Sungazing- Gledanje u Sunce forum za Balkan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sunazing i uzemljavanje će Vam pomoći da izlečite sve bolesti za kratko vreme

PrijemPortalGalerijaLatest imagesRegistruj sePristupi

Pitanja

Ići dole 
+30
GodDay
dj86ns
Spark
Nemanja
sani
danci
ramonda
Sunny Nidžo
Bracafe
ganoderma
fotini
goodbozy
tomoR
zazu
Zare
soneticma
NewMystic
Randy
olinad
faragos
sneza55
sunceoko
matoribmw
jovankamunjas
Zinko
MarkoJaksic
Boris77
Aurora
cybermikan
Pascal
34 posters
Idi na stranu : 1, 2  Sledeći
AutorPoruka
Pascal
Početnik
Početnik

Broj poruka : 1
Datum upisa : 04.08.2010

Pitanja  Empty
PočaljiNaslov: Pitanja    Pitanja  Icon_minitimeSre Avg 04, 2010 5:52 pm

Pozdrav , proucavao sam sungazing i odlucio da krenem i sam sa tom tehnikom . Plan je bio da krenem u nedelju ali imam par pitanje za koje bih hteo da mi odg onaj ko stvarno zna kao gospodin cyber.

1. Kaze tehnika ide 10 sec za pocetak i povecanje za jos toliko svaki dan , ali sta ako je oblacno i sunca nema danima?? Jel se onda vraca na pocetak ili nastavlja odakle si krenuo?

2. Kaze preferira se da budemo bosi i na zemlji , ali sta ako je napolju minus 10 ?

3. Kad se sa 45 min vrati na 15 , telo postaje solarni cip , jel to znaci da vise ne treba gledati u sunce?

Uglavnom pitanje je da li je standard od 10 sec pa do 45 min obuhvatio ove iznimke kao sto su gledanje u obuci i pauziranje par dana?

Hvala
Nazad na vrh Ići dole
cybermikan
Admin
Admin
cybermikan

Broj poruka : 518
Datum upisa : 02.06.2010
Godina : 50

Pitanja  Empty
PočaljiNaslov: Re: Pitanja    Pitanja  Icon_minitimeSre Avg 04, 2010 6:14 pm

Pascal ::
Pozdrav , proucavao sam sungazing i odlucio da krenem i sam sa tom tehnikom . Plan je bio da krenem u nedelju ali imam par pitanje za koje bih hteo da mi odg onaj ko stvarno zna kao gospodin cyber.

1. Kaze tehnika ide 10 sec za pocetak i povecanje za jos toliko svaki dan , ali sta ako je oblacno i sunca nema danima?? Jel se onda vraca na pocetak ili nastavlja odakle si krenuo?

2. Kaze preferira se da budemo bosi i na zemlji , ali sta ako je napolju minus 10 ?

3. Kad se sa 45 min vrati na 15 , telo postaje solarni cip , jel to znaci da vise ne treba gledati u sunce?

Uglavnom pitanje je da li je standard od 10 sec pa do 45 min obuhvatio ove iznimke kao sto su gledanje u obuci i pauziranje par dana?

Hvala

Hvala na poverenju

Odgovori:

1. NIKADA se NE ide iz početka!!!!! Vežba je kumulativnog karaktera tako da ako ima Sunca onda se gleda u njega i dodaje po 10 sekundi od prošlog puta gledanja, ali ako nema Sunca onda se opušteno i SAMO uživa u benefitima i miru koji si dobio do tada. Dakle, sungazing je nešto što ne čini srećnim i zadovoljnim SAMO kada gledaš u Sunce nego je to konstantno. Um ti se opušta i sve ti je dobro i OK. Kada nema Sunca uživaš u benefitima, a kada ga ponovo bude samo dodaješ po 10 sekundi i to je to.

2. Najbolji su i najbrži efekti kada si bos na Zemlji, ali ako nemaš uslove za to onda slobodno budi u obući. Na MINUSU naravno da ćeš biti u obući to se podrazumeva.

3. Telo kada se sa 45 minuta vratiš na 15 minuta ima sposobnost upijanja kosmičke Prane u sebe ali trebaš nastaviti dalje gledati u Sunce po 15 minuta na dan (KADA TI TO ŽELIŠ OPET) ili 15 minuta ujutro a 15 minuta uveče. Što se mene tiče možeš i DO 30 minuta ujutro I DO 30 minuta uveče ali nikad preko toga!

Takođe JAKO preporučujemo da se šeta bos na Zemlji ali bez trave naravno!

Pascal ::

DA! To je standard SAMO po 10 sekundi duže od prethodnog dana koji SVE obuhvata što je potrebno, ali ja lično savetujem da kada se dođe na 45 minuta se ostane DO 7 dana NIKAD PREKO TOGA na tom vremenu pa se onda polako spušta za po 1 MINUT do 15 minuta kako smo rekli gore.

sunny Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
http://www.cybermikan-sungazing.org/
Aurora
Početnik
Početnik

Broj poruka : 3
Datum upisa : 12.08.2010

Pitanja  Empty
PočaljiNaslov: Re: Pitanja    Pitanja  Icon_minitimeČet Avg 12, 2010 6:00 pm

Prvo veliki pozdrav svima!!!

sunny

Inace sam pocetnik, sa sungazingom sam stigla do 2 min. Interesuje me da li boje i oblici koje se javljaju nakon gledanja, odnosno dok zmurimo, imaju znacenje i kakvo... Da li je uopste bitno da se usresredimo na njih (boje i oblici) ili na opsti ton stanja u kome smo? Do sada sam najcesce "vidjala" zelenu, modroplavu u purpurnoljubicastu boju, koje se smenjuju po tom redosledu ili zeleno sunce sa plavim i ljubicastim prstenom. Da li je Hira govorio o njihovoj simbolici?

Nazad na vrh Ići dole
Boris77
Početnik
Početnik

Datum upisa : 13.08.2010

Pitanja  Empty
PočaljiNaslov: Re: Pitanja    Pitanja  Icon_minitimePet Avg 13, 2010 10:00 am

Postovani,

Malo sam zbunjen sa uputom za sungazing. Do sada je uputa bila da se gleda do 44 minute max. jer je preko toga stetno, a sada se spominje 45 minuta i k tome 7 dana, pa smanjivanje po jednu minutu dnevno do 15 minuta. Sto nakon toga?

Kako to da se tehnika promjenila?

Hvala na odgovoru.

Srdacni pozdrav,

Boris
Nazad na vrh Ići dole
MarkoJaksic
Početnik
Početnik
MarkoJaksic

Broj poruka : 53
Datum upisa : 06.06.2010
Godina : 37

Pitanja  Empty
PočaljiNaslov: Re: Pitanja    Pitanja  Icon_minitimePet Avg 13, 2010 11:10 am

Izgleda neke ljude je zbunila ona ivanova knjiga..
Zapravo tu je napisano nesto drugacije od Hira Ratan Manekovog sistema..
Potrebno je oko godinu , godinu ipo ili dve da se dodje do 45 minuta.
Meni se ne javljaju nikakve posebne boje kada zatvorim oci osim obrisa sunca.. iako sam bio na 45 minuta pre nekih 3 meseca.. Zapravo oci se drze zatvorene da bi se zavrsila meditacija i povratio vid.
Nazad na vrh Ići dole
https://www.youtube.com/user/Alaemyrus
Zinko
Početnik
Početnik
Zinko

Broj poruka : 33
Datum upisa : 07.06.2010

Pitanja  Empty
PočaljiNaslov: Re: Pitanja    Pitanja  Icon_minitimePet Avg 13, 2010 12:21 pm

Boris77 ::
Postovani,

Malo sam zbunjen sa uputom za sungazing. Do sada je uputa bila da se gleda do 44 minute max. jer je preko toga stetno, a sada se spominje 45 minuta i k tome 7 dana, pa smanjivanje po jednu minutu dnevno do 15 minuta. Sto nakon toga?

Boris

Tehnika se nije menjala.
Spominjalo se da je 44min. i nešto malo sekundi potrebno da sva krv prođe kroz oko...
Gleda se do 45og minuta.
Utvrđivanje postignutog traje 7 dana...
Poz.
Zinko
Nazad na vrh Ići dole
cybermikan
Admin
Admin
cybermikan

Pitanja  Empty
PočaljiNaslov: Re: Pitanja    Pitanja  Icon_minitimePet Avg 13, 2010 3:47 pm

Zinko ::
Boris77 ::
Postovani,

Boris

Tehnika se nije menjala.
Spominjalo se da je 44min. i nešto malo sekundi potrebno da sva krv prođe kroz oko...
Gleda se do 45og minuta.
Utvrđivanje postignutog traje 7 dana...
Poz.
Zinko

Tako je Zinko! Samo što se kada se dosegne tih 45 minuta i bar 7 (sedam) dana ostane na tom vremenu, odmah spušta za po 1 (JEDAN) MINUT dok se ne dođe do 15 minuta. Tu SAMO kada se spustite na tih 15 minuta možete raditi po 15 minuta kada želite ili po 15 minuta ujutro I po 15 minuta popodne kada stignete. Ali takođe po meni slobodno ko želi neka ostane i DO 30 minuta ujutro i DO 30 minuta uveče kada to želi.

Hira je to malo promenio jer zna da mnogo ljudi kod nas NEMA uslove da šetaju bosi 45 minuta na dan celu godinu. Inače se savetuje da se takođe šeta bos KADA god se to MOŽE.

sunny
Nazad na vrh Ići dole
Zinko
Početnik
Početnik
Zinko

Pitanja  Empty
PočaljiNaslov: Re: Pitanja    Pitanja  Icon_minitimePet Avg 13, 2010 5:29 pm

Zinko

Citat :
Tako je Zinko! Samo što se kada se dosegne tih 45 minuta i bar 7 (sedam) dana ostane na tom vremenu, odmah spušta za po 1 (JEDAN) MINUT dok se ne dođe do 15 minuta. Tu SAMO kada se spustite na tih 15 minuta možete raditi po 15 minuta kada želite ili po 15 minuta ujutro I po 15 minuta popodne kada stignete. Ali takođe po meni slobodno ko želi neka ostane i DO 30 minuta ujutro i DO 30 minuta uveče kada to želi.

sunny

Ako sam te dobro razumeo, po tebi je kada se završi ciklus od 45+7 i stigne na 15min. bezbedno gledati sunce od po 30min. ujutro i 30min. uveče što je u zbiru 60min. Ovo je mnogo veće od onih ograničavajućih 45?
Kako to objašnjavaš?

Pozdrav
Zinko
Nazad na vrh Ići dole
cybermikan
Admin
Admin
cybermikan

Pitanja  Empty
PočaljiNaslov: Re: Pitanja    Pitanja  Icon_minitimePet Avg 13, 2010 5:38 pm

sunny

Ako sam te dobro razumeo, po tebi je kada se završi ciklus od 45+7 i stigne na 15min. bezbedno gledati sunce od po 30min. ujutro i 30min. uveče što je u zbiru 60min. Ovo je mnogo veće od onih ograničavajućih 45?
Kako to objašnjavaš?

Pozdrav
Zinko

Hvala na tom pitanju!

Rekao sam DO 30 minuta što znači da od 1 minuta DO 30 minuta je po meni ok i bolje da to odobrim ljudima KOJI TO ŽELE nego da gledaju po par sati kako se susrećem sa nekim slučajevima! Inače Hira kaže da obavezno kažem njegov savet i da dam mogućnost za ovo što savetujem lično ja pa kako je kome lakše....

Inače i Hirina žena negde kaže da on ide uveče na zalazak Sunca i da ga gleda po sat vremena.... tako da ima i tu nešto.

Po Hiri tih 45 minuta je dovoljno da se aktivira pinealna žlezda a dobrobiti toga su ne zamislive, tako da ko hoće da živi kao ja samo na par tečnosti neka radi kako savetujem 15 min. ujutro I 15 uveče kada to stigne i želi, ako nekada radi samo 15 minuta jednom na dan nije problem.... inače za pokretanje nadnaravnih sposobnosti radite i do 30 minuta ujutro i do 30 min. uveče ALI nikad preko toga!

Npr. ja sam jutros bio konektovan na moje drago Sunce da sam ga gledao čitavih sat ipo I TO JE BILO PO PRVI PUT DA SAM TAKO ŠTA URADIO ZA OVIH GODINU IPO KOLIKO RADIM SUNGAZING! Tako da mi se eto sad i to desilo na 29 minuta unazad od 45 do 15minuta! Radite kada stignete sa 45 na 15 minuta SAMO onako kako Vam odgovara a mi Vam samo dajemo određene smernice!

sunny
Nazad na vrh Ići dole
Zinko
Početnik
Početnik
Zinko

Pitanja  Empty
PočaljiNaslov: Re: Pitanja    Pitanja  Icon_minitimePet Avg 13, 2010 6:29 pm

Admin ::

Rekao sam DO 30 minuta što znači da od 1 minuta DO 30 minuta je po meni ok i bolje da to odobrim ljudima KOJI TO ŽELE nego da gledaju po par sati kako se susrećem sa nekim slučajevima! Inače Hira kaže da obavezno kažem njegov savet i da dam mogućnost za ovo što savetujem lično ja pa kako je kome lakše....

Inače i Hirina žena negde kaže da on ide uveče na zalazak Sunca i da ga gleda po sat vremena.... tako da ima i tu nešto.

Po Hiri tih 45 minuta je dovoljno da se aktivira pinealna žlezda a dobrobiti toga su ne zamislive, tako da ko hoće da živi kao ja samo na par tečnosti neka radi kako savetujem 15 min. ujutro I 15 uveče kada to stigne i želi, ako nekada radi samo 15 minuta jednom na dan nije problem.... inače za pokretanje nadnaravnih sposobnosti radite i do 30 minuta ujutro i do 30 min. uveče ALI nikad preko toga!

sunny
Ovo su važne informacije za nas s obzirom da se 'tehnika' još uvek razvija. Lepo je znati kako to Hira radi danas...
S obzirom da krajnosti obično nisu preporučljive na nama je da budemo pažljivi.
Inače do sada nisam čuo da ima bilokakvih negativnih efekata.
Pozdrav
Zinko
Nazad na vrh Ići dole
MarkoJaksic
Početnik
Početnik
MarkoJaksic

Pitanja  Empty
PočaljiNaslov: Re: Pitanja    Pitanja  Icon_minitimeSub Avg 14, 2010 7:14 am

Moze li sat vremena hodanja po solarnoj zemlji/betonu/crnoj gumi zameniti 45minuta gledanja u Sunce?
Jutros se sunce videlo tek u 20 do 7.. a uvece pitanje je kako ce se videti i koliko ce kumaraca kraj mocvare biti..
Nazad na vrh Ići dole
cybermikan
Admin
Admin
cybermikan

Pitanja  Empty
PočaljiNaslov: Re: Pitanja    Pitanja  Icon_minitimeSub Avg 14, 2010 7:17 am

MarkoJaksic begin_of_the_skype_highlighting     end_of_the_skype_highlighting ::
Moze li sat vremena hodanja po solarnoj zemlji/betonu/crnoj gumi zameniti 45minuta gledanja u Sunce?
Jutros se sunce videlo tek u 20 do 7.. a uvece pitanje je kako ce se videti i koliko ce kumaraca kraj mocvare biti..

Po zemlji ili pesku je OK ! Kako god savet je da se što više hoda bos po tim površinama kako Hira to preporučuje KO MOŽE! Inače hodati po gumi nije zdravo. Samo zemlja ili pesak.

sunny
Nazad na vrh Ići dole
MarkoJaksic
Početnik
Početnik
MarkoJaksic

Pitanja  Empty
PočaljiNaslov: Re: Pitanja    Pitanja  Icon_minitimeSub Avg 14, 2010 4:06 pm

Trebalo bi da moze i po betonu i kamenju.. peska nema a na zemlji ima dosta stakla pa je nezgodno za hodanje.. mozda stojanje (nadje se mesto bez stakla i eksera).. ovde je jedino beton dostupan.. zemlja je retkost i dalje je malo od grada..
Nazad na vrh Ići dole
jovankamunjas
Moderator
Moderator

Broj poruka : 2
Datum upisa : 20.07.2010
Godina : 64

Pitanja  Empty
PočaljiNaslov: Re: Pitanja    Pitanja  Icon_minitimePet Avg 20, 2010 6:23 pm

Sa danasnjim danom sam na 3:30.Osecam blaga poboljsanja u smislu smirenosti, koncentracije i optimizma.S obzirom da sam skoro zavrsila sa hemoterapijom i zracenjem interesuje me da li ce kod mene biti sporije napredovanje?
Da li je efekat gledanja kroz oblake ili kroz granje isti kao kad se gleda direktno?
Pre desetak dana dobila sam alergiju ispod ociju u vidu otoka i crvenila, pa me interesuje da li je moguce da je to od gledanja u sunce?(mazala sam neku kremu pa me je to uglavnom proslo)

OBOZAVAM SUNCE I NE ODUSTAJEM !!!

Nazad na vrh Ići dole
Zinko
Početnik
Početnik
Zinko

Pitanja  Empty
PočaljiNaslov: Re: Pitanja    Pitanja  Icon_minitimePet Avg 20, 2010 6:45 pm

jovankamunjas ::
S obzirom da sam skoro zavrsila sa hemoterapijom i zracenjem interesuje me da li ce kod mene biti sporije napredovanje?
Da li je efekat gledanja kroz oblake ili kroz granje isti kao kad se gleda direktno?
Pre desetak dana dobila sam alergiju ispod ociju u vidu otoka i crvenila, pa me interesuje da li je moguce da je to od gledanja u sunce?(mazala sam neku kremu pa me je to uglavnom proslo)
Napredovanje zavisi od mnogo faktora a kriterijumi su individualni. Ukoliko ti je telo (fizičko i mentalno) oštećeno verovatnije je da će oporavak trajati duže, ali će svakao doći.
Dobro je gledati onako kako ti prija. Nekoliko puta sam jarko sunce gledao kroz belu tkaninu.
Pazi sa kremama na koži prilikom sunčanja. Sastojci se direktno apsorbuju i štete telu.
Mentalni stav je jako bitan. Pomažu afirmacije poput onih iz knjiga Lujze Hej.
Pozdrav
Zinko
Nazad na vrh Ići dole
jovankamunjas
Moderator
Moderator

Datum upisa : 20.07.2010
Godina : 64

Pitanja  Empty
PočaljiNaslov: Re: Pitanja    Pitanja  Icon_minitimePet Avg 20, 2010 6:52 pm

HVALA ZA ODGOVOR,
POZDRAV flower
Nazad na vrh Ići dole
matoribmw
Početnik
Početnik

Datum upisa : 12.10.2010

Pitanja  Empty
PočaljiNaslov: Re: Pitanja    Pitanja  Icon_minitimeČet Okt 21, 2010 6:54 am

nalazim se na 34.20 i nalazim se u velikom problemu a koji su poceli intezivnije da se pojavljuju od 25 minuta naime glavobolje su pocele da mi se javljaju od prvog dana gledanja pa zatim neka nervoza tuga depresija i placljivost koji su sada postali gotovo neizdrzljivi i jako me to zabrinjava i tera u sumnje svakakve, san mi je ocajan jer se budim u dva tri nocu, molio bih pomoc
Nazad na vrh Ići dole
MarkoJaksic
Početnik
Početnik
MarkoJaksic

Pitanja  Empty
PočaljiNaslov: Re: Pitanja    Pitanja  Icon_minitimeČet Okt 21, 2010 8:06 am

Dobrodosao na forum Smile
Kako radis solarnu yogu i sta jos radis?

Nazad na vrh Ići dole
Zinko
Početnik
Početnik
Zinko

Pitanja  Empty
PočaljiNaslov: Re: Pitanja    Pitanja  Icon_minitimeČet Okt 21, 2010 11:57 am

matoribmw ::
nalazim se na 34.20 i nalazim se u velikom problemu a koji su poceli intezivnije da se pojavljuju od 25 minuta naime glavobolje su pocele da mi se javljaju od prvog dana gledanja pa zatim neka nervoza tuga depresija i placljivost koji su sada postali gotovo neizdrzljivi i jako me to zabrinjava i tera u sumnje svakakve, san mi je ocajan jer se budim u dva tri nocu, molio bih pomoc

Ako sam dobro razumeo 'zarobljene' (potisnute) emocije su krenule napolje. To je dobro ali treba 'preživeti'...
1. Stav prvi je: prihvatanje naših emocija ma kakve one bile (suočiti se i sa neprijatnim delom svog osećajnog bića). Ako ih teramo (potiskujemo) onda se pojavljuju simptomi koje si tako lepo opisao (nesanice itd...).
2.Puno pomaže disanje. Vidi link: http://eiriu-eolas.org/online-version/
i molim te odgledaj ga celog bar nekoliko puta...
3. Pronađi na internetu knjige Lujze Hej zbog afirmacija koje će ti pomoći da savladaš ono pod br. 1.
Srdačan pozdrav
Zinko
Nazad na vrh Ići dole
sunceoko
Početnik
Početnik
sunceoko

Broj poruka : 13
Datum upisa : 05.06.2010

Pitanja  Empty
PočaljiNaslov: Re: Pitanja    Pitanja  Icon_minitimeSub Nov 20, 2010 2:56 pm

Imam pitanje:moj otac ima blazu kataraktu moze li da gleda?
Nazad na vrh Ići dole
sunceoko
Početnik
Početnik
sunceoko

Pitanja  Empty
PočaljiNaslov: Re: Pitanja    Pitanja  Icon_minitimeSre Dec 15, 2010 1:30 pm

Mora da mi je predhodno pitanje bilo glupo Laughing
imam drugo:danas sam radio suncarenje kroz supljikavu tkaninu, da li se vazi?Ja imam osecaj da se vazi, imam osecaj kao kad gledam normalno.
Jos jedno: nekad kada se probudim za skund dva vidim kruzic kao posle gledanja u sunce crvenkaste boje,da li je to lose ili ne,inace imam svetle oci i mozda su malo osetljivije na svetlo.

Pitanja  124483
Nazad na vrh Ići dole
sunceoko
Početnik
Početnik
sunceoko

Pitanja  Empty
PočaljiNaslov: Re: Pitanja    Pitanja  Icon_minitimeČet Dec 16, 2010 11:49 pm

Pitanja  194336
Pitanja  966601
Pitanja  710466
Nazad na vrh Ići dole
cybermikan
Admin
Admin
cybermikan

Pitanja  Empty
PočaljiNaslov: Re: Pitanja    Pitanja  Icon_minitimeČet Dec 16, 2010 11:56 pm

sunceoko ::
Mora da mi je predhodno pitanje bilo glupo Laughing
imam drugo:danas sam radio suncarenje kroz supljikavu tkaninu, da li se vazi?Ja imam osecaj da se vazi, imam osecaj kao kad gledam normalno.
Jos jedno: nekad kada se probudim za skund dva vidim kruzic kao posle gledanja u sunce crvenkaste boje,da li je to lose ili ne,inace imam svetle oci i mozda su malo osetljivije na svetlo.

Pitanja  124483

Da. Gledanje kroz tkaninu je Ok.
Ako ti taj kružić iščezne nakon nekog vremena onda je to Ok ali ako se pojavi i stoji duže vreme onda pauziraj malo sa sangejzingom.

Pitanja  849889
Nazad na vrh Ići dole
sunceoko
Početnik
Početnik
sunceoko

Pitanja  Empty
PočaljiNaslov: Re: Pitanja    Pitanja  Icon_minitimePet Dec 17, 2010 12:32 am

Ma iscezne za sekundu dve,hvala za odgovor Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
sneza55
Početnik
Početnik
sneza55

Broj poruka : 21
Datum upisa : 23.07.2010
Godina : 69

Pitanja  Empty
PočaljiNaslov: Re: Pitanja    Pitanja  Icon_minitimePet Dec 17, 2010 3:56 pm

Gledam u Sunce, i imam nameru to ciniti do 45 minuta. Interesuje me dali cu napraviti gresku ako se tu zaustavim. Vracanje unazad mi je jako komplikovano.
Molim odgovor sunny
Nazad na vrh Ići dole
Zinko
Početnik
Početnik
Zinko

Pitanja  Empty
PočaljiNaslov: Re: Pitanja    Pitanja  Icon_minitimePet Dec 17, 2010 4:05 pm

sneza55 ::
Gledam u Sunce, i imam nameru to ciniti do 45 minuta. Interesuje me dali cu napraviti gresku ako se tu zaustavim. Vracanje unazad mi je jako komplikovano.
Molim odgovor sunny

Možeš li da nam malo pojasniš šta je tu jako komplikovano?
Poz. Zinko
Nazad na vrh Ići dole
sneza55
Početnik
Početnik
sneza55

Pitanja  Empty
PočaljiNaslov: Re: Pitanja    Pitanja  Icon_minitimePet Dec 17, 2010 4:21 pm

Mozda i nije tako komplikovano, ali ranije se nije spominjao taj povratak unazad, pa me interesuje dali je to neophodno ili jednostavno mogu da se zaustavim na 45 minuta,
Hvala na brzom odgovoru Pitanja  437521
Nazad na vrh Ići dole
Zinko
Početnik
Početnik
Zinko

Pitanja  Empty
PočaljiNaslov: Re: Pitanja    Pitanja  Icon_minitimePet Dec 17, 2010 4:57 pm

Mozda i nije tako komplikovano, ali ranije se nije spominjao taj povratak unazad, pa me interesuje dali je to neophodno ili jednostavno mogu da se zaustavim na 45 minuta. Pitanja  437521

Koliko znam, spominjao se od 'prvog vagona'...
Vidi ovako: ako bi se brzo vrtela na ringišpilu, da li bi poželela da samo iskočiš ili možda da ringišpil polako uspori i ti se prilagodiš na promenu?
Poz. Zinko
Nazad na vrh Ići dole
sneza55
Početnik
Početnik
sneza55

Pitanja  Empty
PočaljiNaslov: Re: Pitanja    Pitanja  Icon_minitimePet Dec 17, 2010 7:04 pm

Mozda i nije tako komplikovano, ali ranije se nije spominjao taj povratak unazad, pa me interesuje dali je to neophodno ili jednostavno mogu da se zaustavim na 45 minuta. Pitanja  437521

Koliko znam, spominjao se od 'prvog vagona'...
Vidi ovako: ako bi se brzo vrtela na ringišpilu, da li bi poželela da samo iskočiš ili možda da ringišpil polako uspori i ti se prilagodiš na promenu?
Poz. Zinko

Hvala Very Happy shvatila sam odgovor drunken
Idem do kraja Pitanja  849889
Veliki poz.... Pitanja  849889
Nazad na vrh Ići dole
faragos
Početnik
Početnik
faragos

Datum upisa : 19.12.2010
Godina : 47

Pitanja  Empty
PočaljiNaslov: Re: Pitanja    Pitanja  Icon_minitimeNed Dec 19, 2010 9:04 pm

Srdaćan pozdrav svim članovima foruma Wink .Ja sam iz Osijeka počeo sam gledati u sunce 1997-98 ali ne znajući za tu tehniku već me je nešto vuklo da ga gledam i nisam uopče mjerio koliko gledam jer nisam znao da se treba.
Nakon nekog vremena sam prestao gledati iz kojih razloga zaista ne znam ,da bi prije recimo 5-6 mjeseci saznao da to rade dvojica mojih prijatelja i to već neko duže vrijeme i da se osiječaju odlično.Kad sam spoznao da se to zove sungazing i da je to znanje jako staro prošli su mi trnci kroz tjelo sav sam se naježio.Tada sam shvatio da sam ja nesvjesno gledao u sunce ne znajući ovo što danas znam.Napokon sam dobio neko priznanje da je to to i sam sam počeo ponovo gledati ali nisam počeo od 10 sec već kako kada sam imao cajta nekad sam bacio pogled 1min a nekad 5 ,15 ili 20 min zanimljivo je to što nisam imao nikakve mučnine i glavobolje kao moj kolega već sam imao kao neki ostvareni kontakt sa suncem gledajuči ga.Hoću reči da kad sam pomislio da prestanem gledati kao dosta mi je nisam mogao jer je kroz mene prošla neka misao kao da mi sunce kaže ne nije ti dovoljno još trebaš gledati da se ostvari neki moj stari kapacitet ,ali ja sam svejedno prestao.Zanima me dali da slušam taj intuitivni znak tu informaciju koja se materijalizira u meni kao misao ili da počnem iz početka kao što nam kaže naš dragi Hira .Nadam se vašim odgovorima i hvala vam na razumjevanju pozdrav .
Nazad na vrh Ići dole
Zinko
Početnik
Početnik
Zinko

Pitanja  Empty
PočaljiNaslov: Re: Pitanja    Pitanja  Icon_minitimePon Dec 20, 2010 7:41 am

faragos ::
Srdaćan pozdrav svim članovima foruma Wink .Ja sam iz Osijeka počeo sam gledati u sunce 1997-98 ali ne znajući za tu tehniku već me je nešto vuklo da ga gledam i nisam uopče mjerio koliko gledam jer nisam znao da se treba.
--------------------------------------------------
... i sam sam počeo ponovo gledati ali nisam počeo od 10 sec već kako kada sam imao cajta nekad sam bacio pogled 1min a nekad 5 ,15 ili 20 min zanimljivo je to što nisam imao nikakve mučnine i glavobolje kao moj kolega već sam imao kao neki ostvareni kontakt sa suncem gledajuči ga.Hoću reči da kad sam pomislio da prestanem gledati kao dosta mi je nisam mogao jer je kroz mene prošla neka misao kao da mi sunce kaže ne nije ti dovoljno još trebaš gledati da se ostvari neki moj stari kapacitet ,ali ja sam svejedno prestao.Zanima me dali da slušam taj intuitivni znak tu informaciju koja se materijalizira u meni kao misao ili da počnem iz početka kao što nam kaže naš dragi Hira .Nadam se vašim odgovorima i hvala vam na razumjevanju pozdrav .

Postavio si nam pitanje: da li verovati sopstvenoj intuiciji ili onome što govore autoriteti?
To mora svako za sebe...
Da ti je intuitivni kanal sasvim pročišćen ti bi i sam znao odgovor, ovako moj ti je savet da poslušaš Hiru i osluškuješ svoj intuitivni glas...
Poz. Zinko
Nazad na vrh Ići dole
olinad
Početnik
Početnik

Broj poruka : 10
Datum upisa : 28.12.2010

Pitanja  Empty
PočaljiNaslov: Re: Pitanja    Pitanja  Icon_minitimeUto Dec 28, 2010 8:08 am

Zdravo, ja sam Danilo iz Maribora iz Slovenije. Ove godine sam počeo, da gledam u sunce, sada sam na 12 min i 10 sec. Kad gledam u sunce nemam nikakvih problema, samo se veoma fino i opušteno osječam. Neki dan sam odlučio, da isprobam, da gledam u sunce, i kombiniram Cijevno disanje. U stomaku sam dobio osječaj, kao da se punim energijom, koja se mi širi po tjelesu. Ali 11 minuta in 40 sec je brzo prošlo. Zato sam odlučio, da drugi put to izprobam do kraja, da vidim šta se desi sa tjelom. I tako sam odlučio, da gledam u sunce pa makar za 45 min i, da dišem na ovaj način, nakon negde 20 minuta moje tjelo se je osečalo, kao da je nabijeno energijom, imao sam osječaj, da se širim na izvan, postalo mi je veoma vruče, a vani je bio minus, i ruke su se mi same digle u vazduh, nisam imao ni kontrole nad time. Onda sam počeo, da smiravam disanje i da povučem ruke nazad, i da se pokušam opustiti. Jer je bilo malo glupo, da stojim vani a imam ruke u vazduhu. Moram reči, da nije bilo lako, da se postavim opet u normalno stanje.
Šta mislite, da se je događalo samnom? Imama možda, ko več takvo izkustvo?

Danilo Smile
Nazad na vrh Ići dole
Randy
Početnik
Početnik
Randy

Broj poruka : 15
Datum upisa : 09.11.2010

Pitanja  Empty
PočaljiNaslov: Re: Pitanja    Pitanja  Icon_minitimePet Dec 31, 2010 1:25 pm

Ja imam jedno pitanje, mozda ce vam biti smesno ali ipak vam pisem! Juce me muz slikao digitalnim aparatom i kasnije gledajuci tu sliku na njoj vidim tik iznad moje glave lepa bela mala loptica, kao neka magla rupicasta...naravno da tako nesto nema na zidu ali aparat je to uhvatio!
Meni je odmah na pamet pao Sugaizng, prociscavanje cakri...e sad mi vi recite sta mislite da bi to moglo biti!
Nazad na vrh Ići dole
olinad
Početnik
Početnik

Pitanja  Empty
PočaljiNaslov: Re: Pitanja    Pitanja  Icon_minitimePet Dec 31, 2010 3:43 pm

Randy ::
Ja imam jedno pitanje, mozda ce vam biti smesno ali ipak vam pisem! Juce me muz slikao digitalnim aparatom i kasnije gledajuci tu sliku na njoj vidim tik iznad moje glave lepa bela mala loptica, kao neka magla rupicasta...naravno da tako nesto nema na zidu ali aparat je to uhvatio!
Meni je odmah na pamet pao Sugaizng, prociscavanje cakri...e sad mi vi recite sta mislite da bi to moglo biti!

Zdravo,
ja mislim, da si uhvatio Orbs-e, na sliki. O tome ima puno na webu. Evo jedan link na Youtube https://www.youtube.com/watch?v=cfzWbYZuY7w.

Danilo
Nazad na vrh Ići dole
Randy
Početnik
Početnik
Randy

Broj poruka : 15
Datum upisa : 09.11.2010

Pitanja  Empty
PočaljiNaslov: Re: Pitanja    Pitanja  Icon_minitimePet Dec 31, 2010 9:14 pm

Olinad,hvala ti puno na odgovoru! Gledala sam o tome na netu i jeste to, isto tako je i na nasoj slici. Ipak me neka jeza hvata i ne znam sta da mislim Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
olinad
Početnik
Početnik

Pitanja  Empty
PočaljiNaslov: Re: Pitanja    Pitanja  Icon_minitimeSub Jan 01, 2011 2:16 am

Olinad,hvala ti puno na odgovoru! Gledala sam o tome na netu i jeste to, isto tako je i na nasoj slici. Ipak me neka jeza hvata i ne znam sta da mislim Very Happy

Zdravo Randy! Ovu su ti kao svjetlostna biča, koja se povaljuju tamo gde je dobra i pozitivna energija. Znam, da je nezgodno zbog slike ali ipak ima nešto pozitivno u tome. Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Zinko
Početnik
Početnik
Zinko

Pitanja  Empty
PočaljiNaslov: Re: Pitanja    Pitanja  Icon_minitimeSre Jan 26, 2011 6:26 pm

olinad ::
Z.
------------------------------------
... veoma vruče, a vani je bio minus, i ruke su se mi same digle u vazduh, nisam imao ni kontrole nad time.
----------------------------------------------
Danilo Smile

Tek sada sam primetio ovu poruku.
Imao sam to iskustvo sa podignutim rukama. Pošto znam takvu joga asanu od ranije, nisam se opirao, samo sunce me je više puta navelo da ''propuštam'' i centriram neke energije kroz telo na taj način...
Srdačan poz. Zinko Smile
Nazad na vrh Ići dole
olinad
Početnik
Početnik

Pitanja  Empty
PočaljiNaslov: Re: Pitanja    Pitanja  Icon_minitimeSre Jan 26, 2011 6:39 pm

Z.
------------------------------------
... veoma vruče, a vani je bio minus, i ruke su se mi same digle u vazduh, nisam imao ni kontrole nad time.
----------------------------------------------
Danilo Smile

Tek sada sam primetio ovu poruku.
Imao sam to iskustvo sa podignutim rukama. Pošto znam takvu joga asanu od ranije, nisam se opirao, samo sunce me je više puta navelo da ''propuštam'' i centriram neke energije kroz telo na taj način...
Srdačan poz. Zinko Smile

Hvala vama na odgovoru.
Sada sam več na 15 min, i primetio sam, da kad pogledam neku osobu na nakoliko metara vidim na obrazu osobe za trenutak ljubičastu boju, kao neku auru.

Danilo
Very Happy Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
olinad
Početnik
Početnik

Pitanja  Empty
PočaljiNaslov: Re: Pitanja    Pitanja  Icon_minitimeSre Jan 26, 2011 6:45 pm

Zdravo,
i ja sam imao neko neobično fotku, na kojoj je moja hčer, a može da se vidi sve skroz nju. Veoma neobično. Onda smo slikali i mene i isto se desilo.
Nazad na vrh Ići dole
MarkoJaksic
Početnik
Početnik
MarkoJaksic

Pitanja  Empty
PočaljiNaslov: Re: Pitanja    Pitanja  Icon_minitimeČet Jan 27, 2011 11:05 am

Neka ste zivi i zdravi Smile a to kako je neka fotografija ispala i nije nesto bitno
Mnogi ljudi zaboravljaju da su nasa cula jako ogranicena, defektivna. Ne vidimo ni 3% stvari oko nas, ne cujemo dobro i ne osecamo dobro stvari, tupi smo ko kamenje skoro. Mozak koristimo oko 1 ili 2%, inteligencija nam se srozala skoro ko u majmuna itd. Ima tu dusta suptilnih stvari unaokolo ali smo coravi da sve vidimo a i ne moramo sve videti, cuti i osetiti da bismo ziveli zdravim zivotom.
Nazad na vrh Ići dole
NewMystic
Moderator
Moderator
NewMystic

Broj poruka : 36
Datum upisa : 17.11.2010
Godina : 43

Pitanja  Empty
PočaljiNaslov: Re: Pitanja    Pitanja  Icon_minitimeUto Feb 01, 2011 8:19 pm

Sad me ovo podseti na nešto:

Pre neku godinu, kada sam učestvovao na nekoj radionici pozorišne fotografije, voditeljka nam je predložila da slikamo bez razmišljanja, intiutivno. To je bilo u okviru jednog pozorišnog festivala pa smo slikali i tokom predstava. Jedna moja slika je ispala fantastično: uhvatio sam deo kada momak prolazi pored devojke- i ispalo je kao da je neki duh obahvatio princezu! cheers
Nazad na vrh Ići dole
http://falundafagong.wordpress.com/
NewMystic
Moderator
Moderator
NewMystic

Pitanja  Empty
PočaljiNaslov: Re: Pitanja    Pitanja  Icon_minitimeUto Feb 01, 2011 8:25 pm

Zdravo, ja sam Danilo iz Maribora iz Slovenije. Ove godine sam počeo, da gledam u sunce, sada sam na 12 min i 10 sec. Kad gledam u sunce nemam nikakvih problema, samo se veoma fino i opušteno osječam. Neki dan sam odlučio, da isprobam, da gledam u sunce, i kombiniram Cijevno disanje. U stomaku sam dobio osječaj, kao da se punim energijom, koja se mi širi po tjelesu. Ali 11 minuta in 40 sec je brzo prošlo. Zato sam odlučio, da drugi put to izprobam do kraja, da vidim šta se desi sa tjelom. I tako sam odlučio, da gledam u sunce pa makar za 45 min i, da dišem na ovaj način, nakon negde 20 minuta moje tjelo se je osečalo, kao da je nabijeno energijom, imao sam osječaj, da se širim na izvan, postalo mi je veoma vruče, a vani je bio minus, i ruke su se mi same digle u vazduh, nisam imao ni kontrole nad time. Onda sam počeo, da smiravam disanje i da povučem ruke nazad, i da se pokušam opustiti. Jer je bilo malo glupo, da stojim vani a imam ruke u vazduhu. Moram reči, da nije bilo lako, da se postavim opet u normalno stanje.

Danilo Smile

Nije glupo...to je dobar položaj sa podignutim rukama uvis: tada energija može lakše da teče kroz vas. ako vam prija onda je OK.
Nazad na vrh Ići dole
olinad
Početnik
Početnik

Pitanja  Empty
PočaljiNaslov: Re: Pitanja    Pitanja  Icon_minitimeSre Feb 09, 2011 2:25 pm

Zdravo,

dali se kome događa, da kat pređeš 15 minuta gledanja u sunce, da počneš videti dvoje sunca. Meni se to događa. Kad jih sa očima udružim u jedno onda se opet razdvoji. Tu se mi događa kontra kako u dalekozoru, gdje moraš da udružiš oboje očijo u jednu sliku, tu se ti oči razdvoje.

Danilo Shocked
Nazad na vrh Ići dole
NewMystic
Moderator
Moderator
NewMystic

Pitanja  Empty
PočaljiNaslov: Re: Pitanja    Pitanja  Icon_minitimeSre Feb 09, 2011 3:02 pm

Meni se dešava da vidim dva sunca još od kada sam dostigao prvih nekoliko minuta gledanja. Ne znam šta to znači. Inače, ja se ne trudim da ih centriram na jedno sunce, puštam da bude kako bude.
Nazad na vrh Ići dole
olinad
Početnik
Početnik

Pitanja  Empty
PočaljiNaslov: Re: Pitanja    Pitanja  Icon_minitimeSre Feb 09, 2011 4:52 pm

Zdravo,

dali se kome događa, da kat pređeš 15 minuta gledanja u sunce, da počneš videti dvoje sunca. Meni se to događa. Kad jih sa očima udružim u jedno onda se opet razdvoji. Tu se mi događa kontra kako u dalekozoru, gdje moraš da udružiš oboje očijo u jednu sliku, tu se ti oči razdvoje.

Danilo Shocked

Hvala na odgovoru. Pa i ja se ne trudim više, da jih udružim, ali pitam se, dali možda kasnije vidimo i treče sunce, možda za treče oko. Smile

Danilo
Nazad na vrh Ići dole
MarkoJaksic
Početnik
Početnik
MarkoJaksic

Pitanja  Empty
PočaljiNaslov: Re: Pitanja    Pitanja  Icon_minitimeČet Feb 10, 2011 10:48 am

Sta?! jedno je Sunce.. trece oko nije kao ova dva .. drugacije se vidi. Najbolje kada se oba zatvore onda 3ce najvise gleda.
Nazad na vrh Ići dole
cybermikan
Admin
Admin
cybermikan

Pitanja  Empty
PočaljiNaslov: Re: Pitanja    Pitanja  Icon_minitimeČet Feb 10, 2011 11:32 am

Manje filozofiranja. Sve što se vidi posle sangejzinga je samo vaše lično iskustvo.

Ja lično vidim samo jedno Sunce i to isto kao i ovo gore na nebu kada držim zatvorene oči. Inače vidim ga i kako sija zracima prema meni a nalazi se negde u predelu tkzv. trećeg oka.

Pitanja  849889
Nazad na vrh Ići dole
olinad
Početnik
Početnik

Pitanja  Empty
PočaljiNaslov: Re: Pitanja    Pitanja  Icon_minitimeČet Feb 10, 2011 11:38 am

Hvala vam puno sunny
Nazad na vrh Ići dole
cybermikan
Admin
Admin
cybermikan

Pitanja  Empty
PočaljiNaslov: Re: Pitanja    Pitanja  Icon_minitimeČet Feb 10, 2011 11:41 am

Hvala vam puno sunny

Hvala Vama.

Pitanja  849889
Nazad na vrh Ići dole
soneticma
Početnik
Početnik

Datum upisa : 19.03.2011

Pitanja  Empty
PočaljiNaslov: Re: Pitanja    Pitanja  Icon_minitimeSub Mar 19, 2011 11:44 am

Planiram da počnem da praktikujem Sungazing pa imam pitanje.Da li mora na primer ako započnem da gledam 1 sat pre zalaska sunca da se i u buduće držim istog vremena,to jest u vreme zalaska?Ili može da se kombinuje nekad pri izlasku a nekad pri zalasku?
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

Pitanja  Empty
PočaljiNaslov: Re: Pitanja    Pitanja  Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Pitanja
Nazad na vrh 
Strana 1 od 2Idi na stranu : 1, 2  Sledeći
 Similar topics
-
» nekoliko pitanja
» Par pitanja u vezi podloge
» NOVE TEME I NOVI POSTOVI
» Često postavljana pitanja i odgovori!

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Sungazing- Gledanje u Sunce forum za Balkan  :: SUNGAZING- SOLARNA JOGA Naš sajt: http://www.cybermikan-sungazing.org :: Pitanja u vezi sungazinga-
Skoči na: