cybermikan Admin
Broj poruka : 518 Points : 1377 Reputation : 3 Datum upisa : 02.06.2010 Godina : 50 Lokacija : 7. Dimenzija
| Naslov: Al Bielek: Ovo je istina o putovanju kroz vreme, vanzemaljcima i Marsu! Sub Jan 24, 2015 12:21 am | |
| Al Bielek rođen je 4.8.1916. kao Edvard A. Kameron II a učestvovao je u eksperimentima koji su omogućavali putovanje kroz vreme. Ovo je njegovo svedočenje. „Moj otac, Aleksander Dankan Kameron, Sr., upisao se u američku mornaricu pre ulaska Amerike u Prvi svetski rat. Prvo je dobio mene, zatim moga brata A. Dankana Kamerona, Jr. (maj 1917) s drugom ženom. Dankan i ja, kao polubraća, odrastali smo srećno sa stricem Arnoldom u velikoj kući, mirno u Vest Islip, Long Ajland (otac je ostao u mornarici do 1930, kada odlazi u penziju). Kako nismo imali teškoća s novcem (zahvaljujući Arnoldovoj i Konstablinoj sreći na berzi), Dankan Jr. i ja (nakon završene srednje škole) pohađali smo univerzitet. Ja sam išao prvo na Prinston, zatim na Harvard, završio sam fiziku. Dankan je pohađao Univerzitet u Edinburgu. Takođe je završio fiziku, u leto 1939. U septembru 1939, Dankan i ja upisali smo se u mornaričku komisiju, a zatim smo pohađali 90-dnevnu obuku za “Specijalnu agenciju” za mornaričko osoblje u Providensi, Roud Ajland. Po završeku obuke, obojica smo dodeljeni na Institut Naprednih Studija (Princeton, N.J.) i direktno na započeti “Projekat Nevidljivost.” S uspješno položenim ispitom 1940. u Brooklyn Navy Yard, projekt je bio označen kao tajan i preimenovan u “Projekt Rainbow” (Projekat duga). U januaru 1941, poslani smo na more u sklopu dužnosti na USS Pennsilvanija. Otputovali smo na Pacifik u oktobru 1941., kada je Pensilvanija došla na dokovanje u Perl Harbor. Nakon odlaska u San Francisko i ostanka tamo u decembru 1941., vraćamo se u institut u januaru 1942. Radimo na projektu celu 1942. Nikola Tesla se povukao sa projekta....... Ceo tekst pročitajte ovde: http://cybermikan-sungazing.org/al-bielek-ovo-je-istina-o-putovanju-kroz-vreme-vanzemaljcima-marsu/ | |
|