Broj poruka : 4 Points : 6 Reputation : 0 Datum upisa : 23.06.2011
Naslov: Energija Čet Jun 23, 2011 7:23 pm
Na 30 sekundi sam trenutno.Kad sam se vraco sa sungazinga osetio sam nagli bol u predelu pinealne zlezde i otprilike pola minuta posle toga sam osetio ogroman priliv energije u obe sake.Cak i sad je osecam(dakle traje vec 40 minuta) i ne znam kolko ce jos trajati.
Moje pitanje je sta ona predstavlja,jel ce je biti opet i da li moze da se iskoristi?
cybermikan Admin
Broj poruka : 518 Points : 1377 Reputation : 3 Datum upisa : 02.06.2010 Godina : 50 Lokacija : 7. Dimenzija
Naslov: Re: Energija Čet Jun 23, 2011 8:13 pm
Immortality ::
Na 30 sekundi sam trenutno.Kad sam se vraco sa sungazinga osetio sam nagli bol u predelu pinealne zlezde i otprilike pola minuta posle toga sam osetio ogroman priliv energije u obe sake.Cak i sad je osecam(dakle traje vec 40 minuta) i ne znam kolko ce jos trajati.
Moje pitanje je sta ona predstavlja,jel ce je biti opet i da li moze da se iskoristi?
To je naglo buđenje tela. NIšta nije strašno....samo napred dalje i uživaj u postupku...
Immortality Početnik
Naslov: Re: Energija Ned Jun 26, 2011 1:24 pm
ok.imam jos par pitanja
1.Cybermikane koje je tvoje misljenje o kundalini jogi?
2.kad se zavrsi gledanje u sunce kolko dugo minuta treba da se ostane sa zatvorenim ocima?
3.Jel ima da se kupi uv metar trenutno il je rasprodato?
cybermikan Admin
Broj poruka : 518 Points : 1377 Reputation : 3 Datum upisa : 02.06.2010 Godina : 50 Lokacija : 7. Dimenzija
Naslov: Re: Energija Ned Jun 26, 2011 9:52 pm
Immortality ::
ok.imam jos par pitanja
1.Cybermikane koje je tvoje misljenje o kundalini jogi?
2.kad se zavrsi gledanje u sunce kolko dugo minuta treba da se ostane sa zatvorenim ocima?
3.Jel ima da se kupi uv metar trenutno il je rasprodato?
Pozdrav!
1. Nemam mišljenje ali imam svoj stav. SVE što ne smeta telu i umu je ok dok to ne počne da smeta.
2. Što duže to bolje. Ako ste na početku može i par trenutaka ali ako ste na više sangejzinga možete i par minuta.
3. Trenutno nema ali biće tokom sledećeg meseca još UV Metara.
Immortality Početnik
Naslov: Re: Energija Sre Jun 29, 2011 1:03 pm
E sad ono kad sam procito mi neda mira a u isto vreme mi je jako tesko u to poverovati. Pod 1.letenje i pod 2. materijalizovanje stvari
1.Receno je da kad bi nam pinealna zlezda bila veca mogli bi leteti kao ptice al mi nemamo krile tako da mi je nezamislivo da mozemo leteti.
2.Materijalizovanje stvari,cuo sam da je to mogao sai baba al to je samo jedan covek na planeti