cybermikan Admin
Broj poruka : 518 Points : 1377 Reputation : 3 Datum upisa : 02.06.2010 Godina : 50 Lokacija : 7. Dimenzija
| Naslov: Donatori, sponzori, darodavci- Račun Sungazing organizacije Balkana Uto Avg 31, 2010 2:00 pm | |
| http://www.cybermikan-sungazing.org/sungazingorganizacija.htmDONATORI, SPONZORI, DARODAVCISvi donatori, ljudi dobre volje, naši praktikanti solarna joge koji su doživeli izlečenja ovom praksom i svi oni koji uživaju benefite/dobrobiti iste, svi ljudi širokog srca koji žele da pomognu u širenju sungazinga i naše projekte, obaveštavam da mogu svoje poklone i priloge a po zakonu i našem statutu član 17. uplatiti na naš račun. Istaknuti donatori:1. Miroslav Kiš- cybermikan Od svojih knjiga koje sam priredio, sastavio, napisao... dajem 60% od svog ličnog prihoda kao poklon i donaciju za finansiranje naše Sungazing organizacije Balkana! 2. Moja majka- Božo Ana Svaki mesec od svoje bedne penzije koja iznosi oko 14.000 Dinara (oko 130€), po njenoj želji 1000 Dinara daje na račun naše organizacije. Posebno pozivam sponzore, donatore... da mi se jave i predlože uslove sponzorisanja i donatorstva udruženju! RAČUN UDRUŽENJA:Vojvođanska banka Udruženje "SANGEJZING" 355-0003200042881-91 | |
|