Samo nekoliko pitanja da budem siguran da radim kako treba, ili bar najbolje šta mogu.
Imam dva mjesta za gledanje. Jedno je na plaži, ali nažalost plaža nije pješčana pa ne se ne skidam bos, nego je plaža sa kamanjemima pa gledam u patikama. I kako je to obično stvar sa ovakvim plažama tlo nije ravno, nego je takoreći ukoso, dakle jeli razumite, znači kako idemo od mora pa naprijed visina se povećeva. Neznam da li je ovo problem, čini mi se da sam negdje pročita nešto u vezi toga, ne sjećam se pa neznam.
Na drugo mjesto di idem, tamo ima i trave i gole zemlje i betona. Ja ipak nisam u mogućnosti da gledam bos, pa gledam u patikama. Uglavnom, dakle znam da se ne smije gledati dok smo bosi na travi jer onda trava od nas uzima energiju koju smo upravo dobili od sunca, a jeli tako i dok smo obučeni, znači stojim u cipelama na travi i gledam u sunce, jel tako dobro? Ako ne, kako kažem tu ima i betona i zemlje, pa ću stat tu ali trava je vrlo blizu pa se pitam jeli mi može tako uzet energiju.
Također, moram još da pitam za solarnu vodu, jeli je mogu staviti na golu zemlju ako je 20cm dalje trava? I također na balkon, možda bi je i tamo koji put stavia.
Mislim, valjda je ovo sve u redu, samo oću bit siguran.
Hvala unaprijed na odgovoru.