Sungazing- Gledanje u Sunce forum za Balkan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sunazing i uzemljavanje će Vam pomoći da izlečite sve bolesti za kratko vreme

PrijemPortalGalerijaLatest imagesRegistruj sePristupi

Solarna voda

Ići dole 
+5
milangru
cybermikan
Svarog
tomoR
sunčani august
9 posters
AutorPoruka
sunčani august
Početnik
Početnik
sunčani august

Broj poruka : 7
Datum upisa : 03.04.2011

Solarna voda  Empty
PočaljiNaslov: Solarna voda    Solarna voda  Icon_minitimeSub Apr 16, 2011 9:04 pm

Pozdrav sangejzeri!!!

Evo imam još jedno pitanjce pa bih molila odgovor od onoga tko zna!

Riječ je o solarnoj vodi. Prijateljica je bocu vode jedno poslijepodne ostavila vani i unjela ju je oko 17:30. Tokom noći ju je pila jer se često budi zbog žeđi. Tu noć je imala neopisiv osjećaj straha i nije mogla zaspati do jutra.

Sutradan je na netu pogledala izlaske mjeseca i uočila da je mjesec dan prije izašao oko podneva, znači u isto vrijeme na nebu su bili i mjesec i Sunce.

Znam da ne treba ostavljati vodu vani preko noći na mjesečevoj svjetlosti jer mjesečeva energija može negativno djelovati na naš organizam.

E sad nas zanima što učiniti ako su Sunce i mjesec u isto vrijeme na nebu? Da li taj dan puniti vodu?

Hvala!!!

Sunčani pozdrav za sve!! sunny
Nazad na vrh Ići dole
tomoR
Početnik
Početnik

Broj poruka : 19
Datum upisa : 07.04.2011
Godina : 33

Solarna voda  Empty
PočaljiNaslov: Re: Solarna voda    Solarna voda  Icon_minitimePon Apr 18, 2011 4:17 pm

jako zanimljivo O.o da kažu da je mjesec loš ali meni je pun mjesec preljep ja bi mogao gledat dugo u njega Smile hhh
Nazad na vrh Ići dole
sunčani august
Početnik
Početnik
sunčani august

Solarna voda  Empty
PočaljiNaslov: Re: Solarna voda    Solarna voda  Icon_minitimePon Apr 18, 2011 5:21 pm

Jučer je bila mjesečina ko dukat žut!

Da, pun mjesec privlači ali mi se čini da gledanjem u njega radimo potpunu suprotnost sungazingu. To je moja lična pretpostavka....

sunny
Nazad na vrh Ići dole
Svarog
Početnik
Početnik

Broj poruka : 2
Datum upisa : 26.04.2011

Solarna voda  Empty
PočaljiNaslov: Re: Solarna voda    Solarna voda  Icon_minitimeUto Apr 26, 2011 9:40 pm

Pozdrav svim suncanim bicima

1. Interesuje me da li mogu vodu postaviti unutar kuce na prozoru , jer ne mogu napolju (ima krov od azbestnih ploca). Prozor je okrenut ka jugu tako da sunca ima ceo dan.
2. Mislio sam da napravim drvenu posudu i napunim je peskom i onda bi na njoj drzao flase s vodom umesto na zemlji. Sta mislite da li je to ok?
3. Da li staklo prozora smeta pri pravljenju suncane vodice, jer bi posudu drzao unutar kuce sa druge strane prozora. Ovo pitam jer sam cuo da staklo menja talasne duzine suncevih zraka. Jel znate nesto o ovome?

Veliki pozdrav svima Smile
Nazad na vrh Ići dole
cybermikan
Admin
Admin
cybermikan

Broj poruka : 518
Datum upisa : 02.06.2010
Godina : 50

Solarna voda  Empty
PočaljiNaslov: Re: Solarna voda    Solarna voda  Icon_minitimeČet Apr 28, 2011 5:49 pm

Svarog ::

1. Interesuje me da li mogu vodu postaviti unutar kuce na prozoru , jer ne mogu napolju (ima krov od azbestnih ploca). Prozor je okrenut ka jugu tako da sunca ima ceo dan.
2. Mislio sam da napravim drvenu posudu i napunim je peskom i onda bi na njoj drzao flase s vodom umesto na zemlji. Sta mislite da li je to ok?
3. Da li staklo prozora smeta pri pravljenju suncane vodice, jer bi posudu drzao unutar kuce sa druge strane prozora. Ovo pitam jer sam cuo da staklo menja talasne duzine suncevih zraka. Jel znate nesto o ovome?

Pozdrav!

1. Da.
2. Ok je.
3. Otvori prozor.

Solarna voda  849889
Nazad na vrh Ići dole
http://www.cybermikan-sungazing.org/
sunčani august
Početnik
Početnik
sunčani august

Solarna voda  Empty
PočaljiNaslov: Re: Solarna voda    Solarna voda  Icon_minitimePet Apr 29, 2011 10:13 am

Pozdrav sangejzeri!

Gospodine Mikane molila bih vas da mi odgovorite na moj post o solarnoj vodi (prvi na stranici).

Što učiniti ako su Sunce i mjesec u isto vrijeme na nebu? Da li taj dan puniti vodu?

Hvala i veliki sunčani pozdrav za vas!!!
Nazad na vrh Ići dole
Svarog
Početnik
Početnik

Broj poruka : 2
Datum upisa : 26.04.2011

Solarna voda  Empty
PočaljiNaslov: Re: Solarna voda    Solarna voda  Icon_minitimePet Apr 29, 2011 10:30 am

Admin ::

Pozdrav!

1. Da.
2. Ok je.
3. Otvori prozor.

Solarna voda  849889

Ok hvala, ali nije mi jasno, na prvo pitanje mi odgovorite sa ''da drzi vodu unutra iza prozora'' a na poslednje otvori prozor, iako sam rekao da imam ispod azbestni krov, pa ne bi da mi upadne nesto u vodu... hm? Dakle da li smeta da se voda sunca kroz prozor?
Nazad na vrh Ići dole
cybermikan
Admin
Admin
cybermikan

Solarna voda  Empty
PočaljiNaslov: Re: Solarna voda    Solarna voda  Icon_minitimePet Apr 29, 2011 10:55 am

Admin ::

Pozdrav!

1. Da.
2. Ok je.
3. Otvori prozor.

Solarna voda  849889

Ok hvala, ali nije mi jasno, na prvo pitanje mi odgovorite sa ''da drzi vodu unutra iza prozora'' a na poslednje otvori prozor, iako sam rekao da imam ispod azbestni krov, pa ne bi da mi upadne nesto u vodu... hm? Dakle da li smeta da se voda sunca kroz prozor?

Bolje je da flasa sa vodom bude na otvorenom ali moze biti i iza stakla ako se nema drugih uslova.

Solarna voda  849889
Nazad na vrh Ići dole
tomoR
Početnik
Početnik

Datum upisa : 07.04.2011
Godina : 33

Solarna voda  Empty
PočaljiNaslov: Re: Solarna voda    Solarna voda  Icon_minitimePet Apr 29, 2011 2:16 pm

sunčani august ::
Jučer je bila mjesečina ko dukat žut!

Da, pun mjesec privlači ali mi se čini da gledanjem u njega radimo potpunu suprotnost sungazingu. To je moja lična pretpostavka....

sunny

he he gledaj u mjesec come to the dark side xD Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
milangru
Početnik
Početnik

Datum upisa : 25.06.2011

Solarna voda  Empty
PočaljiNaslov: Re: Solarna voda    Solarna voda  Icon_minitimeSub Jun 25, 2011 9:26 am

Pozdrav svima!
Imao samo jedno pitanje
filtriram vodu kroz prokapni filter koji koristi aktivni ugalj , posto nemam para za osmozu.Imam stakleni balon za vodu od 5l, medjutim on je svetlo zelene boje. da li u njemu mogu da suncam vodu, i koliko to sunčanje treba da traje u časovima?
Nazad na vrh Ići dole
http://www.serviskompjutera.iz.rs
cybermikan
Admin
Admin
cybermikan

Solarna voda  Empty
PočaljiNaslov: Re: Solarna voda    Solarna voda  Icon_minitimeSub Jun 25, 2011 9:45 am

milangru ::
Pozdrav svima!
Imao samo jedno pitanje
filtriram vodu kroz prokapni filter koji koristi aktivni ugalj , posto nemam para za osmozu.Imam stakleni balon za vodu od 5l, medjutim on je svetlo zelene boje. da li u njemu mogu da suncam vodu, i koliko to sunčanje treba da traje u časovima?

Pozdrav i dobrodošao!

Za solarnu vodu ti ne trebaju pare. Samo što maksimalno preporučujem BELU flašu ili bokal koji stoji na Sucu 5-8h, onda se unese u kuću i koristti. Solarna voda ne sme ostati preko noći.

Solarna voda  849889
Nazad na vrh Ići dole
milangru
Početnik
Početnik

Solarna voda  Empty
PočaljiNaslov: Re: Solarna voda    Solarna voda  Icon_minitimeSub Jun 25, 2011 11:00 am

Solarna voda ne sme ostati preko noći?
ne sme ostati preko noći napolju ili ne sme da se pije sutradan?
koliko ja shvatam ne sme napolju da ostane preko noći a sme da se pije i sutradan?
Nazad na vrh Ići dole
cybermikan
Admin
Admin
cybermikan

Solarna voda  Empty
PočaljiNaslov: Re: Solarna voda    Solarna voda  Icon_minitimeSub Jun 25, 2011 2:51 pm

milangru ::
Solarna voda ne sme ostati preko noći?
ne sme ostati preko noći napolju ili ne sme da se pije sutradan?
koliko ja shvatam ne sme napolju da ostane preko noći a sme da se pije i sutradan?

Da.

U roku od 24h treba da se potroši.

Solarna voda  849889
Nazad na vrh Ići dole
milangru
Početnik
Početnik

Solarna voda  Empty
PočaljiNaslov: Re: Solarna voda    Solarna voda  Icon_minitimeSre Jun 29, 2011 7:16 am

Kada pada kisa, kada je jako oblačno ,da li se i onda pravi solarna voda na isti nacin i da li ima isti efekat?
Nazad na vrh Ići dole
boksa
Početnik
Početnik

Broj poruka : 1
Datum upisa : 08.08.2011

Solarna voda  Empty
PočaljiNaslov: Re: Solarna voda    Solarna voda  Icon_minitimePon Avg 08, 2011 1:37 pm

Sada mi nista nije jasno, ho'oponopono tehnika preporucuje plavu staklenu flasu i pampur kao zatvarac.flasa se ostavi na suncevoj svetlosti 1 sat i posle se pije,ispra se telo sa njom posle tusiranja....
Nazad na vrh Ići dole
emilijamak
Početnik
Početnik

Broj poruka : 4
Datum upisa : 23.04.2012

Solarna voda  Empty
PočaljiNaslov: Re: Solarna voda    Solarna voda  Icon_minitimePon Apr 23, 2012 12:07 pm

Zdravo svima ja sam nova na forumu i meni se desilo da nekoliko noci zaboravim flasicu vodu van kuce, na balkon, i nadam da nema nekih negativnih pojava... sada sam na 4 min i 10 sec i ne osecam neke promene na pishicko nivo, pocela sam iz razloga da povecam samopouzdanje i vratim svoj dusevni mir.

Nazad na vrh Ići dole
cybermikan
Admin
Admin
cybermikan

Solarna voda  Empty
PočaljiNaslov: Re: Solarna voda    Solarna voda  Icon_minitimePon Maj 21, 2012 8:49 am

emilijamak ::
Zdravo svima ja sam nova na forumu i meni se desilo da nekoliko noci zaboravim flasicu vodu van kuce, na balkon, i nadam da nema nekih negativnih pojava... sada sam na 4 min i 10 sec i ne osecam neke promene na pishicko nivo, pocela sam iz razloga da povecam samopouzdanje i vratim svoj dusevni mir.

Solarnu vodu ako ne iskoristiš u roku od 24h prospi i sipaj novu. Za nekoliko minuta možete osetiti neke promene, ali i ne morate.

Za SVE psihičke probleme realno je da osetite boljitak posle 15 minuta sangejzinga. To biva i brže uz korišćenje naših Prizemljivača sa kristalima:

http://prizemljivanje.weebly.com/

Samo napred dalje...

Solarna voda  849889
Nazad na vrh Ići dole
albert32
Početnik
Početnik

Datum upisa : 09.07.2011

Solarna voda  Empty
PočaljiNaslov: Re: Solarna voda    Solarna voda  Icon_minitimePon Dec 31, 2012 6:45 pm

Imam jedno pitanje.

Ima li efekta ako se sa solarizovanom vodom kuvaju čak ili kafa?

Nazad na vrh Ići dole
jazz66
Početnik
Početnik

Broj poruka : 1
Datum upisa : 21.06.2013

Solarna voda  Empty
PočaljiNaslov: Re: Solarna voda    Solarna voda  Icon_minitimeUto Jul 09, 2013 6:40 am

Vodu ostavljam u staklenkama s prozirnim staklom i pokrijem ih gazom (radi prašine i kukaca). Da li je to u redu ili bi ih trebalo pokrivati s nečim drugim?
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

Solarna voda  Empty
PočaljiNaslov: Re: Solarna voda    Solarna voda  Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Solarna voda
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Solarna joga_knjiga za svakoga
» Video- Sungazing ili Solarna Joga- Jogini
» Video- UV idex, Zraci sunca i sungazing- solarna joga
» TV Pink Nacionalni dnevnik 01.07.2011. Miroslav Kis - Solarna Joga
» BESPLATNO u pdf-u Knjiga "Solarna joga- Živeći od sunčeve svetlosti (Nauka i umetnost piljenja u Sunce)" u izdanju ID "Esotheria" iz Beograda.

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Sungazing- Gledanje u Sunce forum za Balkan  :: SUNGAZING- SOLARNA JOGA Naš sajt: http://www.cybermikan-sungazing.org :: Pitanja u vezi sungazinga-
Skoči na: