Josip Početnik
Broj poruka : 1 Points : 3 Reputation : 0 Datum upisa : 02.11.2012
| Naslov: UV-index Pet Nov 02, 2012 8:41 am | |
| Pozdrav svim vama,evo pitanja,malo imam problema s gledanjem u sunce radi posla tj. vise ne stignem gledati u sigurne sate,pa me zanima a pogledao sam UV-index za Zadar koji je danas 2.E sada,smijemo li gledati u sunce tokom cijelog dana kada je UV-index 2.Koliko je točno izmjeren UV-index jer mislim i koliko vidim da na DHMZ izmjere UV-index za cijeli tjedan unaprijed pa koliko je to sigurno!!!Evo zao mi je kada ne mogu da gledam tokom radnog tjedna i onda moram cekati vikend i povoljno vrijeme,pa me malo to koči.Ljep pozdrav iz danas sunčanog Zadra | |
|
anboy Početnik
Broj poruka : 8 Points : 11 Reputation : 1 Datum upisa : 28.03.2012 Lokacija : Becej
| Naslov: Re: UV-index Pon Nov 26, 2012 5:31 pm | |
| Josipe prijatelju nisi sam i ja imam isti problem. Radim od 08h-16h i samo vikendom sad mogu da gledam i to se potrefi samo jednom nedeljno da ga gledam. Moje iskreno misljenje a i prema iskustvu stecenom do sada kad je UV indeh 0 ili 1 moze da se gleda tokom celog dana, moj ti je predlog da pronadjes neku krosnju da bi ti bilo prijatnije za gledanje dok ti se oci ne priviknu. | |
|
cybermikan Admin
Broj poruka : 518 Points : 1377 Reputation : 3 Datum upisa : 02.06.2010 Godina : 50 Lokacija : 7. Dimenzija
| Naslov: Re: UV-index Ned Dec 09, 2012 10:31 pm | |
| | |
|