sloboda Početnik
Broj poruka : 1 Points : 3 Reputation : 0 Datum upisa : 16.07.2011
| Naslov: depresija i sangejzing Sre Jul 20, 2011 3:16 pm | |
| Dragi sangejzeri,zanima me da li je neko uspeo da ovom metodom izleci depresiju i da vise ne pije lekove? | |
|
cybermikan Admin
Broj poruka : 518 Points : 1377 Reputation : 3 Datum upisa : 02.06.2010 Godina : 50 Lokacija : 7. Dimenzija
| Naslov: Re: depresija i sangejzing Čet Jul 21, 2011 2:40 pm | |
| - sloboda ::
- Dragi sangejzeri,zanima me da li je neko uspeo da ovom metodom izleci depresiju i da vise ne pije lekove?
DA! Mnogi i to za veoma kratko vreme, ali sve to zavisi od čoveka do čoveka. | |
|
ursula1982 Početnik
Broj poruka : 1 Points : 1 Reputation : 0 Datum upisa : 26.08.2011 Godina : 42 Lokacija : Brežice, Slovenija
| Naslov: Re: depresija i sangejzing Pet Avg 26, 2011 6:04 am | |
| Pozdrav, danas ču biti na 15 minuta sungazinga. I do sada (osim što manje jedem - možda i zbog vručine, hehe) nisam ništa drugčije primjetila na sebi. Osim da imam u glavi stalno veči i veči kaos. Ko da ide sve na gore... Moram ovdje da kažem da inače obožavam gledanje u sunce. Ponekad se mi čini (kada gledam), da postojimo samo nas dva, suce i ja. pišem ovdje pod depresijo, zato što me zanima dali je to običajno da nekomu po 15 minuta ništa big, a jedni pišu več za 3 minute da se osječajo ko drugi ljudi. Stvarno mi je ta sungazing jedina stvar koju radim vrlo rada i koja se mi čini tako domača i vrlo vrlo logična. Bez sunca nema ničega, u tom smislu. Neznam možda trebam strpljenja, možda se dobro ne promatram. Imate možda kakav insight? Hvala puno i pozdrav iz sunčane Slovenije, Urša | |
|
Zare Početnik
Broj poruka : 10 Points : 15 Reputation : 0 Datum upisa : 08.06.2010
| Naslov: Re: depresija i sangejzing Sre Avg 31, 2011 10:49 am | |
| - ursula1982 ::
- Pozdrav,
danas ču biti na 15 minuta sungazinga. I do sada (osim što manje jedem - možda i zbog vručine, hehe) nisam ništa drugčije primjetila na sebi. Osim da imam u glavi stalno veči i veči kaos. Ko da ide sve na gore... Moram ovdje da kažem da inače obožavam gledanje u sunce. Ponekad se mi čini (kada gledam), da postojimo samo nas dva, suce i ja.
pišem ovdje pod depresijo, zato što me zanima dali je to običajno da nekomu po 15 minuta ništa big, a jedni pišu več za 3 minute da se osječajo ko drugi ljudi. Stvarno mi je ta sungazing jedina stvar koju radim vrlo rada i koja se mi čini tako domača i vrlo vrlo logična. Bez sunca nema ničega, u tom smislu. Neznam možda trebam strpljenja, možda se dobro ne promatram. Imate možda kakav insight?
Hvala puno i pozdrav iz sunčane Slovenije,
Urša To sto osecas haos u glavi je znak napretka,jer se vremenom misli ubrzavaju i onda odjednom.....BUM.......misli vise nema.Samo budi strpliv,sve je individualno po pitanju benefita i vremena kada pocinjemo da ih osecamo. Poadrav | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: depresija i sangejzing | |
| |
|