SunGazing organizacija - Balkan
Kao sto sam najavio u naslovu ovog blast maila, nasa sungazing organizacija ce biti operativna do 1. 7. 2010. godine. Ovom prilikom pozivam jos dvoje osnivaca iz Novog Sada ili okoline bez ikakvih obaveza a da mi se jave na moj mail:
cybermikans@yahoo.com jer po nasem zakonu ovaj vid organizacije mora imati najmanje 3 osnivaca sa jednom glavnim koji zastupa odr. organizaciju. Ako vas bude i vise od troje nije problem!
Danas sam bio na vaznom sastanku sa zastupnikom jedne organizacije koja ima slicne ciljeve i metode kao i mi, te sa njima i dalje dogovaramo nasu buducu saradnju i nastupe u medijima i javnosti. Tako da imamo pomoc oko izrade naseg statuta i ostalih pravnih normi a kroz koje su i oni morali proci. Svakako da smo u dogovoru da za neko vreme (kada nadjemo sponzore i donatore te od clanarina clanova) zajedno iznajmimo neki dobar prostor za predavanja i kancelarije i sve to u duhu saradnje novog vremena.
Zelim da podelim sa Vama par informacija oko nase nove organizacije u formiranju. Moja vizija SunGazing organizacije je ovakva: Raw food za proklamovanje zdrave i prirodne ishrane ljudi. Znaci tu je vegetarijanska i veganska ishrana, pa su tu fruitarijanci, likvidarijanci, votarijanci i na kraju bretarijanci. Zasto sam odlucio da to bude tako? Logicno je da ni mi radeci sungazing kako primamo vise energije u svoje telo i glad nam opada a aktivira nam se sistem za zasicenje, nismo svi odjednom bretarijanci i to je najveci razlog zasto sam odlucio da ovaj nacin ishrane postavim po ovoj gradaciji. Tako da je organizacija edukativnog i nformativnog karaktera sa naglaskom na sungazingu kao sredstvom za postizanje cilja a to je u ovom slucaju bretarijanizam.
Ako neko ima jos pitanja oko nase organizacije u osnivanju neka mi se javi na meil:
cybermikans@yahoo.comSto se tice novca za osnivanje organizacije, takse itd. VI NE MORATE NISTA SLATI nego sam licno ja dobio donaciju da to i ostvarim i to od naseg suncanog brata Ivana iz Rijeke poznatijeg na nasem sajtu pod nickom: Moderator Shamman. Ivan ce doci u Novi Sad iz Rijeke i bice kod mene da mi pomogne oko Hirinog dolaska u Novi Sad te ce ostati tri meseca i pomoci mi u radu na mojoj cetvrtoj knjizi po redu, ali takodje i u poslovima oko organizacije, prostora, edukacije itd.