Jutros sam na 25 minuta predobrog sungazinga vraćajući se unazad na 15 minuta i želim da se ponovim i nadopunim post od jučer jer sam dobio nove stvari kako se sve više dajem da me vodi Duh a ne mental kao ranije dok sam duhovno sazrevao.
Jučer ujutro sam prešao na novi nivo sa mentanog na duhovni!
Postoje 3 vrste svetlosnog tela... ovo su lično moji primeri:
1. emocijalno (moj stav da objavim narodu sungazing i širim ga dalje)
2. mentalno (da držim predavanja o sungazingu) i OD jučer ujutro:
3. spiritualno (prazan um, čujem jako izražajno zvukove koje ranije nisam čuo, pojačana su mi čula vida, mirisa ukusa i poprilično mi je neobično jer nisam priviknut na tako nešto, imam određen vid telepatije u začetku, "čujem" tuđe misli koje znam da nisu moje, izražena mi je jaka intuicija. Sve u svemu PREJAKO je, glava mi je "prazna" i nemam više onakvu oluju misli, samo tišina i smirenost pa lakše mogu da čujem svoj duh šta mi poručuje, govori i da slušam smernice kako da me vodi!
Kada nas vodi naše telo to je katastrofa, kada nas vode emocije to je dobro ali nestabilno, kada nas vodi mental (razum) to je još bolje od ova dva prva primea ali nepostojano, ali kada nas vodi DUH to je onda SAVRŠENSTVO! Ne kažem da sam ga dostigao, ali sigurno znam da sam na putu ka savršenstvu ili potpunom prosvećenju jer kada PUCAJU svi mentalni programi i šeme otvoreni smo za vođstvo Duha i to je naša duhovna zrelost.
Neka NAS energija našeg dragog i predivnog Sunca i dalje vodi u našu duhovnost.