Sungazing- Gledanje u Sunce forum za Balkan
Sungazing- Gledanje u Sunce forum za Balkan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sungazing- Gledanje u Sunce forum za Balkan

Sunazing i uzemljavanje će Vam pomoći da izlečite sve bolesti za kratko vreme
 
PrijemPortalGalerijaRegistruj sePristupi

 

 Barabara Marciniak "PLEJADANCI – STANFORD UNIVERZITET - KALIFORNIJA"

Ići dole 
AutorPoruka
cybermikan
Admin
Admin
cybermikan

Broj poruka : 518
Points : 1377
Reputation : 3
Datum upisa : 02.06.2010
Godina : 45
Lokacija : 7. Dimenzija

Barabara Marciniak "PLEJADANCI – STANFORD UNIVERZITET - KALIFORNIJA" Empty
PočaljiNaslov: Barabara Marciniak "PLEJADANCI – STANFORD UNIVERZITET - KALIFORNIJA"   Barabara Marciniak "PLEJADANCI – STANFORD UNIVERZITET - KALIFORNIJA" Icon_minitimeSub Jun 05, 2010 6:08 pm

Dobro veče!
Mi smo ovdje. Naša je čast da budemo u vašoj realnosti ponovo, posebno u ovim srećnim okolnostima...Mi smo počastvovani. Mi razumijemo da oni od vas, koji su pod svjetlosnom frekvencijom, da su nas prizvali ovdje. Čestitajte sebi samima, na vašoj pameti. Nije lako dobiti naš prevoz (Barabara Marciniak) i putovati okolo i obilaziti mjesta, ona ima um pod svojom kontrolom. I tako i treba biti. Razumite da vi svi treba da imate svoje umove pod svojim nadzorom, i da dođete u kontakt sa vašim životom i vašom inspiracijom.Tako da smo mi uzbuđeni što smo ovdje.

Mi smo naravno Plejadijanci, i ovaj prenos je uživo sa Stanford Univerziteta, u Palo Alti, Kalifornija, pored poznatih intelektualaca, a uskoro i pored poznatih kosmičkih putnika ove vaše planete Zemlje.

Željeli bi smo da vam govorimo, o različitim stvarima ovu veče...˝Genetsko Kodiranje˝ Da li je to samo malo dato nama? Pa mi ćemo napredovati u vezi s tim. Mi bi smo htjeli razgovarati o harmonično frekventnoj modulaciji i ljudskoj DNA. Djeluje dosadno kako samo može biti, ali nije? Ali mi garantujemo, da ćemo vam pružiti uzbudljive momente večeras, veoma pozitivne!

Na vama je da pokažete koliko ste pametni...Kolika je vaša sposbnost shvatanja...Oni koji su upoznati sa našim radom, znaju da mi nismo enciklopedija univerzuma, i ne hvalimo se onime što je samo produkt okolnosti i prilike. Kada neko ima enciklopediju ispred sebe cijelo vrijeme, onda počinje da se preispituje, šta istina predstavlja za nekog drugog. Mi bi voljeli, da vi počnete koristiti i druge izvore informacija, da bi spoznali bit ljudskog postojanja, i da otkrijete to kroz različitost novih metoda.
Frekventna modulacija ljudske DNA...to je velika priča. Ovaj dio je sastavljen od dva dijela. Mi ćemo da vam kažemo da podesite svoje shvatanje, i da podesite razumijevanje istorije, barem malo-vaše planete, i onda ćemo vidjeti koja pitanja, vi trebate da uputite da biste shvatili priču.

Ljudska vrsta je eksperiment. Ljudska vrsta je dizajnirana. Takav je slučaj sa svim što postoji pored Kreatora. Osnovno, Tvorac ( koristićemo ovaj izraz ) je cijelo stvaranje počeo davno, u ovom što vi zovete Vaš Univerzum, kao eksperiment, za višu svrhu, što bi vi nazvali samo predstavljanjem, samoistraživanjem, samo uvažavanjem, i samoizražavanjem. Kreator, kao što i jeste, je ulio energiju u životnu formu, produžetak samog sebe u ono što vi nazivate Vaš Univerzum, dajući vam darove koje i sam ima. Tvorac vam je u vašem Univerzumu dao slobodnu volju i sve ostalo što vidite, zajedno sa svim mogućnostima. Naravano postoje mnogi Univerzumi, mnogi različiti načini života. Ovaj je napravljen kao slobodna zona. Sve je dozvoljeno. Sve stvari.

Tako su se ovi produžeci Tvorca odvojili, i započeli eksperiment sa Tvorčevom energijom koja postoji sama od sebe. I naravno oni su preuzeli na sebe zadatak, koji im je dao Tvorac. A on je rekao ˝Idite i stvarajte, i dovedite sve stvoreno meni.˝ Sasvim jednostavan zadatak, da li je? ˝Idite, stvarajte, i dovedite sve stvoreno meni.˝ Drugim riječima, ˝Daću vam jedan dio sebe, a vi ćete ići tamo i davati sebe svojevoljno, tako da sve što stvorite u Univerzumu, može da razumije smisao svega, moj identitet.˝

A sad, ove energije ( zvaćemo ih bogovima, božjim bićima ) izađoše i počeše da stvaraju svoju hijerarhiju. I svaka uspješno stvorena hijerarhija je uticala na stvaranje nove, i zavještana da bi potpomogla razvoju vašeg Univerzuma. Eventualno jedan Galaktički sistem, zajedno su donijeli plan da stvore mjesto koje će se zvati Zemlja, početna zamisao je bila da to bude mjesto za intergalaktičku razmjenu informacija. Ah kakav nevjerovatan plan, kakvo divno mjesto, smješteno na rubu Galaktičkih sistema, idealno mjesto dostupno svakoj Galaksiji,. Mjesto koje postoji blizu onoga što bi mogli nazvati Portal, putevi koji postoje za energije koje putuju kroz ono što vi zovete svemirskom zonom. Dakle originalni plan, je bio stvoren, i dopustite da kažemo da smo morali proći kroz sve mogućnosti i pripreme, da bi svaka vrsta u svemiru imala svoga predstavnika na ovoj planeti. Neki od ovih kreatora, kao što je njihov posao i bio, zvani su majstorima genetike. Sposobni da uzmu neke od ovih stvari...ova božja bića su mogla da izdvoje molekule, i spoje ih na odredeđen način zajedno, ubacujući molekule identiteta, frekvencije, električnog punjenja da bi se stvorio život.
I mnogo postojećih civilizacija je dalo svoje gene dobrovoljno, da bi imali predstavnike koji će učestvovati u ovome. I majstori genetike su se dali na posao, i dizajnirali su ono što bi nazvali raznolikošću vrsta, od kojih su neka ljudi, neka drugačija od ljudi, neka su životinje, ali svi ponašajući se u skladu sa svojim DNA programom, koji je dat od strane raznih civilizacija, da bi se stvorio ovaj svjetlosni centar za razmjenu informacija.

Kad govorimo o svjetlu, mi govorimo o informaciji. Oni koji su imali iskustvo, gdje vi dopuštate svjetlosti da uđe u vaše tijelo, znate da kad puštate svjetlost vi primate određenu količinu informacija. Vaše shvatanje, i sve u vezi vas počinje da se mijenja. Vi počinjete da se budite. Zastor tame je skinut. Tako da kad govorimo o svjetlosti, mi govorimo o povratku informacijama, konstantno donošenje velikih količina informacija na ovu planetu. Čija frekvencija je drastično kontrolisana, ali o tome kasnije.

Dakle plan stvaranja Zemlje je bio veliki...I ova božanska bića ne postoje u vremenu koje vi poznajete, to bi mogli reći ovako, da stotine hiljada godina za njih nisu ništa. Oni su doveli drugačija bića da žive ovdje. Oni su bili vrsta ljudi kao i vi, ali njihov razvoj, njihova DNA se mijenjala s vremenom, i dostigli su veoma visoki nivo egzistencije. Naravno to je bilo veoma davno.

Mi govorimo o otprilike 500.000 godina prije stvaranja vaše planete. Mi ne govorimo o civilizaciji koju vi nazivate Lemurija, ili civilizacija koju vi nazivate Atlantida. To je ono što mi nazivamo moderan čovjek. Mi govorimo o civilizaciji koja je drevna, da vam damo malu kašičicu saznanja, za one koji to žele. To je civilizacija koja je zatrpana pod ledenom korom na južnom Antartiku. Ali ovo ćemo ostaviti za drugu diskusiju. Ovaj projekt, kako ga zovemo Zemlja, je napravljen. Djeluje zavodljivo. Izgleda kao da izaziva nečiju čežnju da vlada i kontroliše ovo mjesto. U ranijoj istoriji je bilo mnogo ratova, koji su se dešavali zbog želje za posjedom ove planete. Da li ste se ikad pitali ko posjeduje Zemlju? Vi mislite da ne postoji vlasništvo u svemiru. Morat ćete mnogo toga naučiti, u vezi teritorija u svemiru.

Postoje izmjene u administraciji, i prvobitni planeri, koji su, mi ćemo reći bića svjetlosti. dizajnirali informativni centar, napravili su mjesto gdje će Galaksija sarađivati u razmjeni informacija. Zemlja je trebalo da bude biblioteka, razumjete, kosmička biblioteka, mjesto nevjerovatne ljepote, mjesto koje bi pokazivalo kako informacija može biti uskladištena kroz frekvenciju, kroz genetički proces. Zavada je uzela svoje učešće. Različite zone na Zemlji su, recimo to tako, izgubljene od strane pravih vlasnika, i Zemlja je postala mjesto dvojnosti. Postala je mjesto naravno slobodnog univerzuma, gdje su drugi, koji su imali pravo da rade šta god su htjeli, zbog slobodne volje, došli i preuzeli kontrolu. Mi to zovemo ˝Ograđivanje Zemlje˝ Oni djeluju kao korporacija na Vol Stritu. Da li razumjete? Oni kontrolišu Zemlju. Oni to rade već 300.000 godina istorijski gledano, a prema vašim uvaženim naučnicima od početka civilizacije.

Interesantna stvar o tom okupiranju, je da je određena grupa bića došla, i borila se u svemiru za ovu teritoriju, naravno kao i mnoga druga. Ova bića su pobjedila i uspostavila su kontrolu nad ovom teritorijom. Pobjedila su svjetlost. Naravno ovo vam sad daje drugu predstavu o svjetlosti, zar ne? I tako je ovo postala njihova teritorija. Ovdje je postojala velika radioaktivnost, velika razaranja kao posljedice Nuklernog ratovanja. Zemlja je bila iskidana, a provibitna vrsta, Adam, čovjek, kako će se kasnije zvati, je bio takođe pod uticajem pada.

Ovi novi Bogovi, novi kreatori, su takođe bili majstori genetike. Znali su kako život funkcioniše, i znali su da ga stvore. Oni su htjeli ovu teritoriju zbog svojih razloga. Daćemo vam par aluzija, zašto su stvorene teritorije, i zašto su zadržane.

Postoji svjesnost u svim stvarima. Ovi vaši naučnici su jedan korak od toga da ovo razumiju, a onda ćete početi da posjedujete ovu planetu. Postoji svijest u svim stvarima, a svijest komunicira neprekidno. Svjest vibrira, ili može biti navedena, navođena na vibraciju, na jedan određen način, koji bi nazvali elektromagnetna frekvencija.

Elektromagnetna frekvencija je veoma interesantna. Ima tendenciju da djeluje na različite načine. Jedan od načina se podrazumjeva u ovom našem večerašnjem razgovoru, a to je da može djelovati kao hrana. Osjetite ovaj koncept...može djelovati kao hrana. Što znači baš kako jabuka može biti pripremljena i pojedena, na različite načine. Da li razumjete?

Neki entiteti, u procesu svog razvoja, počinju da otkrivaju, da kao što je stvoren život i ispoljava se kroz razne oblike, kroz izmjenu ovih oblika ili frekvencija svjesti, mogli bi da se hrane. Mogli bi da održe svoju egzistenciju. Oni počinju da shvataju, kakoTvorac hrani sebe. On šalje druge da bi stvorio izvor hrane za sebe. Sad, novi vlasnici vaše planete, imaju drugačije potrebe, drugačiji apetit, nego što su to imali prijašnji vlasnici ove planete. Oni se hrane Strahom. Oni se hrane Haosom, strah je njihov osnovni izvor hrane. Na neki način, ako ih hrani, onda ih stimuliše, održava ih u moći. Razumjete li?

Dakle prije 300.000 godina, ovi kreatori o kojima Biblija govori, u vezi teksta Babilonske kule, su se razišli po svem svijetu. U stvari govori se o njihovom dolasku i reprogramiranju čovjeka u ono što bi nazvali domorodačkim čovjekom. Takođe su promjenili ono što zovete DNA, da bi bili u skladu sa njihovim zahtjevima.

Ovo traje već dugo vremena.
• Koja je vaša uloga u svemu tome?
• Zašto ste ovdje?
• Zašto ste ubačeni u ovu ulogu?

Za neke od vas, ovo samo izgleda kao san. Mi vas podsjećamo na ono što znate unutar sebe. Mi smo došli na vašu planetu da povučemo okidač vašeg sjećanja. Mi smo došli na vašu planetu, da bi vas inspirisali kroz bića svjetlosti. Da sami stvorite svoj svijet i svoju stvarnost. Mi, kao Plejadijanci sami stvaramo svoje iskustvo i realnost. Mi smo se vratili kroz ono, što vi nazivate vrijeme, u on što bi nazvali našu prošlost. Kao predstavnici svjetlosti, u sporazumu da podjelimo frekvenciju sa vama, frekvenciju koju svaki od vas treba da ima da bi mogli upravljati planetom. Dolazimo da bi promjenili DNA i reprogramirali ljudsku rasu. Ovo je velika priča...mogla bi biti na naslovnim stranama, znate. Sad, naravno, prvobitni planeri nisu izgubili teritoriju, Dali ste mislili da bi odustali tako lako? Naravno oni postoje u drugačijem vremenu i prostoru nego vi. Tako da su novi vlasnici došli i počeli da rade u njihovoj laboratoriji, i kreirali radnike, kreirali su drugačiju verziju ljudi, sa drugačijom DNA. Uzeli su originalnu ljudsku DNA i razdvojili je ostavljajući ljudske ćelije. Da, zar nije to pametno? Prosto su je razdvojili. Time su oni smanjili broj spirala, u vašoj DNA i one informacije koje su bile ubačene putem svjetlosnih tvoraca su isključene. Dakle isključeno je sve ono što bi trebalo da vas drži informisane. Naravno kad ste preuređeni, ostali ste samo sa dvije spirale. Što vas drži u stanju koje omogućava kontrolu nad vama, sada ste na operativnoj frekvenciji.
Vi ste bića svjetlosti, a to je više nego biti čovjek, mnogo više nego čovjek. Doći ćemo i do toga naravno.
I tako, dopustite nam da kažemo nešto više o nečemu što je kao električna mreža, frekventna mreža je postavljena oko vaše planete. Neki od vas su vidjeli, šta su vaši naučnici napravili, električnu mrežu koja drži životinje podalje. Tako i ova mreža oko vaše planete, kao kontrola koliko frekvencije kod ljudi može biti izmjenjena.
I tako kako priča ide dalje, ova frekvencija je postavljena oko planete, i veoma je otežala frekvenciji bića svjetlosti, da ubace informacije. Kada ove frekvencije, uspiju da prođu ovu mrežu, ko će da ih primi? DNA je isključena. Svjetlosni kodovi nisu više organizovani i onda kosmička sila koja donosi život, nema na šta da se priključi i da se održi.
Postojalo je mnogo plemenitih eksperimenata. I naravno oni koji su dio bića svjetlosti, počinju da se infiltriraju i inkarniraju, da bi jedan po jedan donijeli svjetlosne informacije na mjesto koje ih je izgubilo.
I tako bića svjetlosti započinju svoj posao ovdje, dolazeći u sistem koji je odvojen od svjetlosti, odvojen od informacija, i dozvoljavajući da kroz ono što mi nazivamo ispravljanjem ponašanja čovjeka, da bi dozvolio ovim svjetlosnim silama da djeluju u njegovom tijelu. U početku na pojedincima, a poslije na grupama. U proteklim eonima je veoma mali broj, ovih informacija donesen na vašu planetu. U međuvremenu bitka je se nastavila, rat se nastavio, a informacija je tražila način da se izrazi. Provobitni planeri su znali, kosmički rečeno, da je ovo bila lekcija za njih, u razumjevanju i dopuštenju ovih bića kreatora koja su preuzela njihov projekat.

I tako su odlučili da naprave svoju verziju plana, u vrijeme kada frekvencija Zemlje bude uslovljena, vrijeme kada će sadašnji vladari umrijeti, ako ne budu mogli promjeniti frekvenciju. Njihov izvor hrane će im biti oduzet, izvor hrane, izvor straha, izvor haosa, gladi. Shvatate li poentu?

Pogodite ko će ukloniti taj izvor hrane? Vi ćete! Kao članovi porodice svjetlosti, vi ste odmetnici vi ste uništavači sistema. Vi ste jednostavno članovi svjetlosne porodice, ponašajte se ka prijemčivi i primićete kreativnu kosmičku energiju u vaše tijelo. Tijelo u kojem ste kao čovjek, zato što ste opijeni u tijelu čovjeka i dozvolili ste da se to desi.

Zato što ste kodirani, i vaša memorija počinje da se budi, i vi počinjete da reagujete na plan, zbog kojeg ste došli ovdje da učestvujete, da držite, da čuvate, da obnavljate određenu frekvenciju, i da kroz nju živite, i kao što već živite, utičete na sve, svako mjesto gdje idete. Ovo je ono što radite sada.
Postoje mnogi koji razumiju svoj zadatak. Postoje mnogi čija memorija počinje da se budi. Mi ćemo objasniti u par minuta kako počinje buđenje ove memorije.
Plan za promjenu frekvencije funkcionisanja ima veze sa ponovnom reizgradnjom DNA, obnavljanje svjetlosne niti. Postoji plan koji je gigantski, i koji vi kao pripadnici porodice svjetlosti provodite na mnogim mjestima, u drugim svjetovima, ne samo ovdje na Zemlji.

Vi ste multidimenzionalni, i imate mnoge druge verzije vas samih, gdje vi zanemarujete sistem. Kršitelji uzora kako bi drugačije nazvali. Tako da će biti vaš zadatak da napravite kontakt, sa vama kao takvima, i da shvatite kako druge verzije vas samih izlaze na kraj sa svojim problemima. Da vidite kako oni upropaštavaju svoje sisteme. Zato što, vidite postoje određeni Bogovi, ako ih vi želite zvati, koji su iza ovih procesa, a koji se nazivaju Univerzalni procesi.
Upravo sad, izgleda kao da je sve lokalno, Zemaljski proces... ali je mnogo više upleteno nego sve to. Zemlja učestvuje, na svoj način, u evoluciji Univerzuma. Zemlja je mjesto gdje se stvari dešavaju sad, to je određena tačka frekvencije i promjene. Ljudska DNA je primalac u početku ovog cijelog procesa, koji će da utiče na mnogo, mnogo svjetova.

I kao članovi porodice bića svjetlosti, vi ste se složili da dođete na Zemlju, mnogo puta, na različite načine, da naučite da budete vezani, da naučite da shvatite teritoriju, i kao što će biti, da budete trenirani da iskusite Zemlju. I pripremite sebe za momenat, kada ćete biti inkarnisani u većem broju i dovesti plan do izvršenja.
Ovo je plan koji je u toku, kako ga mi neutralno možemo vama prikazati, na vašem planetu u ovo vrijeme. Eto zašto porodica svjetlosti počinje da se ujedinjuje na svim nivoima. Jednu stvar morate da shvatite: morate se fokusirati na ono što vam je zajedničko. Kao članovi porodice svjetlosti, vi donosite informaciju na planet neutralno, da bi stimulisali svoj napredak. Vi trebate da uradite ovo. Osnova plana je da se izmjeni DNA, DNA koja će evoluirati od dvije do dvanaest spirala. Ovih dvanaest spirala će sarađivati sa onim što zovemo centri, čakre kako god da im je ime, unutar ili van vašeg tijela. Postoje milioni poput tebe sad na ovoj planeti, na istom zadatku, koji su se takođe složili da urade ovo. Pune ruke posla te čine besprijekornim. Pune ruke utiču na druge, i uskoro ćeš imati jasan pogled na to šta si u stvari, i koji je tvoj zadatak. Postoji sedam čakri na tijelu, sedam osnovnih kao što je razumljivo na vašem planetu, sve one predstavljaju, određene zone. Ali postoje mnogi, mnogi energetski centri u vašem tijelu.
U pokušaju da ne utičemo na eksperiment, objasnićemo sljedeće: veliki trud je uložen da donesemo određene zrake, i tempiramo ih, tako da ljudi, mogu evoluirati brzo sa promjenama znanja, identiteta i informacija. Treća spirala kad je ubačena u čovjeka, donosi raspoznavanje osjećanja, i vraća nazad na planetu, upotrebu trećeg čakra centra. Prve dvije spirale, ili duple spirale, su u funkciji sa tvoja prva dva čakra centra, opstanak i seksualnost.
Ako pogledate okolo planete, vidjećete veliku većinu onih na planeti, koji kruže kroz te centre već eonima, ponovo i ponovo. Treća spirala, kao svjetlosno ubačene niti počinju da se pretvaraju u svežanj, otvaraju potencijale za vaš solarni pleksus, osjećajne centre, gdje možete da počnete primati informacije. Gdje možete da prihvatate realnost, gdje možete da osjetite vašu povezanost sa okolinom, vašom Zemljom. Treća spirala, jednom bješe uzeta iz ljudskih tijela, s vremenom, će evoluirati u još tri. One će sarađivati u skladu sa četvrtom, koja je čakra srca, s petom što je grlo, i šestom što je treće oko. Pomjeriće iskustveni doživljaj čovjeka prema gore, dalje od otpada u nešto mnogo veličanstvenije, u nešto strastveno i voljeće i osjećaće stvari i iskustva, a ne samo pričati.
I sljedeće tri spojiće se sa krunom, koja će kad se otvori dozvoliti frekvencijama svjetla ulazak i obnovu tijela, da bi se spojio čovjek sa svojim duhom. To su vrata, to je kapija između fizičkog i duhovnog. Sedma, osma i deveta. Osma je informacioni centar smješten van čovjeka, za neke ljude nekoliko inča, nekoliko stopa, za neke mnogo stopa možda i milja, zavisno koliko svako može da gurne informaciju u centar za sakupljanje. Deveta čakra naravno, je čakra koja egzistira van atmosfere ove planete. Dakle to je planetarna čakra. Ona dolazi u dodir sa energijama vaše planete, i djelova svemira koji su blizu vaše planete.
Zadnje tri spirale, koje nisu ubačene u većini ljudi na osnovnoj frekvenciji....
Mi vam možemo reći priču o spiralama umješanim u evoluciju i vrhuncu ekliptike u ovoj godini, i zadnje tri od dvanaest, za one koji su sposobni da izdrže ovu mutaciju energija, a doće u mjesecu Decembru, i trajaće 33 dana kao akceleracija energije(Decembar 1 pa do 2 Januara), gdje ovi zraci počinju da dalje preuređuju, one koji su već preuređeni. Sad finalne tri čakre. Šta će da urade? One će da spoje vas sa vašim 10, 11, i 12 centrom. Vi ćete početi da prihvatate, u velikom obimu, neplanetarne informacije. I neplanetarne realnosti će početi da pokazuju svoja lica. Počećete da ih upoznajete, jer je to ono što treba da bude i što je neophodno. Deseta je solarna čakra. Postoji zajedno sa vašim solarnim sistemom, hraneći vas informacijama. Jedanaesta je Galaktička, i 12 je univerzalna, koja je van vama poznatog univerzuma. Kada jednom postanete, članovi porodice svjetlosti i sposobni da izvršite ove mutacije u vašem tijelu, i sposobni da integrišete različite informacione centre, šta će se desiti sa vama? Vi ćete biti iznad svega onoga što vam se dešava u životu. Neki od vas to već jesu. To će vam omogućiti da gledate druge ljude, i vidite koji su to razlozi koji vašu vrstu, ograničavaju. Tada će te shvatiti da ste vi tvorac vaše realnosti, vaših dešavanja.

I više od toga, postaćete svjesni sjećanja na ono što jeste. I kako se čakre 10. 11. 12. budu sve više otvarale, nove energije će da počnu ulaziti u vaše živote, i pojavljivaće se na vašoj planeti, i više od toga. Kako budete držali ovu frekvenciju, vi donosite informacije na planetu. Vi donosite informacije koje će skameniti i šokirati ovu planetu. Ovaj proces će rasti i mjenjati se tokom dvadesetogodišnjeg perioda, po vašem vremenu.
Već sad mnoge stvari u određenim količinama, izlaze na vidjelo na vašoj planeti. A što se tiče drugih, oni su još u kamenom dobu. Doći će do spajanja kultura, do spajanja identiteta, doći će do promjena u svjetskom poretku. Pojaviće se haos i konfuzija. Kao dio porodice svjetlosti, vi ćete da posmatrate, vi ćete da razumijete da je u toku proces evolucije. Da je u toku promjena modularne frekvencije. A oni koji ne budu mogli da prate ovu promjenu, u svakom smislu oni kreiraju svoju stvarnost, ali više nikad, ali nikad neće biti žrtve. Oni koji su ovde znaju veoma dobro, šta će se desiti sa ovim mjestom. Mi smo uradili sve što smo mogli, da vam damo približan opis onoga što ima biti. Onoga protiv čega se morate boriti.

Mi znamo da bi vi svi voljeli da pričate sa nama, ali samo razmislite o čemu bi ste htjeli da razgovaramo, i to će vam se dati kroz odgovore drugima.

Pitanje: Ja imam lično iskustvo sa bićima, koja čini mi se žive od negativnih emotivnih energija. Izgleda kao da ova bića, treba da donesu odluku, da ako im je odsječen izvor hrane, oni su osuđeni na ....

Odgovor: Glad! I pogodi šta, oni ne žele da gladuju. I pogodi šta, oni se vraćaju. Oni su ovdje, zato što dolazi propast njihovog sistema. Tako da su oni ovdje da stvore još veći haos i strah, da se opet bore za ovu teritoriju. Da li shvatate ovo? Njihov izvor hrane im je veoma važan.

Pitanje: Onda, šta se dešava na Srednjem Istoku, zar to nije odličan način za stvaranje hrane.

Odgovor: Da, veoma dobro.Takođe već kad ste spomenuli Srednji Istok, dopustite nam da vam damo podatak. Kao što smo vam rekli u našoj priči. Zona zvana Mesopotamija, je mjesto gdje je priča započela, gdje su ovi kreatori, napravili svoju bazu prije 300.000 godina. Razumijete li sad, da su to portali. I da je to kanal za ulaz energije. Postoji veliki portal Na Srednjem Istoku, sporedni put za vašu planetu, koji su određeni Bogovi kreatori posjedovali i okupirali već skoro 300.000 godina. Oni su ogradili, oni su se borili, dešavale su se razne stvari preko ovog portala. Oni su još uvijek tu, oni ne žive po istim pravilima, kao što vi to činite. U drugim svjetovima, 300.000 godina nije predugo za njih, da li ovo razumijete.
Čak i između sebe oni se bore i argumentuju. Vjerovali ili ne, ovi Bogovi čine sve ovo.
Sad nazad na pitanje.....Oni gube kontrolu nad ovom planetom, tako da se vraćaju na njihov osnovni portal, i u toj zoni oko portala, prave haos i strah. Njihovo razbojničko gnijezdo je ispod zemlje.

Pitanje: Njihova povezanost sa Grejsima i Drakonima?
Odgovor: To su sve dijelovi hijerarhije. Mnogi od njih ne razumiju kako se odvijaju stvari na višim nivoima. Isto kao ni što običan vojnik, ne razumije šta se dešava u glavnom štabu među Generalima.

Pitanje: Za nas koji smo dio svjetla, postoji li nešto što bi smo mogli da uradimo, da bi smo produžili njihovu glad.....

Odgovor: Da, povećajte svoju frekvenciju. Apsolutno. Trenutno sad najbolje za vas je da održavate svoju frekvenciju. A ne da idete i pomažete drugima. Činite sve što je u vašoj moći da održite taj nivo. I sadržavajući frekvenciju svjetlosti bićete u ljubavi, i znaćete šta se dešava.

Pitanje: Ko su tačno ova bića koja misle da su vlasnici ove planete?

Odgovor: Oni su svemirska bića. Oni imaju ono što bi nazvali njihovim staništem svemir. Oni su pokretu. Oni su Bogovi kreatori. Mogu da stvore život, takođe postoje i oni koji bi ih rado izbacili iz tog ˝kluba˝ kreatora, zato što ne cijene ono što stvore. Još uvijek Glavni Tvorac svega ovoga je ljubav. I pošto su sve stvari ljubav, mnogo, mnogo lekcija moraju biti naučene. Tako, ova bića koja su došla ovdje, čija priča je zapisana u drevnim spisima, ona žele da se bore. Došli su ovdje zato što žele ovo mjesto, iz mnogo razloga. Oni su Rudari. Zbog jedne stvari , oni žele da istraže unutrašnjost vaše planete, i onog što je u unutrašnjosti. Jedna od stvari koja je veoma interesantna, u vezi vašeg znanja o planeti je ta, da od svihu naprijeđenosti i razumijevanja o onom šta se dešava u unutrašnjosti, nije prezentovano javnosti. To je tajna nauka, nauka o unutrašnjosti Zemlje, ona koja šokira. Ova bića imaju sjajnu tehnologiju što se tiče kopanja, i oni su izradili čitave tunelske sisteme. Oni su najbolji u tome. Ova bića rade u sjenci. Po vašoj terminologiji, ono nisu ljudi. Oni su Reptili, a nadimak im je Gušteri. Mi vjerujemo da ako pogledate danas, po vašem društvenom sistemu da ćete ih vidjeti i prepoznati....Neke od vaših televizija prikazuju, i reklamiraju igračke sa njihovim likovima. A sa tim igračkama se igraju vaša djeca. Oni se vraćaju, oni pripremaju povratak u vaš sistem. Dakle došli su na ovu planetu iz svog razloga, kakav god on bio. Hoće da kontrolišu frekvenciju, da bi imali izvor hrane. Da prokopaju unutrašnjost i tu smjeste svoje baze. A onda postave druga bića da upravljaju Zemljom. Oni stoje iza mnogih religija.

Pitanje: Da li oni gube kontrolu?
Odgovor: Hajde da kažemo ovako... Oni ne misle da gube kontrolu. Da li shvatate? Zato što je svijetlost podcijenjena na ovoj planeti apsolutno. Priroda dešavanja na vašoj planeti je veoma interesantna. Kad god dolazi do mijenjanja frekvencije, određenog sistema, u drugim svjetovima, kad god se taj sistem mijenja, gdje stanovnici imaju šansu da se unaprijede, kao i što treba da bude, postoji određeni magnetizam koji se pojavljuje.
Ovaj magnetizam povlači svu energiju koja je ikad bila umiješana u sistem, nazad u sistem. Tako da svaka energija može biti dio evolucije ili procesa. Tako da ova bića ovi kreatori, Bogovi prošlih vremena, su dovučeni ovamo zbog ovog plana. Oni moraju učestvovati. Moraju razumjeti da će njihova frekvencija biti promjenjena, i da kažemo to ovako, ova drevna bića su zaboravila ko ih je stvorio. Oni su zaboravili svoje Bogove.
Sad kao član porodice svjetlosti nisam tu da ih osuđujem.

Pitanje: Da li oni znaju da smo i mi tu, i da mi već pobjeđujemo na drugom nivou?

Odgovor: Da, ali vas podcjenjuju, čak i u svoj svojoj brilijantnosti. Čak i oni imaju područja, koja bi mogli da nazovemo slijepe tačke. Oni su toliko zaljubljeni u moć, da se bore između sebe samih.

Pitanje: Ali pošto već znaju da smo ovdje, zar neće pokušati da nam oduzmu moć? Ili se to oni boje nas? Ili će se ipak boriti?

Odgovor: Pogledaj na vaše društveno uređenje, šta ono radi? Da li stremi da vam da moć, ili da je oduzme?

Pitač: Oduzme.

Odgovor: I šta bi ti onda rekao kao odgovor na tvoje pitanje? Poznavajući ove entitete već su ubačeni u sve strukture vlasti.
Zapravo da, USA je jedan veliki brod koji plovi okolo. Imate veliku šansu da izgubite sva prava i mogućnosti, kao osobe. Zato što su ljudi u velikoj mjeri već zamjenjeni.

Pitanje: Da, ali sam govorio o svjetlosnim bićima...

Odgovor: Reći ću ti, vi kreirate svoju realnost. Ne kreiraju je Gušteri. Da li to razumješ?
Pitanje: Da razumjem. Ali zar oni ne bi htjeli....Ne bi nas htjeli ovdje da znaju da smo moćni. Ja ih se ne bojim. Ja osjećam da smo mnogo jači. Ali oni iz nekog razloga to ne znaju?

Odgovor: Dopusti da ti to kažem na drugi način.....Kao predstavnik porodice svjetlosti ispred ljudske populacije, sa ljudskom verzijom događanja, takođe postoje verzije ovih dešavanja i na Reptilski način. Sve mora da evoluira! Sjeti se Pravog tvorca? Prvobitnog zakona ˝Idite i stvarajte i dovedite ih meni˝ Pravi tvorac je u svim bićima i svakoj tvari.

Pitanje: Ja sam čuo na trakama kako govoriš na drugim seminarima, da oni koji se bave unutrašnjim svjetlom treba da posjećuju sveta mjesta, poput piramida u Peruu. Da li je neophodno? Ili se ovo može razvijati bez toga.

Odgovor: Reći ću ti ovo...Ne, nije neophodno da se ide. Drugim riječima ako nikad ne ideš na sveta mjesta, i vrijeme provodiš u pozadini, nije obavezno da nećeš izgubiti. Namjera, je da se pročisti put ka shvatanju, onoga što ti želiš da iskusiš. Ta namjera je da se otvore centri tvoje memorije, takozvana sjećanja. A posjeta tim mjestima ima takav uticaj.
Drugim riječima, mnogo ljudi je obišlo mjesta, gdje su podaci pohranjeni u stijenama. Istorija tvoje planete i frekvencija tog kamena, je frekvencija koja još nije otkrivena, bar na vašoj planeti. U tijelu, kada dolazi u promjenjivo stanje, postoji mogućnost primanja ovih informacija. Zato mnogo puta ljudi dožive razne reakcije, kada posjećuju ovakva mjesta. Oni osjećaju frekvenciju ovih mjesta.
Takođe osjećaju energiju, znanje koje je pohranjeno u stijenama ovih mjesta. Većinu puta, ove stijene su od Granita, a on ima sličnu strukturu kao kristali. Naravno neki od njih su samo stijene. Priča je ugrađena u kamen. On je obrađen, nahranjen, sa uređajima koji proizvode zvuk. A korišteni su da bi ljudi mogli da razumiju sačuvanu frekvenciju.
Ako odeš u Egipat i pogledaš na zidove i slike, vidjećeš da ljudska bića sjede u neobičnim položajima. Gdje su pola na jednoj pola na drugoj strani. I njihove ruke su iznad glave. Između ruku je cik cak linija onog što zovemo svjetlost. To je čuvar frekvencije. Što znači da su pojedinci bili sposobni, da prate određene frekvencije, i da ih ugrade u neke strukture njihovog znanja kroz frekvenciju. To nije samo pisana forma. Tako da onaj koji ide na ova mjesta, takav i sreće te vibracije.
Interesantna stvar je da postoji veliki broj svetih mjesta, koja su još uvijek ispod površine, i još uvijek čekaju da se spoje u dimenzionalno jedno. U Sjedinjenim Američkim Državama, su postojale mnoge drevne civilizacije koje su ostavile svoje tragove. I koje su imale učešća u istoriji ovih mjesta. Oni koji su napustili ove prostore su veoma pametno pokopali i sakrili ostatke svojih predaka. I kada dođe vrijeme kroz nekih dvadesetak godina. Tada će doći do velikih otkrića. A ta otkrića će da donesu nove činjenice o vašoj istoriji.
Neka mjesta su otkrivena , na primjer na području Egiptu ovih godina. Mnogi su pokušali da unište ovu energiju, i još uvijek je sve to skriveno kao tajna, zar nije? U Peru je postoje i druga mjesta, a to su tuneli koji idu pod Zemlju. I veoma stara civilizacija je predstavljena kao Ljudi Ptice u zoni jezera Titikaka. Mnogo starija od Mesopotamije, zakopana ispod mnogo slojeva. Vaša planeta je veoma interesantno mjesto bez izuzetka. Kad bi samo, oni koji primaju te informacije, postali malo slobodniji da ih šire, svačije ponašanje bi se promjenilo i shvatili bi da je Zemlja mjesto stvoreno za ljubav. A ne samo mjesto za opstanak.

Pitanje: Ko kontroliše DNA? Od onog što sam čuo, izgleda da postoje druge inteligencije koje vuku konce u našoj DNA. Ono što bih ja htio je da mi sami kontrolišemo našu DNA.

Odgovor: Hajde da kažemo, vi ste oni koji će je kontrolisati kada se probudi znanje u vama. Vidiš čitava planeta je pod kontrolom, na način da ste trenirani da radite ono što vam se kaže. To nije posljedica okolnosti, i nije da vi nemate kontrolu. To nije tačno!
Vi imate kompletnu kontrolu nad svim. Kada to otkrijete, a dotle morate vjerovati, bez obzira šta neko želi da vi radite, vi ste u slobodnoj zoni. A vaša prostodušnost, je dozvolila sve ono što vam se radi sa DNA inteligencijom, i mnogim drugim stvarima koje vas kontrolišu.

Pitanje: Rekla si da je frekvencije kojom mi djelujemo nestala, ili će nestati?

Odgovor: Nije nestala već je oslabljena sad u ovom trenutku. Drugim riječima, misao o frekvenciji koja je ograničena na ljude je kao radio predajnik. Ljudski eksperiment je ima jednu radio stanicu, koja je bila efektivna 300.000 godina, ista stara frekvencija!
Ali ljudi se nisu mogli uključiti da čuju drugu stanicu, da li sad razumiješ? Ista frekvencija je prenosnik.

Pitanje: Da li bi neko mogao da dopre do 10,11, i 12 čakre da dobije te informacije?
Odgovor: Ta sposobnost se razvija zajedno sa vama, kada budete spremni. Kada završite sve faze vašeg emotivnog dijela života i uspone i padove. Vidiš, emocije su ključ ka svemu ovome. Ti trebaš kao ljudsko biće da osjetiš vezu sa svojim duhovnim. Emocije napajaju osjećanja. Osjećanja su treći centar tijela, gdje je energija zaustavljena.
Kod žena osjećajni centar ostaje nedirnut, zato što žena rađa i donosi život na planetu. Tako da su one spojene sa osjećanjem kroz život. Da li razumiješ?
Muškarci postaju veoma dezorijentisani u životu, a tako je u većini kultura, oni su isključeni iz procesa života. Oni nisu bili prisutni na porođajima, to jest na mjestu donošenja života. Tako da je za njih lakše da učestvuju u ratu, s obzirom da nemaju dodira sa životom. Dok žene naravno, imaju mnogo više poteškoća sa učestvovanjem u ratu, zato što su okusile život i porođaj, putem emocija.
Kada počnete da pročišćavate svoja shvatanja, kroz principe i okvire opstanka, novca, hrane, skrovišta, kad počnete da shvatate pravu svrhu seksualnosti, to jest frekvenciju i razbijete onaj oblik shvatanja koji vam je sada predstavljen, tek tada ćete da počnete da primate informacije sa svih razvijenih čakri, i svih razvijenih energetskih centara. Sve će se otvoriti pred vama, i vi ćete da spoznate kompletnu prirodu postojanja. Da li ovo razumiješ?

Pitanje: Po pitanju Reptila, rekla si, da su oni stvorili holograme?

Odgovor: Ah, ipak neko sluša ovde. Ti si pametan. Volimo kada nešto kažemo usput, a nađe se neko ko to primjeti i preuzme.Kakav hologram su stvorili?

Pitanje: Naravno. Možete li se složiti sa ovim? Moje shvatanje je da je sve ovo hologram... Da li je ovo sve neka vrsta izobličavanja? A drugo pitanje je povezano sa informacijom Bili Kupera. Da je vladi prikazano hologramsko Raspeće Hrista. E sad da li je to samo pokušaj fabrikovanja?

Odgovor: Bravo. Dopusti nam da odgovorimo na ovaj način, a onda odluči sam. Jedna od stvari koje vas moramo naučiti je da sami odlučujete. Mi vam dajemo informaciju, a vi odlučujute kako da je upotrijebite. Vi ste gospodari svog života. A ne mi.
Tokom posljednjeg stoljeća, vaša planeta je doživjela veliki tehnološki napredak, da? Dakle, reći ćemo da je mnogo darova i mnogo uticaja došlo sa drugih mjesta na vašu planetu, i oni nisu sakriveni. Naravno neke informacije, donešene su na Zemlju, na razne načine, a tehnologija koja je donesena je promjenila način, vašeg življenja.
Jedna od tih promjena je „kinoteka“. To predstavlja kompletno novu vrstu uticaja, koji je sada prisutan, a to je Film. Neki od njih su za zabavu, neki za edukaciju, a neki za ispiranje mozga. Da li razumjete? Na vama je da odlučite šta je šta.
A sad budući da ste vi kontrolisano društvo, frekventno kontrolisani, vaša sposobnost da stvarate tehnologiju je u neku ruku ograničena. U društvima koja nisu ograničena na takav način, razvoj tehnologije teče drugačije. Zato što imaju mogućnost da vrše razmjenu informacija i dobijanja savjeta kroz razne sisteme i galaksije. A vi ste u najboljem razvoju samo filmske industrije, postoje oni pametni u svemiru, u kosmosu, oni posjeduju ono što vi nazivate holografskom tehnologijom, i oni prave takozvane holografske prikaze.
Prave događaje koji izgledaju kao pravi, i onda ih puštaju, kroz portale, u vašu realnost. Sad da zaključimo pošto ova bića postoje veoma dugo, a ljudska vrsta je takođe veoma dugo kontrolisana, onda ostaje zaključak da je veoma lako vas kontrolisati. I jeste.
Mi govorimo o portalu na Srednjem Istoku koji predstavlja dimenzionalna vrata, stepenice za ulazak u vaš svijet, put za određene energije koje traže civilizacije.
Hajde da raščistimo nešto ovde. Kada napustite planetarnu sferu, i idete van u svemir. Kada prođete određenu vrstu svjesnosti, vi morate da nađete određeni portal da bi se mogli vratiti nazad. Naravno u određeni vremenski period, ili koridor u vremenu koje tražite. Posebno ako tražite ono što ste ostavili iza vas. Vaši naučnici su otkrili ovo pri njihovom putovanju u svemir. Bez pomoći planetarnih bića, vaš svemirski program ne bi dogurao nigdje. Postoje različiti portali, u različitim djelovima svemira. Bilo je bića koja su se izgubila u svemiru, zato što nisu znala da pronađu portal. Ista je stvar kada vi idete na planetu. Ako ne nađete portal, i idete kroz neki drugi portal koji vam dopusti da prođete, mogli bi ste da završite u nekom drugom svijetu potpuno usamljeni. Bez ičega na tom svijetu, potpuna praznina. Da li sad shvatate? Ovo je prikaz kako sistemi ostaju zaključani, kako se čuvaju nedirnuti, i kako se čuvaju od opsada drugih bića.
Vi imate ove portale na Južnom kontinentu, imate ih u Sjevernoj Americi, i naravno duž Azije.
Budite svjesni, da su ovi portali u sredini krupnih dešavanja, kriza, i da se razna bića bore za njih.

Pitanje: Htio bih da znam, koji su to hologrami, koje ste vi Plejadijanci donijeli nama?

Odgovor: Veoma pametno pitanje!

Pitač: Pa primjetio sam da svi igraju ovu igru.

Odgovor: Naravno! Da naravno. Zato, sjetite se, ovo je slobodna zona. Ako se možeš sjetiti da živiš u slobodnoj zoni, možeš se opustiti. Ništa se tebi neće desiti, zato što si u glavnoj ulozi. Čim napustiš mišljenje da si u slobodnoj zoni, napuštaš i svoju ulogu.
Sad, želiš da znaš šta, zbog čega smo došli. Pa mi smo umješani u davanju naše DNA-ne mi, već naši preci, su bili umiješani u davanje Informacije-DNA- prvobitnim Tvorcima. Mi smo bili veoma pogođeni kontrolom koja vam je nametnuta na Zemlji u proteklih 300.000 godina. Da, to je i nas dotaklo.
Čitav sektor Galaksija je pod stresom i napetošću u ovo vrijeme. Zato što postoji opozicija Ratu....Polaritet... Ono što zovemo, bijele majice, i tamne majice, dobri momci i loši momci, sile svjetlosti i sile tame. Svi imaju svoje viđenje svega, ali razlika je ta, sile tame ne govore istinu.
Sve ovo je dovelo do toga, da se počne sa evolucijom. Sa potpunom promjenom. Tokom posljednjih 300.000 godina mi imamo, kao Plejadijanci... Ne određeno naša grupa, mi smo novi eksperiment....Naravno naši preci su prenosili određena znanja i kulturu i sjećanje na druge kulture i grupe. Mi smo usaglašeni sa energijama kreativnog dešavanja, koje dolazi od Ljudi Ptica. Ako proučavaš drevnu istoriju vaše planete, razumjećeš, da kao što su Gušteri dio vaše istorije, Ljudi Ptice, Ptice Bogovi, su takođe dio vaše istorije. Mi smo predstavljali podršku, i vodili smo evoluciju svijesti ˝Ptica˝ na ovoj planeti, na mnogo različitih mjesta, i naši inserti su dio o njihovoj životnoj drami.
Da li razumiješ?

Pitanje: Ti kažeš da vaši hologrami nose simbol ptice kao nosioca svjetlosti?

Odgovor: Pa, ako pogledaš kulture koje su posjedovale razumijevanje Zemlje, iako su imali dvije spirale u DNA, oni su bili oni koji su došli iz svemira. Sarađivali su sa raznim kulturama, na razne načine koristeći energiju Ptica, sa krilatim figurama. Možeš pogledati Južni kontinent, Južnu Ameriku, možeš pogledati tvoj rodni kontinent Sjevernu Ameriku. Možeš pogledati crteže na zidovima u Egiptu. Možeš obići čitav svijet i svagdje naći simbole Ptice ili Reptila. Da bi priča bila starija reći ćemo da su nekad, ptice i reptili sarađivali.
A onda su Reptili potukli Ptice. Priča je mnogo veća, od samih Reptila i Ptica. Sada zbog vaše trenutne sposobnosti primanja, ovu priču smo pojednostavili. Kako priča postaje sve jasnija, a vi je prihvatate, vi priču činite većom, zato što se sjećate istorije.

Pitanje: Nije mi baš sasvim jasno, gdje su bili ti hologrami ili ti inserti?

Odgovor: Dopusti nam da kažemo, da su hologrami korišteni kada je trebalo uticati na veće grupe, na primjer slike na nebu....

Pitanje: Hoćeš reći da su viđenja NLO mogla biti holografska projekcija?

Odgovor: Veoma dobro, a ponekad su učitelji dolazili dole na Zemlju u ljudskim tijelima i radili, ono za šta su bili poslani. Na primjer mnoga viđenja u Jugoslaviji, su samo holografski inserti. Da li sad razumiješ šta je holografski insert?

Pitanje: Fatimina djeca?

Odgovor: Da, holografski insert.

Pitanje: Pa ko ih šalje?

Odgovor: Dobro pitanje, ko ih šalje.

Pitanje: Znači na nama je da odgonetnemo ko ih šalje?

Odgovor: Da, vidiš nije naš zadatak da vam to kažemo.
Mi ćemo vam reći na primjer, ne gledajte televiziju ako želite da evoluirate. A vi ako želite da evoluirate, vi ga nećete ni posjedovati. Da li razumiješ. A ako ga imate isključite ga. U tome je caka. Mi vam kažemo uradite li ovo, biće ono, tako možete prije napredovati.
Znači ono što vam mi kažemo, to je priča, ili vam damo dio priče, a na vama je da ostalo shvatite. A tek onda vam dajemo lekcije, kako da reagujete u vašoj stvarnosti.
Mi vas samo podržavamo da krenete sami dalje, da dođete do vašeg ostvarenja. Najbolje je da, prije nego što bilo šta uradite, da vidite šta kažu vaši osjetni centri u vezi toga. Vaši osjećajni centri će vam uvijek odgovoriti sa tačnošću. Postoji samo poteškoća kako umanjiti djelovanje svjesnog uma, da bi se osjetili ti emotivni centri. Da bi onda tim osjećajnim centrima dopustili da postanu, vaši centri za razumjevanje i osjećanje. Ako ste Paranoidni, i ako imate mnogo predrasuda, onda vaši centri neće raditi za vas i dovešće vas u mnogo veće nevolje, a to neće biti dobro.

Pitanje: Kako ja to shvatam, dio tog eksperimentisanja je povezan sa našim odnosima u porodici, koju smo stvorili ovdje na planeti, i to treba da počne sa čišćenjem osjećanja, da bi naša osjetila mogla da budu poput radara.

Odgovor: Da, zato što uvijek može doći do greške. Reći ćemo nešto ovdje. Mentalno tijelo je povezano sa fizičkim. Emotivno tijelo je povezano sa duhovnim. Duhovno tijelo je naravno tijelo koje postoji iznad svega, bez ograničenja. Tako da ti terbaš emocije da bi sarađivao sa duhovnim tijelom. Zbog toga emocije kontrolišu svijet, a vama je ostavljeno veoma malo emotivnog prostora.
Vi ste emotivno obeshrabljeni, da ne bi kojim slučajem osjetili. Vi ste preplašeni i imate nametnut osjećaj bespomoćnosti. Ako bi vaša planeta počela da ohrabruje, svakog njenog člana, vi bi svi došli u stanje harmonije i ljubavi veoma brzo. A za to vam je potrebna, promjena načina vrednovanja svakog ljudskog bića.

Pitanje: Mi smo u procesu promjene nas samih. Mi takođe treba da promjenimo našu djecu.

Odgovor: A sad da kažemo ovo u vezi djece...Mnoga od njih su došla u kontakt sa svojom memorijom, njihova DNA je mnogo naprednija nego vaša. Mi kažemo da su ona došla sa upaljenim kodovima. Drugi tek treba da upale svoje kodove u DNA. Kao porodica svjetlosti, vi morate aktivno da radite nešto što razvija to znanje, što donosi to znanje, što unapređuje kodiranje.
Neki od vas koji su aktivni već 10, 20, 25, 30, 50 godina, sad možete da vidite da neki napreduju brže. To je zato što imate promjenjenu frekvenciju koja postane dostupna, i onda se sve dešava mnogo brže. Ali ne može se desiti, baš brzo jer je to opterećenje za čovjeka i mogao bi da jednostavno sagori. Nervni sistem mora da se razvije zajedno sa DNA, da bi se izdržalo trenutno naelektrisanje, i proslijedilo kroz tijelo.
Djeca znaju mnogo, mnogo, mnogo stvari. Kao što mi volimo da kažemo. Svi ste vi bili mnogo pametniji, kao djeca, i sigurno niste govorili svojim roditeljima, baš sve što vam se dešava. Tako je i sa vašom djecom. Mnoge stvari koje se dešavaju, a zbog kojih bi vi bili zbunjeni ili zabrinuti, vam djeca neće reći. A od sad, pa za nekih desetak godina vi ćete postati svjesni zašto. Postojaće veoma veliki uspon energije među djecom. Mnoga od njih će vam se činiti, samo kao djecom.
Kako budu sve više učila da skupljaju, i kako budu učila da harmonizuju svoju frekvenciju, i vrlo velik dio vaše planete će biti miran, harmoničan, kroz zvukove i kroz tišinu zvukova ujedinjenih umova...Mnoga od djece su u potpunosti sposobna za telepatsku komunikaciju. Dakle pustimo vašu djecu da idu. Vjerujte im. Morate naučiti da vjerujete jedni drugima. Morate naučiti da odagnate sumnju. Morate naučiti da vjerujete vašem jedinstvu, onom što vi jeste, jer vi ste dio jednog velikog plana, kroz koji ste vođeni.

Pitanje: Ako smo mi na putu, u četvrtu dimenziju, taj prelaz, koji će se desiti, da li to znači da ćemo ostaviti naš logički um? I ako je to tačno, mi ćemo biti u stanju mnogo lakše primiti HRISTOVU energiju koja će se integrisati u naša bića?

Odgovor. Hristova energija je čista svjetlost. To je kako bi nazvali, recimo oslobodilac energije. O da, te frekvencije će postati silne.

Pitanje: Jedna perspektiva...Jedno ponašanje.

Odgovor. Da, veoma dobro. Takođe, koliko frekvencija jednostavno drži...Koliko svjetlosti drži. Vidi kada svjetlo dolazi u tijelo, ono aktivira vaše svjetlosne niti, i pomaže promjenu DNA. To je frekvencija promjene. Frekvencija je kao što znate....Frekvencija je vaš identitet.

Postojali su periodi kada su mnoge različite dimenzije postojale uporedo sa vašom Planetom u isto vrijeme, kada je to bili mnogo normalnije. U zadnjih 1000. godina, bilo je mnogo nestanaka različitih dimenzija, kako su haos i nadolazeća tama preovladali nad stanovništvom. Sad ove dimenzije, ove druge realnosti, ova mjesta gdje su zakoni egzistencije malo drugačiji, se vraćaju. Vi im pomažete u povratku. Vi privlačite dimenzije prema vašoj planeti, i pravite ono što bi se moglo nazvati dimenzionalna ivica.
Ponekad se preselite u te dimenzije, a da toga niste ni svjesni. Vi ste u prelaznom stanju. Kad idete na mjesta, koja ćemo nazvati svetim mjestima. Vi prelazite u različitu dimenzionalnu frekvenciju, tada primate snagu, sve se mijenja, osjećate se uključenim, puni energije, ili se čak dešava da osjetite slabost u stomaku. Nešto se dešava. Vi prelazite u stanje promjene na bolje. Ovo je samo početak, osjećanja koja se dešavaju kad se iskuse druge dimenzije.
Dimenzionalne zavjere su nešto drugo. Za one koji su zaraženi strahom, sa ljudskom popoulacijom, čija je svrha da budu na planeti u ovo vrijeme da iskuse promjene, za one, koji samo misle da iskuse promjene, oni odbijaju promjene, odbijaju da se mijenjaju, oni će da iskuse ove dimenzije kao zavjeru. Zato što neće biti sposobni da se sjedine sa tim. Oni će biti kao jak zid koji će udariti u jak zid, i to će se desiti mnogima na ovoj planeti. To će biti jedan veliki neugodni osjećaj, i to se već počinje dešavati samo u manjoj mjeri, trenutno kao nelagodan osjećaj (nervni sistem). To će prouzrokovati zarazu nervnog sistema, samo zbog tog odbijanja evoluiranja. Odbijaju da se promjene, da promjene svoje gledište svoju realnost. I svi vi koji radite sa ljudima, na svim mjestima, svejedno kao medicinar, profesor, muzičar, ili šta god, razumite da su to ljudi u dilemi, oni trebaju da promjene kompletnu definiciju svega.

Pitanje: Šta ja primjećujem, je li to iluzija, je li stvarno? Ja osjećam da gledam u stvar, priviđenje, robote, sintetičke ljude. Ja vidim odraz sebe samog.......? To vraća nazad, zato što gledam ove ljude kao postere.

Odgovor: Reći ćemo šta se dešava, i to nije neobično uopšte. Dobro je da si ovo spomenuo, dobro je da su pitanja koja su rečena nama sa jednog kraja Zemlje pa do drugog, potpuno ista. To pokazuje da svi zajedno evoluirate. Šta se dešava kada više niste uspavani. Vi se udaljavate od kontrolisane mase, zbog nacrta u vama, jer ste vi došli da se odvojite od mase. Vi ste došli ovdje da bi shvatili ljudsku dilemu, ali se onda budite, da bi primili informacije. Da bi bili receptori za kreativne kosmičke zrake, i da bi dozvolili ovom procesu da vas promjeni. Ono što se sada dešava je produkt promjene. Momenat za momentom, vi se toliko mijenjate da sve počinje da vam drugačije izgleda. Vi počinjete da gledate kroz iluziju. Počinjete da vidite kroz kontrolnu frekvenciju ove planete.
Većina ljudi, a pogotovo Amerikanci, se poistovjećuje sa televizijom ili radiom. Ovo su dvije metode koje su spostavljene već više od 50.godina u cilju kontrolisanja ljudske duše. Ovo je dosad bio veoma uspješan potez, veoma uspješan.

Pitanje: Da li se u ovo ubraja i kompjuter, zato što volim kompjutere, i radim sa njima svaki dan.
Odgovor: Odgovorićemo ovako. Nije tehnologija ta koja je loša. Nema ništa loše u tehnologiji, ali tehnologija se koristi na pogrešan način. Provjeri svoja osjećanja. Provjeri svoju bistrinu.
Veoma je lako vama ljudima da ubijedite sebe, da ste dobro. Naš posrednik (Barabara Marčiniak) je govorila prijateljima na svom putu u Njujork, i kada je išla u Vašington DC, ljudi tamo ne misle ništa loše. Ljudi ne žele da slušaju kada im mi govorimo, da to nije zdravo okruženje. Da su izloženi konstantnom sinhronizovanom zračenju. Ali oni su uvijek odgovarali ˝Ma ne mi smo sasvim dobro.˝ Oni potpuno negiraju ono dobro, koje im stvarno nosi dobro.

Pitanje: Ali nema načina da pobjegnemo od upotrebe kompjutera, i to je stvarno više nego istina.

Odgovor: To je fina tehnologija i jednog dana biće voljena, a ne manipulativna tehnologija. Na primjer ona je dostupna javnosti, a javnost je koristi nesvjesna, onog što se u stvari dešava, ta mas-manipulacija koja stoji iza svega toga.

Pitanje: Ali, ako ta manipulacija uzrokuje karmičke procese. Dali onda ti manipulatori shvataju da rade protiv sebe? Da sve ono što pošalju u Univerzum, da će im se to vratiti.

Odgovor: Ne, naravno da ne znaju. Još to nisu shvatili. Tek počinju sada, pogotovo vaš predsjednik Buš, on počinje da shvata to, da sve što on šalje da se počinje vraćati i uticati na njega.

Pitanje: Šta je onda sa tim Bićima Kreatorima, oni su veoma inteligentni, zar ni oni ne shvataju?

Odgovor: Recimo to ovako. Na vašoj planeti, je simuliran taj način razmišljanja, da ako je neko inteligentan da je duhovno svjestan. To je Laž! Ova bića mogu da shvate način kako da vas kontrolišu, da nauče da shvate vaše načine ponašanja. Ali ne mogu da shvate i da rade sa frekvencijom Ljubavi. Frekvencija ljubavi donosi informaciju. Ljubavna frekvencija donosi kreativnost, poštovanje i vezu sa svim što postoji. Ideja je nositi ljubavnu frekvenciju informacije, postati informisan, vezati se sa ljubavnom frekvencijom koja dozvoljava da se osjeti sve što je stvoreno. To znači ne suditi, ne plašiti se, već uvidjeti ljepotu cjelokupnog postojanja, i savršenstva što uključuje širenje sopstvene svjesnosti o sebi samom.
Pitanje: Postoji knjiga koju sam skoro čitao a zove se Povratak Ljudi Ptica, od Ken Carey, i ova knjiga mi je dala isti osjećaj kao kad sam prvi put čuo jednu od tvojih traka.

Odgovor: Idrugi ljudi su rekli isto.

Pitanje: Ne postoji ništa sa čim bih poredio ovu uzrujanost koju sam osjetio u memoriji.

Odgovor: Recimo da sada slušaš traku.

Pitanje:...Ja čujem tvoj govor, ovo je prvi put da sam ikad čuo da Plejadijanci zvuče kao Ljudi Ptice, nevjerovatna je ta veza koja je napravljena za mene.

Odgovor: Dopusti nam da kažemo da mi nismo Ljudi Ptice, mi samo radimo sa onima koji su kreatori Ljudi Ptica. Mi imamo mnogo prijatelja, mnogo kolega. Mnogi koji žive u svemiru postaju zainteresovani za ovaj projekat, tako da imamo jedan veliki kontingent Plejadijanaca, plus energije koje su nam dostupne u našem radu sa drugima.

Pitanje: Osjećam vezu između Ljudi Ptica i Anđela...

Odgovor: Da to asocira apsolutno. Sad je tu pitanje kome oni predstavljaju Anđele. Moraš razumijeti da u vašem terminološkom predstavljanju Biblije, neki od onih koje su zvali Anđelima su nazivani tako zbog, ako razumiješ riječi. Riječ Anđeo je korištena za onoga ko je bio sposoban otići u Raj. A mnogi od njih su tako nazivani bez obzira što nisu bili Anđeli već su samo imali sposobnost, prolaska kroz te sfere. Ljudi Ptice su bili polu ljudi, polu ptice, i nisu imali ništa sa Anđelima.

Pitanje: Govorili smo o radio i tv frekvenciji, o negativnosti tog zračenja. O frekvencijama koje mogu biti usmjerene protiv nas?

Odgovor: Isto kako kompjuteri mogu biti iskorišteni u pozitivne svrhe, tako isto zavisi i način upotrebe ostalih uređaja. Važna je namjera koja se krije iza toga. Mi govorimo već par godina da je namjera televizije da se stvori automatizam kod ljudi. Namjera je da se spriječe ljudi da misle.

Pitanje: Ako bi pozitivne sile počele da koriste kao medijum...?
Odgovor: Recimo ovako. To je jedan od paradoksa gdje se određena informacija emituje kroz ometajuću frekvenciju.Tu smo...Vi gledate televiziju, i neke televizije vam govore kako ograničeni i nesposobni možete biti, podsvjesno vi te informacije zadržavate i one počinju da djeluju i udaljavaju vas od vašeg pravog načina razmišljanja. Mi vam predlažemo da se ne izlažete tome.

Pitanje: Imam pitanje koje se tiče kompakt diskova, i stavljam tu naglasak na rok muziku. Ja imam veliku kolekciju klasične i nove muzike i uživam da je slušam. Ali tokom posljednjih nekoliko godina primjetio sam da me muzika razdražuje. Nisu to u globalu klasična ili rok, već neke određene. Da li oni stavljaju neki program u njih....?

Odgovor: Da nekad su tu stvari koje su namjenski ubačene. Naš medijum (Barbara Marčiniak) se našla u situaciji da može da sluša samo nekoliko stvari.
Vraćajući se televiziji, mi ćemo reći da čak i kad nije uključena ona emituje nešto. Isto je i sa mikrovalnim pećnicama, jer vi ne znate kako ona u stvari funkcioniše. Ali ako osjećate bilo šta, što vas čini nervoznim u vezi nje ukonite je. Jer će vam ta nervoza naškoditi s vremenom. Uklonite je.
Šta se dešava kako se vi mjenjate. Vi postajete osjetljiviji. Postajete jedan veoma osjetljiv instrument. Da li razumiješ? A to ti pokazuje sve ono što je dosad bilo oko vas. Jer sve se ubrzava, sve se mijenja vrijeme je u kolapsu. Vi ćete s vremenom primati sve finije zrake kosmičke energije i mjenjaćete se da, drastično. Vi ste mislili da ste se mijenjali kroz 80’ ali 90’ će biti još fantastičnije. Neće postojati način da se opiše ta promjena. Svi smo uzbuđeni zbog toga!


Pitanje: Ja sam u stalnom kontaktu sa muzikom, i rečeno mi je da su tu uključeni elementi koji imaju uticaj na dušu, putem ubačenih transmisionih sistema. I takođe primam mnogo signala iz svemira, kako mi je rečeno. Okružen sam elektronikom i kompjuterima i ja sam na putu da uđem i u filmsku industriju. Da li će to uticati na moju frekvenciju.

Odgovor: Reći ćemo ti nešto. Sa svom ovom elektronikom oko tebe, ti to voliš, i to je dobro, i ti radiš dobar posao u tome što radiš, ali dopusti nam da ti kažemo, budi određen, na način da uvijek budeš u nadopunjavanju svog života. Da uvijek nešto stvaraš, i da to ne izgubiš u trci za stvaranjem. Udalji se od one stvarno frekventno uticajne elektronike. Ozbiljno! Mi pratimo tvoje vibracije. Izbjegavaj u određenoj mjeri elektroniku, da bi sačuvao svoju harmoniju i prirodnost i onda možeš da je koristiš na način, koji će povećati tvoje sposobnosti. Rekao si da se uključuješ u filmsku industriju. Šta možeš da uradiš, i šta bilo ko može da uradi od onih koji rade sa filmom. A to je da preneseš srž frekvencije na film. Da li razumiješ?
Ti možeš prenijeti svoju frekvenciju, drugim riječima na film, i film će onda emitovati tvoju suštinu, a tvoja suština je tvoja frekvencija. To je ono što se počinje pojavljivat u onome što se zove moderan film, a tu je i određena polarnost gdje se i druge frekvencije pojavljuju na filmu.
Jedan od stvarno dobrih filmova, neće se možda svi složiti ali nije neophodno, je ˝Totalni Opoziv.˝ Zaobiđite nasilje u filmu.Tu je stvarno dobro opisano, kako čovjek može da izgubi sebe, i kako je identitet svakog bića veoma složen.

Pitanje: Mogućnost da se uzme ovakva informacija i stavi na film je tako velika... i predstavlja mogućnost prenosa na veće mase.

Odgovor: Da naravno. Reći ćemo da krajem Januara 2, 1991, koja je kraj sledeće energetske akceleracije, Decembar 1, kroz Januar 2, poslije toga izvinite na izrazu, ali sav pakao će da se slomi na vašem planu, zato što se povećava broj ljudi sa koji će imati 12 spirala, i doći će do totalne promjene svega. Na drugi način rečeno oni koji čekaju da prime frekvenciju, će to učiniti na način koji do sad nisu mogli ni shvatiti. A sad za sve vas, mi vam preporučujemo da bez obzira na kojem polju vi učestvujete, to je dio vašeg ličnog plana i opredjeljenja. Sve što radite za vašu evoluciju, i što učite, i kako dolazite do saznanja ko su ljudi u stvari,i šta je ovo mjesto, vi počinjete da otvarate nove prolaze za druge. Vi ćete pronaći, svi vi koji ste spremni da se otvorite i načinite korak naprijed, stvari koje nikad niste mogli da zamislite će se otvoriti i staviti ispred vas. Stvari koje su iznad vašeg shvatanja, su postavljene kao mogućnosti da nikad ne odustanete,a radeći to vi kreirate još mogućnosti. To znači živjeti život ohrabren.
Recimo da postoji dobra mogućnost da svjetlosna karijera, dođe u pitanje u sljedećih nekoliko godina. Razumite da je ovo sve dio plana.
Svi vi morate imati čiste namjere, u tome kako želite da organizujete vašu realnost. Ovo ne znači da niste fleksibilni. To znači da djelujete sa razumjevanjem, i kažete,˝ Pa, mojim vodičima i svima onima koji mi asistiraju, u mom evolucionarnom razvoju ovdje na Zemlji, ovo je moja namjera, u kojoj sam uspješan. Moja namjera je, da sam uvijek siguran u sve stvari koje radim, moja je namjera da primim ljubav, i da dajem ljubav u svemu što radim. Moja je namjera je da se ne zaljubim u materijalni svijet.
Pitanje: Ranije ste spomenuli stres i napetost u povezanu sa stvaranjem u Kaliforniji. Da li je taj stres i napetost prisutan na Zemlji.

Odgovor: Da, kao što smo rekli, Kalifornija je mjesto kao ni jedno drugo. I vaša zona ovdje poput saća sa geomagnetskim nepravilnostima, sa potencijalnim uticajem na Zemljinu svjesnost., da. Zapamti sad, da je Zemlja entitet sposoban za život. Kada je Tvorac stvorio Zemlju, bilo je energija koje su rekle, da, mi ćemo biti Zemlja. Mi ćemo prihvatiti ulogu i postati planeta. Tako da postoje energije koje su svjesne tog ko je napravio Zemlju. I kako počinješ da radiš sa ovim energijama, postaješ sveti most, između Zemlje i Neba, kanal kroz koji ova energija mora da teče da bi pravila promjenu.

Pitanje: Ja sam pričao sa Zemljom kao sa živim bićem i kad očistimo naše osjećajne centre, da li će to omogućiti Zemlji da krene brže u kataklizmičke promjene? Da li je to posljedica našeg stresa i napetosti i polarnosti?

Odgovor: Da, drugim riječima rečeno. Zemlja vas uči lekcijama. Prvo, dali je neko prije govorio o odlasku u četvrtu dimenziju... Kako se frekvencija mijenja, sve se mijenja. Kad se frekvencija mijenja, to je kao da izlaziš iz kuće, ne ostaješ u istom okruženju nikad više, svo okruženje se mijenja. Naravno ove promjene su napravljene da bi se unaprijedio svačiji život. One su dizajnirane da donesu svakom bolje mjesto za iskustveno doživljavanje i život. One su donesene da se promjeni čovjek i njegova ograničenost.
Ne samo da se govori o tome, došlo je vrijeme i to se dešava i kao što se zaklinjete na promjenu u svom životu, vi automatski to prenosite na čitavu Zemlju.

Pitanje: Pitanje vezano za podzemne hidrogenske eksplozije....Informacija koju sam bio privilegovan da kanališem kaže: Ne radite to, ne radite to! Ali ipak naš predsjednik Buš insistira da se nastavi sa tim. Mi planiramo sad u Januaru da se udružimo u pokušaju, da zaustavimo to i kažemo Ne! Da li vi imate da nam kažete, da uradimo nešto što bi trebali, a trenutno to ne radimo.

Odgovor: Vidiš, mnogi ljudi treba da se probude i hoće, kad uvide značaj svega toga. Ne kad primjete promjene u drugom gradu, već u svom mjestu. Recimo, zašto će da ovo utiče na snabdijevanje hranom, na stabilnost ekonomije, ovaj nadolazeći haos će donijeti određene posljedice svog djelovanja. Da li sad razumiješ? Vidiš da mnogi ljudi ne žele da se ističu, da ne bi imali problema. Pod izgovorom, ja ću sačuvati svoj posao i sigurnost, i u čemu je poenta...? Jedna od najnevjerovatnijih stvari u društvenoj zajednici, je ta oduzmi im sigurnost, svima, i onda tek dolazi velika hrabrost koja ih uzdiže u zajedničkoj misli, da sad nemaju šta da izgub, a onda naravno kreću da se bore svi do jednog.

Pitanje: Želio bih da vam zahvalim na velikodušnosti zbog toga što ste sa nama u ovom nadolazećem vremenu.

Odgovor: Dopusti nam da ti kažemo nešto. Mi dolazimo iz budućnosti i na određeni način možemo da kažemo da su nam ruke pune posla. Mi smo se vratili u ono što mi zovemo dio našeg vremena. Da bi posijali sjeme koje će proklijati, u skladu sa određenim promjenama.
Mi vas trebamo, isto kao što vi trebate nas, na način da razumijemo šta se dešava sad u našem svijetu. Mi trebamo vas da bi i mi evoluirali, a takođe je isto i sa vama, novim članovima porodice svjetlosti, da se možete uklopiti, pridružiti postati dio novog lanca realnosti, koji će se iskazati kroz 20 godina u ovom sektoru egzistencije i vremena.

Pitanje: Sva ova trovanja i zagađenja, da li je to moguće poništiti? Sav taj nuklearni otpad, svi oblici toksičnih stvari, pesticidi...

Odgovor: Dali očekuješ od nas da kažemo da je beznadežno! Naravno da ne. Postoje tehnologije koje će sve to očistiti, poput Mr.Clean kada to bude u planu.
Takođe sa odgovornošću koja je prisutna sad kao takva, i sa sad prisutnim vrstama, ne bi imalo smisla, zato što sadašnja vrsta mora da nauči da poštuje svoje stanište.
Svi vi morate naučiti da poštujete svoja tijela, zato što bez tijela, ne biste bili ovdje, i bez Zemlje ne biste bili ovdje. Tijelo je najveći dar, to je najvrednija stvar koju posjedujete, zajedno sa Zemljom i trebali bi da imate ideale poštovanja, svetkovanja i ljubavi prama Zemlji kao i prema vašem fizičkom tijelu. Pustite ljepotu da se iskaže u vašem staništu, u vašoj zemlji.

Pitanje: Dali mi oštećujemo Zemlju, kada kopamo rudnike u potrazi za rudama, mineralima. I Da li je to razlog njihovog postojanja?

Odgovor: Zemlja je punija života nego što možete i da zamislite. Zemlja nije povređena vašim iskopavanjem ruda. Zemlja je ovdje da vas hrani. Ona je ovdje da vas podrži. Životinje su ovdje da sarađuju zajedno sa vama. Sve što je urađeno sa ljubavlju ima u sebi snagu Tvorca i ako vam treba kontekst za to evo ga: ja djelujem ovdje sa najvišim interesom. Ja sam ovdje u ime ljubavi. Nije bitno koje ste profesije. Svi moraju da nauče da vole Zemlju. Zemlja je voljena i poštovana u tom procesu.

Pitanje: Vraćam se nazad na čakre... Postoji 12. čakri? Uključujući one nove kao što je univerzalna čakra, da li i one utiču na naše fizičko tijelo?

Odgovor: To su vaši informativni centri, za koje je vaše tijelo povezano sa zracima, putem frekvencije, da bi primalo informaciju. Ove čakre su centri inteligencije, kojima svako ljudsko biće ima pristup. Možete se priključiti na njih grupno, a možete i pojedinačno. To je način ljudskog širenja inteligencije, putem uključivanja u inteligenciju koja dolazi iz vana.

Pitanje: Prvih sedam čakri su povezane sa određenim centrima, i lokacijama u tijelu. Da li su to i druge.

Odgovor: Druge će vas spojiti sa onim što mi nazivamo, multidimenzionalno ja. Vi ste multidimenzionalni! Kao članovi porodice svjetlosti, vi ste takvi. Vi ste u mnogo različitih oblika i mnogo različitih sistema.
Mnogi od ljudi koji su sad na planeti, i koji su dio prirodnog okruženja, možda nemaju toliku raznolikost kakvu imaju drugi. Zato su i pali dole, zato što nemaju iskustvo u različitim inkarnacijama. Za mnoge od njih inkarnacija su ljudi, ili približna verzija čovjeka.
Nazad na vrh Ići dole
http://www.cybermikan-sungazing.org/
cybermikan
Admin
Admin
cybermikan

Broj poruka : 518
Points : 1377
Reputation : 3
Datum upisa : 02.06.2010
Godina : 45
Lokacija : 7. Dimenzija

Barabara Marciniak "PLEJADANCI – STANFORD UNIVERZITET - KALIFORNIJA" Empty
PočaljiNaslov: Re: Barabara Marciniak "PLEJADANCI – STANFORD UNIVERZITET - KALIFORNIJA"   Barabara Marciniak "PLEJADANCI – STANFORD UNIVERZITET - KALIFORNIJA" Icon_minitimeSub Jun 05, 2010 6:11 pm

Kada počnete da koristite informacije od ove planete, počećete da osjećate druge ne-ljudske identitete, i oni će vas početi kontaktirati. Možda dok budete gledali u ogledalo, budete vidjeli lice stranca koje vas gleda, ali sve to u djeliću sekunde. Nekad kad ste pametniji, možete da vidite ono što stavljamo pred vas. Nekad uzimamo energiju od našeg posrednika (Barbare Marčiniak) i imamo različite oblike energija. Ako budeš pažljivo gledao to možeš nekad vidjeti.

Pitanje: Možeš li reći nešto o ulozi kostiju? Rekli ste nešto o odnosu između kostiju i stijena....

Odgovor: Rekli smo podatak je ubačen u kosti, kao informacija u kamenu, putem zvuka, putem frekvencije. Eto zašto smo napominjali da treba da radite na svom tijelu.
Daćemo vam objašnjenje o onima koji rade na svom tijelu...Trenirani su u nečemu, na način na koji ne znaju šta rade. Ako bi neko od svjetskog menadžerstva znao šta znači vježbanje tijela, to bi bilo zabranjeno. Apsolutno! Oni koji rade na svom tijelu, postaju frekventni prevodioci....
I šta radite, vi asistirate pri čišćenju svoga tijela, i podižući inteligenciju ubačenih svjetlosnih kodova i frekvencije u kostima počinju da rade zajedno sa svjetlosnim kodovima.
Skelet je vaša struktura, vaša forma. Nije to teška forma kao što izgleda. Kosti su prilično šupljikave, i isti zvuk je uskladišten i u kamenu i u kosti. I kada fizičko tijelo djeluje kroz razne vidove fizičkog rada, ovo pomaže tijelu da prepoznaje svoj identitet. Kako se identitet spoznaje, ljudsko postojanje je jasnije i mnogo dublje se razumije, i onda niste izgubljeni.
Ova informacija u kostima počinje da postavlja odnos sa svjetlosnim kodovima, koji potiču evoluciju DNA, i onda se odjednom ljudsko tijelo, uzdiže do višeg stupnja korištenja.

Pitanje: Imam pitanje u vezi vježbi tijela... Da li postoje neko određeno kamenje ili stvari, koje treba nositi na sebi kada vježbaš, da bi se zaštitio od uzimanja nečije tuđe energije?

Odgovor: Pa prvo, najbolja je stvar koju možeš da uradiš, da ne bi uzimao tuđu energiju. Da zanemariš želju da svima pomažeš. Mi dolazimo ovdje, i mi ne uzimamo vašu energiju.... jer ona je vaša. Mi djelimo energiju. Ako se možeš transformisati, više ćeš je i imati. Ali mi nismo ovdje da vas učimo da transformišete svoju energiju ili da se popravljate. Mi smo ovdje da kanališemo energiju. Ovo je takođe dogovor između nas i našeg kanala Barbare. I glasi: možete koristiti moje tijelo i moj glas, ja ću dopustiti sebi da postanem kanal svog drugog aspekta, i ja ću podijeliti svoje vrijeme na planeti sa tobom.
Vi postajete kanal za energiju, kako radite na nečijem tijelu, da bi djelili energiju koja ti je dostupna, i da bi ih učinili sposobnim da i oni mogu da rade isto. Kao i što hoće, kako učite da koristite i upravljate i pronalazite pravu ˝stanicu.˝

Pitanje: Radoznao sam u vezi Fenomena krugova, na poljima Engleske...

Odgovor: Koliko vas je čulo da govorimo o svjetlosnoj geometriji? Inteligenciji, naravno, to je više od izgovorene riječi, više od pisane riječi. To je frekvencija. Ponekad dolazi u oblicima, geometrijskim oblicima. Vaš drevni Pitagora je napredovao u ovome, i njegova geometrija nije bila shvatana od strane drugih. Geometrija je razvijeni oblik inteligencije, kolekcija iskustva koje može dati puno informacija. Ovi oblici, koji se viđaju širom planete, su tu smješteni putem zvuka. Zvuka koji je iznad ljudske frekvencije, ili ispod zavisi, gdje se koriste ovi oblici. Mnogi od njih započinju u krugovima. Oni će se pojavljivati u trouglovima, u linijama, mogu da se pojave u mnogo različitih formi.
Oni su rasprostranjeni pretežno po Engleskoj, pa Evropi, ima ih u zemljama bivše Rusije, pa čak ponegdje i u SAD. Ali se ovi iz SAD-a pretvaraju da ih nema tu. Koliko smo razumjeli neki od vaših medijskih sredstava, će da počnu izvještavati o tome, pa ćemo vidjeti šta će vlada da kaže. Dakle ovi geometrijski oblici su hiroglifi, ili piktografi, koji su postavljeni pretežno u Egiptu, ali i na drugim mjestima. Oni su ono što bi nazvali generacijsko iskustvo. Ako bi neko mogao da pročita hiroglife temeljene na Rosetta Stone, hiroglifi bi značili jednu stvar. Ako bi neko mogao da otkrije tajni jezik sveštenika, onda bi hiroglifi značili nešto sasvim drugo, a ukoliko bi neko spoznao jezik drevnih Bogova, Bogova Kreatora, to bi onda opet pokazalo sasvim drugo značenje.
Ovi krugovi i ovi oblici, su postavljeni na vašu planetu da bi vam pomogli da u održavanju frekvencije, u upravljanju njome i davanju hrabrosti da oživite svoje svjetlosne kodove. Oni vam pomažu na veoma suptilan način za koji još niko otkrio kako. Svi ovi oblici su spojeni između sebe, i napisani su odvojeno po kontinentima. Da su svi napisani na jednom mjestu, na nekoj seoskoj farmi, nešto bi se dogodilo na tom mjestu. Pošto su rasprostranjeni širom planete, oni prestavljaju polje koje aktivira, i pomaže Zemlji u ovom procesu promjene i utiče na vas da se ne osjećate čudno sa tim što znate.
To je samo nešto malo od svega toga što je uloga tih mjesta.
Mi opet želimo da vas podsjetimo da ste vi dio porodice svjetla. Vi ste mehanička, biološko dizajnirana bića. Nova verzija vas je već prisutna i u funkciji. Time mislim na vas koji ste u ovoj prostoriji, mi govorimo o ljudskoj rasi. Jednom kada aplicirate za poziciju u multidimenzionalnoj stvarnosti kao članovi porodice svjetlosti. Mi ćemo vam vamsve pobliže objasniti, mi ćemo vas uputiti, zavisno od pitanja koja postavite.
Kao naši članovi, vi ste svi inkarnirani ovdje da obavite svoj dio posla....Šta je vaš posao? Vaš posao je prilično jednostavan. Kao članovi porodice svjetla, vi nosite svjetlosnu frekvenciju u sisteme, koji su ograničeni u količini te frekvencije, a svjetlo je informacija. Mi ne želimo da to zvuči kao hladna kompjuterska informacija. To je informacija koja je prenesena biološki kroz elektromagnet i poslana kroz svjesnost. Ovo je ono za šta ste vi eksperti. Kad bi imali karticu na kojoj bi pisalo ko ste i šta ste, to bi tako izgledalo. Vi ste kako bi mi rekli, ljudi koji se podrazumjevaju. Vas ovde ima na milione trenutno sada.
Vi koji ste članovi porodice svjetlosti, vi ste dobro podešeni za mogućnost primanja nove frekvencije. Vi ste došli ovde da sačuvate i održite novu frekvenciju koja je vama poslana iz svemira, a koja je podešena da uđe u vaša tijela, i onda kada počinješ da spoznaješ svrhu, tada je počinješ i ostvarivati.

Pitanje: Imam pitanje vezano za smrt.....Na našoj planeti je prisutan veliki strah kada je to u pitanju. Da li je to dio taktike bića koja nas kontrolišu?

Odgovor: Odlično. Postoji ogromno nerazumjevanje o prelasku, na vašoj planeti. Zato što svijest gradi frekvenciju, vaše emocije, način kako se osjećate, i to se emituje svagdje. Svjest je hrana, i ona je prisutna u svim stvarima. Kada vi, buduća svjesna bića, možete biti kodirani, programirani, da stvarate prijenos određenih frekvencija, i kad možete izdržati...drugim riječima rečeno, ako neko želi da vas ubije, i drži vas u strahu par momenata, to nije ništa! Zato pustite tu frekvenciju straha par momenata....Koliko dugo ćete biti izvor hrane? Da li razumijete?
Da li razumijete, da ako je vaša smrt vaš cijeli život, onda ste vi samo ukusan zalogaj? Da li razumijete, ako se bojite smrti, i čuvate taj osjećaj u sebi vi ste samo nečiji zalogaj, budući da je svijest hrana i vaše napredovanje je zaustavljeno u frekventnom smislu. Da li razumijete koliko je samo, strahova društvo stvorilo u pogledu opstanka u životu? Ideja o življenju i umiranju drži čitavu planetu.
Tako da ljudima treba reći šta je umiranje. Moraju da nauče kako da umru svjesno. Moraju da nauče, da kao što je njihov dolazak na planetu čudesan, takav je i odlazak sa nje. Gledano kao neku vrstu deportovanja sa planete, što dovodi do zaključka, o čemu mislite to i nosite sa sobom.
Kad ljudi umiru, oni doživljavaju ono što očekuju da će doživjeti. Zato što su učeni i vođeni učenjem da će im biti teško kada umru. Da kažemo da će jedno od vaših zanimanja biti, da ljudima pomognete da shvate taj prelazak u druge svjetove, vi ćete im asistirati na tome planu. Ovo je rađeno u mnogim drevnim kulturama. Ovo je potpuno drugačije gledano sa aspekta Egipatske kulture, gdje bi jedno biće bivalo ispraćeno od onog, koji je u mogućnosti prelaznog stanja, i asistira mu da napusti granice ove stvarnosti. Takođe mu pomaže da prepozna novu manifestaciju svoje svijesti koja je stvorena, kao rezultat odlaska sa prethodnog mjesta življenja.

Pitanje: Pitao sam se dugo o smislu samoubistva....Čini mi se da je u vezi toga dosta krivnje prebačeno na ljude, da je pogrešno uraditi to. I ja imam pitanje dali je to stvarno pogrešno? Da li to može značiti da ti samo želiš otići?

Odgovor: Na način koji može biti, sa naše tačke gledišta. Predstavljeno je pogrešno to, da svi ljudi imaju iste vrijednosti. Život, kao život, i sve u vezi života je vrijedno. Neki žele da okončaju svoj život ovdje, jer nisu uspjeli da shvate da posjeduju moć, oni su izabrali svoj izbor realnosti. Neki samo žele da ugase ovaj proces. Ono čemu vas svijet uči, to vas i čini nesposobnim da se suočite sa većinom stvari. Vi niste Tvorac svoga života i bez obzira na stereotip o svemu tome i dostupnosti takvog načina razmišljanja, ne bi trebalo okončavati život putem nasilja nad sobom. Vi imate odgovornost prema životu, i kao takvog ga trebate cijeniti.

Pitanje: Šta mislite o zavjetu, i šta mislite o nepogrešivosti?

Odgovor: Recimo ovako.... U kratkom vremenskom periodu, postojaće velika potreba, velika realizacija, onih koji su čuvari frekvencije, i koji su samo slušači. Jer dolazi vrijeme kad će nosioci frekvencije, morati da uvedu red na planeti. I čuvari ove frekvencije to i rade 100% većinu svog vremena. Oni znaju kako da izazovu zakone čovjeka, putem usmjeravanja svjesti i njihove svjesnosti o postojanju energija. Ovo je ta dubina nepogrešivosti, i dubina zavjetovanja. Mi nismo ovdje samo da bi vas naveli da se osjećate dobro u vezi sebe samih. Mi smo ovdje da bi vas podsjetili ko ste vi, i na šta ste pristali. Šta ste došli da učinite ovde na planeti. Mi smo vaši rođaci koji vam pomažu da se sjetite, da vam pružimo određeno vođstvo i pomoć. Da otkrijete čudesa koja su skrivena u vašem tijelu.

Pitanje: Imam pitanje u vezi porodice bića svjetlosti. Izgleda da postoje bića koja su došla ovde sa drugih svjetova, a koja su u stvari samo inkarnirana. I ta bića imaju vjerovatno veću svjesnost, a ipak još nisu dio porodice svjetla. Ako je to tačno, a izgleda da jeste, kakav je njihov odnos prema ovom planu?

Odgovor: Postoje kraljevstva svjesnosti. Zavisno od svjesnosti takvo je i kraljevstvo... Porodica svjetlosti dolazi iz jednog takvog svijeta.
Mi takođe želimo da razumijete da kada svijest uči zakone kreacije, zakone manipulacije i upravljanja realnostima, kad postane jedno sa ovim, veoma je se lako manifestovati u bilo koju formu, koja se izabere. Na primjer oni od vas koji su aktivirali šamanističku i prirodnu memoriju, veoma dobro znaju da dio učenja, o kulturama ulazi duboko u polje različitih realnosti, i promjenjivosti forme. Šamani su u prijašnjim kulturama bili sposobni da pređu u formu životinja, u forme različitih drugih oblika. Što je veoma prefinjena umjetnost, dakako. Mnoga bića su zainteresovana o životu, inače i njegovim formama, i različitostima, oni znaju kako da preurede svoju molekularnu strukturu, i postanu dio ove planete i imajući suživot sa ljudima, Razumjete li?
Tako da postoje mnogi koji na neki način imaju učešće u ovom velikom planu na svoj način.
A ta učešća se takođe odvijaju i na drugim planovima, ne samo ovdje u 3D realnosti. Vi započinjete lanac reakcija koji se dalje širi, kroz sve dimenzije koje postoje. A to onda obuhvata i različite forme života.

Pitanje: Interesuje me scenario koji sami možemo odrediti...Šta da očekujemo od stvarnog svijeta koji je tamo, u smislu rušenja i mijenjanja društva, razgolićavanje političkih figura poput Buša i Kisingera, cijelog političkog spektra.

Odgovor: Kada odete odavde, na putu kući sami možete da odlučite šta želite da iskusite, napravite svoju verziju toga. Da li razumijete? Drugim riječima, dali vi shvatate ideju, da ne možete ništa da promjenite u vezi onoga što se dešava. Samo zato što smo vam rekli, da će ovaj sistem da padne, to ne znači daće se to isto desiti u vašim životima. To je možda nevjerovatno, ali je apsolutno tačno. Druga stvar ono što ćete pronaći u svojoj borbi sa sobom je dio svakog od vas. Svaki od vas kreira nešto, i u skladu sa tim mora da nauči da nosi odgovornost za to. Ova bića koja su piuni koji manipulišu sa ostalima, sa drugim energijama, i oni će da shvate i nauče mnogo kroz to iskustvo.

Pitanje: Pored svega ovoga, da li pravite razliku između sinetičkih ljudi i robotizovanih, da li možete o tome nešto da kažete?

Odgovor: Oni nisu naša briga. Vi pitate nas da se miješamo u nešto što nije naše? Da li razumijete?

Pitanje: Ne, ja samo pitam da li ćete učiniti nešto u vezi s onima, koji su na nekoj političkoj poziciji?

Odgovor: Da naravno apsolutno. Svi nas to pitaju.
Vi morate shvatiti da je genetska manipulacija, ovde prisutna već milionima godina. Genetičko umijeće je veoma uvažena profesija. Postoje oni koji se bave s tim za pozitvne rezultate, i oni koji to koriste za svoju ličnu korist, za osvetu.
Recimo da postoje bića koja su nezasita u vezi sa moći i pohlepom. Mi ih možemo nazvati svjetskim menadžment timom. Oni vode i upravljaju, mnoge vaše sisteme. Monetarni, vladajući, vojni, edukacioni, medicinski sistem. Oni su momci iza zavjese, koji postavljaju pravila i zakone. Oni su veoma zaljubljeni u svoju sopstvenu ulogu. Njihovi osjećajni centri nisu otvoreni, nimalo. Oni sarađuju sa energijama koje su majstori genetske manipulacije. Genetska manipulacija je predstavljena u vašim laboratorijima, kao nešto veoma tajanstveno. U istim se prave i dupliciraju ljudi već neko vrijeme. Nauka o robotima je sposbnost kreiranja nečega što je slično životnoj formi, a što je u stvari duplikat onoga što zovemo stvarnom životnom formom.
Postoje takođe energije koje uzimaju postojeću životnu formu, i preurede joj određene moždane ćelije sa elektromagnetnim impulsima u tijelu, tako da tijelo počine da funkcioniše na osnovu programa koji je ubačen.

Pitanje: Imam pitanje o djeci. Govorili ste o majstorima ljubavi u ovom slučaju se radi o djeci, od 5 godina pa i manje, šta je sa djecom šta su oni...?

Odgovor: Mi ne volima da lijepimo etikete na ovo, zato što godište ne pravi razliku u ovome. Postoje majstori ljubavi sa 25, 22, 19, 55. godina stari. Da li vi ovo shvatate?
Mi jednostavno pokušavamo reći, da kao kolektiv, koji je u određenoj starosnoj grupaciji, ubraja najviše onih od 5 i niže godina.

Pitanje: Vraćajući se na komentare o kvalitetu života, i važnosti samog...Ja znam da ste govorili na prethodnim okupljanjima o intuitivnom osjećaju, koji deklariše kvalitet života posebno u velikim gradovima. Ja bih volio vaš komentar zasnovan na određenim znakovima i stvarima koje mi gledamo kao odbrojavanje, i odlučimo da je vrijeme da se napuste gradovi i odselimo na ruralna područja?

Odgovor: Pa vama se neće svidjeti ovo što imamo da kažemo, nikome nikad i nije. Pogotovo kad govorimo „ vrijeme je da se krene“.... Kada su frekvencije takve da su previše slabe i kada otkrijete da ne uživate u takvom načinu života, koji postaje vaša svakodnevnica, taj svijet se dovodi u pitanje. I rečeno drugim riječima, kada postane mnogo teže nabaviti stvari, nego što je inače. Kada vaš zrak postane zagađen. Kada se smanje zalihe vode, ili kada trpite oskudicu. Kada kvaliteti kojima ste vodili svoj život, budu oduzeti od vas. Onda je to signal, da krenete da tražite neko drugo mjesto. Da li shvatate?

Pitanje: Da, ali ne znam zašto ste rekli, da nam se neće svidjeti odgovor?
Zato što nisu vaša hrana i voda u pitanju?

Odgovor: Mnogi ne žele da to čuju. Oni žele to kasnije. Mi idemo u New York City, i ne vole kada im govorimo da zbog svog dobra, treba da se odsele negdje bliže prirodi.
U ovom dijelu svijeta barem ima prirode, u drugim djelovima je uništena. Što znači da se određeni oblici života neće moći održati. Jer priroda privlači određene energije, koje bez nje ne dolaze.

Vrijeme je da se ovo privodi kraju.... Mi bi voljeli da napravimo energetsku vježbu da završimo s tim. Ali bi smo željeli reći par riječi prije vježbe.

Bilo je zadovoljstvo razgovarati sa vama. Mi vjerujemo da vi skupljate, ono za što mislite da je najbolje za vas. Mi vjerujemo da vi shvatate, da vi kreirate svoju stvarnost. Da ste zadnje dvije večeri stvorili određeno iskustvo, i da vam to omogućava daljnje kreiranje, da informišete sami sebe jednostavnim željenjem, naredbom, i puštanjem da se razvije.
Naša je namjera da radeći sa vama, nudimo vam podsjetnik o tome ko ste vi. Podsjetnik da ste vi sami sebi najveća inspiracija. Kada bi mogli odrediti karijeru, to bi vam dalo način življenja, mi bi tražili od svakog od vas da postane inspiracija.

Kada budete u mogućnosti da živite ovim načinom, da budete istinska inspiracija svima onima koji računaju na vas, vi ćete tek onda živjeti svoj život, a takav je veoma temeljit.
Zahvaljujemo vam se što ste došli ovdje. Mi ćemo se vratiti na istu tačku da vam dalje asistiramo u ovoj nadolazećoj avanturi.

Kraj.
Nazad na vrh Ići dole
http://www.cybermikan-sungazing.org/
 
Barabara Marciniak "PLEJADANCI – STANFORD UNIVERZITET - KALIFORNIJA"
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Sungazing- Gledanje u Sunce forum za Balkan  :: Ostale teme :: Vanzemaljci- Međudimenzionalna bića-
Skoči na: