Autorove frustracije i zavisti.

Što se tiče TV-a koji mi je prebačen od strane Autora posta, ja imam tv i to dobar i kupio sam ga LIČNO od svojih para, sve po zakonu, bez prevare ili mutnih radnji. Imam tv i hoću da ga imam jer sangejzing NIJE nikakva sekta koja mi nešto zabranjuje nego slobodna praksa koja mi poboljšava kvalitet života. Uostalom volim da pogledam vesti, neku informativnu emisiju i pošto imam SVOJ a ne tuđ mozak prihvatiću ono što mi odgovara. Ja nisam kriv istom što on NEMA novca da kupi sebi tv, a mogao je od LAŽNIH Hopi narukvica, od kojih imam i ja jednu koju sam uzeo kako rekoh tada za uspomenu.

Dalje gospodin navodi ekipu sa TV Nova... no jasno se vidi da su ga oni provalili kao prevaranta i nekoga ko je nepouzdan te mu skratili termin za emisiju, čime je on vidno nezadovoljan i to jasno navodi ovde:

"Ekipu NOVE TV odveo sam u Opatiju, pokazavši im stare ville, koje su bile poprišta događaja vezanih uz pojavu duhova , dajući im podatke, koje nisam naveo čak niti na blogu, pokazujući im autentične zgrade gdje su se sastajali Opatijslki i ini sptiritisti, još od vremena prije drugog svijetskog rata. Sve što sam ispričao, pokazao, rekao bila je istina, za koju sam u svakom trenutku spreman sjesti na detektor laži i potvrditi sve izrečeno i to mislim najozbiljnije. Kako je prilog emisije o duhovima imao samo termin od 10 minuta, a samo sa mnom je napravljeno više od sat vremena programa i znajući da će u emisiji biti još jedna ekipa, očekivao sam podjednaki «tretman», no moja kratka zastupljenost u emsiji išla je u koristpriloga  Ratka Martinovića i njegove ekipe, koja je u mračnoj kući čekala duhove u živo. U čitavoj emisiji zastupljen sam nešto više od 30-tak sekundi."

Iz ovog njegovog teksta se jasno vidi da je Igor Kostelac u stvari jedno derište koje nekrijući svoje nezadovoljstvo tretmanom u toj emisiji, direktno proziva ekipu ove Televizije kao saučesnike na mračnoj strani. Meni to lični na ono "Mama vidi ga on ima veći sladoled od mog"

Nakon što sam pogledao prilog, obratio sam se u nekoliko navrata Emi Branici e-mailom i zamolio je, da mi pošalje snimljeni materijal , jer sam smatrao pravom štetom da to ljudi ne pogledaju tim više što smo obradili nekoliko autentičnih mjesta u Opatiji poznatih po jako, jako, čudnim pojavama unutar tih kuća. Obećala mi je to dostaviti, no to nisam dobio – ništa. Nakon još nekoliko molbi i pozova na mobitel, na mail više nisam dobio odgovor, a mobitel je isključila.

- Provaljen kao prevarant i pomenuta ga je skinula sa dnevnog reda. Da li neko možda ovaj navod vidi drugačije od mene?

No, nakon par mjeseci, zazvonio mi je mobitel i sa druge strane se je javila ženska osoba sa prezimenom koje nisam odmah zapamtio jer je bilo fucked up . .......   Prvo pitanje je bilo da li ja imam kakvih psihičkih problema i da li sam kad išao kod psijihatra na pregled.
No drugo pitanje bilo je još bolje a glasilo je : Da li biste otišli u Institut Ruđer Bođšković ispitati vaše paranormalne sposobnosti.
Naravno da bih, odgovorio sam, bilo bi mi jako drago da mogu ustanoviti takve sposobnosti i da se to može izmjeriti.
Pogađate već ili možda ne. Ta emisija nije nikada bila prikazana, ali to nije sve..
Hanu Hadžiavdagić sam zamolio da mi pošalje ovu i prošlu emisiju na dvd-u na što se je ona svečano obavezala. Pogađate,…telefon sa koga je zvala više nikada nije bio u funkciji.

I evo ga... ovo je velika zavera protiv našeg malog Igora jer tobože i tođavole nisu mu dali emisiju. Meni to opet lični na ono "Mama vidi ja sam mu dao klikere, a on mi nije dao Betmena". Naravno i ova ga je provalila kao mučkog prevaranta i skinula sa vrata na fin način. Zamislite i to da je žena morala ugasiti telefon koliko je ta nezrela stenica bila dosadna!


Evo je i zavist i ljubomora našeg malog nevaljalog Igora:

Slike novog stana na FB ukazivale su na značajan financijski pomak, jer je apartman bio lijepo uređen sa novim tehničkim uređajima. Valjda je čovjek kupio ili možda DOBIO stan.

- Već sam rekao da sam IZNAJMIO stan po istoj ceni samo što je ovaj BOLJE opremljen i bliže Centru. Ko mi ne veruje neka dođe samo kada plaćam gazdi stanarinu da se uveri. Još uvek nemam svoje, ali ću IMATI vrlo brzo i to obećavam!

Pazite sada ovu komediju dalje:

Hehehheehheheheee....

U međuvremenu važno je spomenuti jave nastupe Miroslava Kiša Cybermikana, pazite sad gdje:

Na fakultetima – nad kojima srpska masosonka loža ima kontrolu
Na rubu znanosti (postavlja se pitanje vjerodostojnosti Krešimira Mišaka o čemu ću kasnije)
Na Pink Tv-u (???)

- Na kakvim i kojim fakultetima aman bre? Da sam daj bože i đavole u isto vreme držao predavanja na fakultetima sigurno bih snimao kao SVA moja predavanja!!!

- Hm... Na rubu znanosti (Njegova BOLNA tačka radi čega napada i Krešimira Mišaka jer ga ne pušta u emisiju). Kada sam pitao Krešu zašto ne zove našeg Igija u emisiju, on mi je samo rekao ovo "Šta će mi taj prevarant i lažov u emisiji?" Evo, sad vam je jasno zašto je našem malom Igiju iz Rijeke toliki problem i opsesija Krešimir Mišak!

Evo je LAŽ!

Sve je to tako išlo do jednog dana, kad sam ujutro otvorio FB i zatekao komentar Miroslava Kiša gdje me je bezrazložno i ošto napao nazvavši me GUŠTEROM i masonom koji ljude odvodi u krivom smjeru, te da sam pod izravnom kontrolom reptila. Naravno imao je i potporu od svog prijatelja koji u je otvaranjem bloga napisao da sam prevarant – pazite sve se je to dešavalo u isto vrijeme, ..sinhrono.

- On je mene izbacio iz prijatelja kada sam izjavio da neće biti kataklizmi nego da će nas ako treba Galaktička Federacija spasiti. Pošto mu od tada nisam bio zanimljiv da krade moje teorije o Nibiru, on me je izbrisao sa liste prijatelja. Nisam ga nazvao gušterom (mada sam trebao), nego DUHOVNIM VAMPIROM koji krade ljudima energije. Jeste prevarant jer je prodavao LAŽNE Hopi narukvice, dok Hopi indijanci nisu imali veze sa njima.

Da li može mene neko optužiti za prevaru?

Idemo dalje i sad postaje jako zanimljivo...

E,  ali onda šlag na tortu, šetajući se gradom tražeći knjige koje volim čitati (ja sam još uvijek onaj koji kupuje knjige) primjetio sam da u bilo koju knjižaru uđem – Mikanova knjiga Solarna joga  je SLOŽENA u izlogu među najvećim i najprodavanijim svijetskim knjigama – U PRVOM REDU. Znate li koliko je knjiga izdano u isto vrijeme i koja je mogućnost da vam se knjiga izloži među tim knjigama – NIKAKVA , ravno nuli. Recimo ja da izdam knjigu u Hrvatskoj, ni pod razno ne bih bio u knjižari u vidljivom spektru, a kamo li u izlogu među najprodavanijim hitovima. Za tako nešto moraš imati ili članstvo u loži ili pokrovitelstvo lože koja po nekoj agendi ima interesa da ljudi GLEDAJU U SUNCE!!!!


- Auuu.. evo ovde sad izlazi i naš srpski mentalitet na videlo. Zavist i ljubomora, samo da komšiji crkne krava, zašto da sused ima bolju kuću od mene, kako to da je njegova knjiga složena među najprodavanijim knjigama u PRVOM redu? Znate to mora da su neki njegovi koji ga guraju, tu nisu čista posla, misli se naš mali Igi i napisa svoje frustracije koje proizađošu u glupost. Naravno da će svaka knjižara da stavi u prvi red i na najvidljivijem mestu u izlogu BILO koju knjigu koja se odlično prodaje kako bi prodali što više komada veoma tražene knjige kao što je moja "Solarna joga- sangejzing" u izdanju ID "Kuća dobre knjige" iz Novog Sada. To je ZDRAVA logika, a ne zavera gde je nema.

U izlogu možete naći knjigu Davida Ickea, Krešimira Mišaka(???) i Miroslava Kiša Cybermikana. Tko je ovdje lud. Umišljam li ja nešto van pameti ili postoji zajednički naziv (interes) za ovaj trio fantastikus?

- Opa, hvala Igiju, junaku našeg razotkrivanja što me je obavestio da mi je knjiga u rangu sa knjigama poznatog pisca Dejvida Ajka, ali i Kreše Mišaka, inače voditelja emisije u kojoj sam i j učestvovao "Na rubu znanosti" iz Zagreba. Eto moja knjiga lagano pije svetsku slavu, ali to našem Igiju smeta...

Popularizacija sangejzinga Igoru Kostelcu, dečačiću iz Rijeke jako smeta jer se on time smatra izuzetno ugroženim. Opa on je onda OPS (Opredeljena Prema Sebi) osoba!

Vrhunac gluposti:

E sad smo na konju to je bio uvod!


Gledanje u sunce postoji navodno tisućama godina. Spominje se u raznim knjigama. Mislim vam reći kako to nije stvar od prije tri godine, kad se je u emisiji Na rubu znanosti pojavio Mhagwaghavarahtrhreghwagwa Indijac koji zuri u Sunce i pije dva čepića (od pelinkovca) milijeka, jede kvarat banane i dvije suhe grožđice i funkcionira normalno.
Prije tri godine, nakon te emisije počela je popularizacija gledanja u Sunce.
Koji su kurac čekali do onda?
Ako to postoji već tisućama godina, zašto netko nije gledao u Sunce 1983 godine?
Kažu da se je to jako tajilo do prije tri godine i da su neke ljude ubili zbog toga, one koji su to otkrili. Tipična fora kad pričamo o nečemu čemu želimo dati vjerodostojnost – ubili su ih!!!
No, nitko tko gleda u Sunce, nije razmišljao o jednoj stvari, zašto je netko sada paralelno sa događajem dolaska Nibiru i djelovanja galaktičkog vala na strukturu DNK, počeo promovirati na sva zvona BULJENJE U SUNCE ili SUNGAZING.


- Sangejzing je bio zabranjen kako bi nove nauke i ceo nov porobljivački sistem izašao na videlo, tako da ljudi više nisu zavisili od Sunca i prirode nego nekih organizovanih grupa koje su ih kontrolisale. One frustracije i napamet lupane stvari o Hiri kojeg spominje sa izvrnutim imenom zanemarite. Važno je to što se Igi "brine" za vašu DNK tobože.

E, sad... vi kada gledate u Sunce, preko vaših očiju (inače svako jutro kada otvorite oči vi radite mini sangejzing jer vam je svetlost preko očiju stigla do epifize pa znate da je napolju svanulo), primate sunčeve fotone, ali i zračenja iz naše galaksije koja programiraju vašu DNK. Mi smi mutiramo, samo što sangejzeri imaju određene benefite na psihičkom, telesnom i duhovnom nivou.
Gledajući u Sunce energije galaktičkog talasa, Nekusa dolaze brže do vaše epifize i vi se puneći više energijom od ostalih ljudi brže razvijate i jačate. Sangejzing je ubrzavanje evolucije i naših pozitivnih mutacija koje se dešavaju na Zemlji, po dolazećim energijima talasa Neksusa, koji stiže iz centra naše galaksije o kojem i NASA piše. Dakle, sangejzing NIKAKO ne može da negativno utiče na ljude nego obrnuto!

Pazite vi sad ovo poređenje vodom, elekričnim uređajima ... sa PRIRODNIM sangejzingom gde vi primate kroz oči energije univerzuma koje vam pomažu evoluciju....

I dok iz galaktičkog vala, stiže promjena u naš DNK lanac, od naših stvoritelja i dok se iz SERAPENTE vadi SERA GENOM, na dugoj strani, postoji ekipa koja ga vraća natrag na mjesto, na sve moguće načine, vodom, mobitelima, televizijom, gmo, hranom, chemitrailsima, CO2, kompjuterima, LWF i svim mogućim otrovima i zračenjima koje djeluju na naš genom i našu DNK. Prije nego stignu kreatori, ljudi će imati potpuno novu struktuiru DNK  , tako da kad dođe do bilo kakvog uništenja, naše tijelo odnosno biće, neće imati nikakvih posljedica, jer mi smo robovi samo dok smo u ovom materijalnom svijetu dok smo SERA PENTA(11).

Čekajte malo, pa on tu NIJE pomenuo sangejzing? Zato što ni sam ne veruje u svoje glupe navode, a morao je nekoga napasti jer mu je trebalo pokriće.

O čemu se ovde radi? Pa zar nam dolazi takva evolucija da budemo kakav je ovaj mračnjak Igor Kostelac, mračni, da u svemu vidimo zavere, da lažemo, opadamo druge, dajemo lažne prognoze ljudima kako bi njihovim strahom vladali (izgleda da sam od potrebne evakuacije na Rtanj i ja mnogo uznapredovao svešću shvativši da je to delo materijalnog razmišljanja i straha od smrti)!

Dakle, o kakvoj nam to evoluciji onda govori ovaj dečaćić iz Rijeke? NIKAKVOJ- nego da ostanete na niskim frekvencijama na kojima je i on sam, kako dokazuje svojim podmetanjima i pisanjima. On vama kaže drugim rečima ovo "Nemojte se menjati na bolje nego ostanite isti, baš ovakvi kakvi jeste".

I opet mu je moja knjiga TRN U OKU!

Gledate li u sunce – gledajte i dalje.
Želim vam dobru zabavu.
Super vam je,… vjerujem vam potpuno.
Da je to nešto, (gledanje u Sunce) čega se plaše naši izrabljivači i oni koji nas tlače tisućama godina –Miroslav Kiš Cybermikan bi već odavno bio mrtav, pojeo bi ga mrak, knjiga mu ne bi bila izložena na vidnom mjestu u prodavaonici knjiga

- Da li on to ponovo priziva napad na mene koji se već inače desio ranije? Da li on to priziva moju smrt? Da me pojede mrak možda? ... pa možda kada bi se to desilo bi mu srce bilo na mestu jer se bar moja knjiga posle četiri godine ne bi više prodavala.

Eto koliki je lažov, manipulant, prevarant i crnjak ovaj mali Igor, Igorčić Kostelčić iz Rijeke.


VUKOVI SU POSTALI JAKO GLADNI, HOĆE DA ARČE I ČEREČE PLEN, A TO SU LJUDI KOJE SAM LIČNO JA OKUPIO OKO SANGEJZINGA.

Pomenuta gospoda imaju za cilj da me ometaju da vam predam poruku ali to im NEĆE uspeti, jer posle ovog saopštenja više neću obraćati pažnju na njih. Važno je da vas SVE obavestim o njima i onda samo nastavim dalje.... Postavlja se pitanje "Koga smo Hira i ja napali, a ko je nas napao i zašto?"

I još jednom da im svima bude jasno NIKADA me neće moći dovoljno omesti da predam ljudima poruku koju im trebam predati ma šta radili, pisali, pričali, lagali, klevetali o meni i za mene!

SAD SAM JOŠ JAČI I SNAŽNIJI, JOŠ SAM ODLUČNIJI DA ISTRAJEM DO KRAJA U OVOME ŠTO RADIM JER ZNAM DA JE TO ONO PRAVO.

... Vraćamo se sad našim temama....

Miroslav Kiš Cybermikan

Farmakomafijaški plan za uništenje sangejzinga, pokreta koji PROKLAMIRA slobodu i nezavisnost od njihovih sistema! 849889


Poslednji izmenio Admin dana Uto Apr 02, 2013 2:03 am, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
http://www.cybermikan-sungazing.org/
 
Farmakomafijaški plan za uništenje sangejzinga, pokreta koji PROKLAMIRA slobodu i nezavisnost od njihovih sistema!
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Sungazing- Gledanje u Sunce forum za Balkan  :: Ostale teme :: Zavere-
Skoči na: