DOŠAO JE I NAŠ TRENUTAK DA SE PREDSTAVIMO SVETU!
Sledeći vikend od 02. do 03. 10.2010. (cela 2 dana AKO NE BUDE KIŠE I OBLAČNO) imam snimanje dokumentarni film o meni, sungazingu i sungazerima kod nas na ovim prostorima u realizaciji jedne Holandske produkcije i saradnji državne Radiotelevizije Srbije i Radiotelevizije Vojvodina.
Dogovor sa rediteljem je da se uključe i ostali sungazeri u ovaj naš filmski projekat, te sada pozivam sve koji žele da budu u filmu da dana 03.10.2010. budu na PETROVARADINSKOJ TERASI u 17:30h kako bi reditelj mogao da izrežira svaki detalj oko snimanja za vreme našeg zajedničkog sungazinga! Takođe postoji šansa i da neko od vas da intervju šta mu se desilo sungazingom, kakvo je stanje...
Kako sam obavešten ovaj film će moći da otkupe i ostale televizije kako kod nas tako i u svetu pa zaista hajde da učinimo da nas bude što više da se ne obrukamo! Bar vas 30 da bude bilo bi ekstra. Znači to NIJE i NEĆE NIKADA biti nikakvo okupljanje neke sekte nego jednostavno zajednički sungazing jer mnogo ljudi radi zgrada i loših uslova ne može da vidi Sunce u sigurnom satu.
Bilo bi takođe poželjno da u komentarima dole napišete ako će te sigurno doći. Hajde da svetu širimo sungazing i da se pokrenemo na još viši nivu SVI! Hajde da svima pokažemo da smo hrabri i odlučni da učestvujemo u menjanju ovog sveta. Hajde da pokažemo ljudima kako uživamo radeći sungazing i kako nam je prijatno u društvu našeg dragog Sunca.
Posebno je važno to da ću moći dokazati (na žalost samo na 2 dana) da živim bez hrane, imam dovoljno energije, snimaće me kako vozim bajk, bildujem (krećem ponovo u teretanu), zatim kod oftalmologa pregled da sam zaista spustio dioptriju....