Sungazing- Gledanje u Sunce forum za Balkan
Sungazing- Gledanje u Sunce forum za Balkan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sungazing- Gledanje u Sunce forum za Balkan

Sunazing i uzemljavanje će Vam pomoći da izlečite sve bolesti za kratko vreme
 
PrijemPortalGalerijaRegistruj sePristupi

 

 KODEKS ALIMENTARIJUS ili u mom prevodu OBAVEZNO SAMOTROVANJE

Ići dole 
AutorPoruka
cybermikan
Admin
Admin
cybermikan

Broj poruka : 518
Points : 1377
Reputation : 3
Datum upisa : 02.06.2010
Godina : 45
Lokacija : 7. Dimenzija

KODEKS ALIMENTARIJUS ili u mom prevodu OBAVEZNO SAMOTROVANJE  Empty
PočaljiNaslov: KODEKS ALIMENTARIJUS ili u mom prevodu OBAVEZNO SAMOTROVANJE    KODEKS ALIMENTARIJUS ili u mom prevodu OBAVEZNO SAMOTROVANJE  Icon_minitimeUto Feb 01, 2011 9:39 am

OPASNO PO NORMALAN I ZDRAV ŽIVOT!

KODEKS ALIMENTARIJUS ili u mom prevodu OBAVEZNO SAMOTROVANJE


Poruka je više nego jasna! Pređi POLAKO na ishranu kosmičkom PRANOM (životna energija) i nećeš biti u nemilosti ovog PRVOG talasa uvođenja kodeks alimentarijusa u mom prevodu: "Obavezno samotrovanje"

http://dzonson.files.wordpress.com/2011/01/matijevic-codex-alimentarijus.jpg?w=460&h=877KODEKS ALIMENTARIJUS ili u mom prevodu OBAVEZNO SAMOTROVANJE  Matijevic-codex-alimentarijus

NAJJEFTINIJE KUPUJE NAJVIŠE PUKA SIROTINJA. CILJ IM JE PRVO ISKORENITI SIROMAŠTVO- LEGALIZOVANIM LAGANIM UBIJANJEM SIROTINJE!

http://dzonson.files.wordpress.com/2011/01/kodexalimentarijus-virc5a1le.jpg?w=371&h=495KODEKS ALIMENTARIJUS ili u mom prevodu OBAVEZNO SAMOTROVANJE  Kodexalimentarijus-virc5a1le

Codex Alimentarius i Genetski Modifikovani Organizmi
Radio Beograd II program:

https://www.youtube.com/watch?v=-zj1pktLLn8&feature=player_embedded

https://www.youtube.com/watch?v=-zj1pktLLn8&feature=player_embedded

http://www.kurir-info.rs/vesti/drustvo/mozak-se-smanjuje-od-mutant-hrane-69826.php

U slučaju da tekst "misteriozno" nestane sa ove stranice prenosim ga u celosti ovde.

MOZAK SE SMANJUJE OD MUTANT HRANE!
Nedelja, 16. Januar, 2011.| Autor: KATARINA MARTIĆ

Posle serije napisa u Kuriru o nametanju GM hrane Srbiji, stotine čitalaca nam se javile s istim pitanjem: Šta može da nam uradi ta hrana? Danas objavljujemo neke od odgovora na ovo pitanje.

KODEKS ALIMENTARIJUS ili u mom prevodu OBAVEZNO SAMOTROVANJE  39083

BEOGRAD - Da li biste jeli nešto a da ne znate šta u stvari jedete?
Genetski modifikovana hrana je širom sveta već ušla u lanac ishrane, i to bez ikakvog prethodnog testiranja kako bi se utvrdile eventualne opasnosti koje ona donosi po čovekovo zdravlje! SAD su prva zemlja koja je pustila u promet GM hranu, davne 1996, a tek posle tri godine, kad su počeli da se javljaju prvi sumnjivi simptomi kod ljudi, naučnici su počeli da sprovode istraživanja! Stotine naučnika, uznemirenih igranjem boga u produkciji genetski modifikovane (GM) hrane, sprovelo je opsežna istraživanja o njenoj štetnosti po čoveka i okolinu.

Ovo su samo neka od njihovih frapantnih otkrića... Upozoravamo vas da tekst nije preporučljiv osobama sa slabim želucem!

Mozak se smanjuje

Eksperimenti na pacovima koji se u poslednjih nekoliko godina sprovode u Rusiji utvrdili su da su pacovi koji su jeli GM krompir pokazivali poremećaj i retardaciju u razvoju u odnosu na pacove koji su jeli prirodan krompir. Kod njih su utvrđena oštećenja bubrega, jetre, smanjenje obima mozga, dok su im creva rasla mnogo brže.

Rađaju mehure

U Americi je grupa farmera 2007. godine primetila da su njihove krmače kasno ulazile u trudnoću i da su umesto mladunčadi „rađale“ vodene mehure, a u nekim slučajevima ništa! Godinu dana posle toga u još pet američkih država farmeri koji su uzgajali svinje imali su potpuno identične probleme. Zajedničko im je bilo to da su svoje krmače hranili GM kukuruzom.

Smrti zbog GM hrane

Džefri Smit, naučnik i autor knjige „Seme uništenja“, koji se decenijama bavi problemom GM hrane, izneo je dokaze o tome da je uzrok epidemije sa smrtnim slučajevima bila genetski modifikovana hrana! Prema njegovim rečima, u Americi se tokom osamdesetih godina u jednoj epidemiji razbolelo 5.000-10.000 ljudi, od kojih je skoro 100 umrlo. Danas se zna da je uzrok njihove smrti bila ishrana koja je uključivala kontaminirani dodatak zvani „L triptofan“, a koji je bio napravljen od genetski modifikovane bakterije.

- To je bio jedan od prvih projekata proizvodnje GM hrane - objašnjava Smit i dodaje da je američki Kongres tada saopštio da nije reč o bioinženjeringu i da „ne znaju šta se dogodilo“. Vremenom, dokazalo se suprotno.

Geni

Poznato je istraživanje Irene Ermakove 2005. godine, u kojem je više od polovine pacova koji su hranjeni GM sojom uginulo za samo tri nedelje. Utvrđeno je da je došlo do promena u genetskom materijalu pacova.

Izaziva sterilitet

Dr Aleksej Surov je u svojim istraživanjima na hrčcima utvrdio sterilnost ovih životinja u trećoj generaciji. Pored toga, onima koji su hranjeni GM hranom u ustima su rasle dlake!

Mozgovi beba

Nemački naučnici su pronašli fragmente genetski modifikovanog DNK u mozgovima novorođenih beba mišica koje su hranjene GM hranom.

Naučno potvrđeni rizici

Istraživanja Američke akademije za ekološku medicinu pokazala su da postoje mnogobrojni rizici upotrebe genetski modifikovane hrane

* alergijske reakcije

* neplodnost

* smanjenje imuniteta

* ubrzano starenje

* rak prostate

* rak debelog creva

* rak pluća

* rak materice

* umiranje ploda

* uvećanje jetre

* krvarenja unutrašnjih organa

* dijabetes

* poremećaji organa za varenje

* Alchajmerova bolest

* smanjenje površine mozga

* uvećanje creva

* slabiji rast embriona

* oštećenje sluzokože želuca

* poremećaji u radu bubregaKako nas GMO truje?

Doktorka opšte medicine Slađana Velkov, koja godinama u zemlji i inostranstvu održava predavanja na temu očuvanja zdravlja, objasnila je za Kurir kako genetski modifikovana hrana utiče na ljudski organizam.

- U DNK biljaka kao što su, na primer, soja i kukuruz ubacuje se strani gen iz bakterija i virusa, kako bi ta biljka bila otpornija ili davala veći prinos. Kako bakterije i virusi nikada nisu bili čovekova hrana i pošto se radi o veštačkoj tvorevini, odnosno veštački stvorenim kombinacijama gena, naš organizam ih prepoznaje kao strano telo i na sve načine pokušava da ih se oslobodi. Nažalost, u toj borbi s neželjenim gostom stvaraju se ogromne količine antitela, koje napadaju sopstveni organizam, zbog čega nastaju mnogobrojne bolesti - objašnjava dr Velkov i naglašava da su životinje kojima je ponuđeno da se odluče između običnog i GM semena kukuruza uvek birale zdravo, prirodno seme.

- Očigledno je da majka priroda zna šta radi. Životinjama je usadila istančane instrumente za odabir dobre hrane. Mi smo, izgleda, podlegli pritiscima mnoštva informacija i sve teže donosimo zdravorazumske odluke. Rezultati jasno pokazuju da posledice GM hrane po ljudsko zdravlje i uopšte po ljudsku vrstu mogu biti nesagledive. Potpuna zabrana genetski modifikovane hrane i njenih derivata u ishrani mora biti prioritet svih nas - ističe dr Velkov.Srbiji je spas u proizvodnji zdrave hrane!

Ajrin Beret, aktivistkinja Ekološkog pokreta Novog Sada koja se u Srbiji već nekoliko godina bori protiv izmene zakona o GMO, kaže za Kurir da spas od GM hrane leži u organskoj poljoprivredi i čuvanju autohtonog semena!

- U Srbiji se organska hrana proizvodi na oko 0,3 odsto poljoprivrednog zemljišta. Srbija je kao stvorena za proizvodnju organske hrane, a ona će pokrenuti sve ostale privredne grane. Inače, za ovu hranu narod koristi termine „zdrava“ ili „neprskana“. U Evropi je ona skuplja 20-30 odsto u odnosu na konvencionalnu hranu, a i do 50 odsto u odnosu na GM hranu - kaže Beretova i dodaje da je organska hrana ukusnija od neorganske, ima niži sadržaj vode, više vitamina i suve materije, ali i antioksidanata, koji sprečavaju pojavu kancera.


Vesti: rak pluća, neplodnost, GMO, Monsanto, Ajrin Beret, genetski modifikovani organizmi, mutant hrana,Alchajmerova bolest smanjenje mozga, GMO truje

Moj lični uvid!

Polako se vraćamo svom pravom i iskonsom i izvornom poreklu! Naši preci su živeli na Prani ranije, ali kako je svet porobljen od strane entita sa viših dimenzija nama je nametnuto da moramo fizički jesti kako bi preživeli. I šta se onda dešava?

Pinealna žlezda NIJE toliko učinkovita da proizvodi telu energiju jer je telo dobija hranom.... ALI ako ne jedete vaša pinealna žlezda sama proizvodi dodatnu energiju za vaše telo. Tako da nam je jedenje NAMETNUTO i odrađeno veoma vešto genetičkim inžinjeringom.

Svrha toga je da ne vidimo pravu stvarnost kako bi nas mogli manipulisati, a mi živeti u njihovom ropstvu.

Znači hrana je mentalni program (ono moram jesti da bih živeo)
Nametnuto od strane naših robovlasnika koji drže ovaj svet
Nepotrebna i potpuno štetna...

Tako da je pravi zaključak da ako neko jede hranu TO JE NEPRIRODNO jer je potpuno iskonski PRIRODNO nejesti a živeti od Prane ili kosmičke energije.

Ishranom Pranom mi se vraćamo našim početcima pre ropstva i porobljavanja ljudske rase!!!

KODEKS ALIMENTARIJUS ili u mom prevodu OBAVEZNO SAMOTROVANJE  849889
Nazad na vrh Ići dole
http://www.cybermikan-sungazing.org/
 
KODEKS ALIMENTARIJUS ili u mom prevodu OBAVEZNO SAMOTROVANJE
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Sungazing- Gledanje u Sunce forum za Balkan  :: SUNGAZING- SOLARNA JOGA Naš sajt: http://www.cybermikan-sungazing.org :: Sangejzing VS Kodeks alimetarijus-
Skoči na: