anboy Početnik
Broj poruka : 8 Points : 11 Reputation : 1 Datum upisa : 28.03.2012 Lokacija : Becej
| Naslov: Anboy zapazanja Pon Nov 26, 2012 5:52 pm | |
| Pozdrav svima . Poceo sam gledati u sunce 10.04.2012 i to svaki suncan dan sve do ove tmurne jeseni. Juce sam odgledao svoj 28 minut i bas am bio srecan. U sunce sam gledao celo prolece i leto bos sve do polovine septembra i osecaj je i vise nego dobar. Imam male probleme sa hranom jer sam iz upotrebe jos ranije (dugogodisnje) izbacio sve i svasta i sad ponekad imam krizu ukusa, jednostavno moram nesto da probam mada mi i ne prija kad ga vec probam. Nisam pio pivo 8-9meseci i sad za vikend sam morao da popijem jedno, jednostavno mi je to bilo stalno u glavi. Sto se zdravlja tice ono je odlicno, imao sam pri svakom odlasku u WC ranije obilna krvarenja koja su posle 5min prakse nestala a nadam se i totalnom povlacenju hemoroidosa sto je eto jedna jako velika velika pozitivna stvar. Inace pored mene moja zena je na 24 minutu a otac na 19 minutu, prava suncana porodica . Bas sam primetio da volimo jako da pricamo posle svakog gledanja o tome kakvo nam je sunce taj dan bilo. Videcemo sta ce nam ova zima doneti, mozda cu i pauzirati do marta jer zbog posla koji je od 08h-16h ne mogu da stignem da ga odgledam, samo vikendom kada uleti. Najvece ocekivanje od gledanja u sunce mi je da budem apsolutno zdrav da se svi zivotni procesi u meni odvijaju hamonicno i u skladu sa prirodom i naravno kruna svega bi mi bila da zivim bez hrane samo od SUNCA to bi bila kruna svega!!! | |
|
cybermikan Admin
Broj poruka : 518 Points : 1377 Reputation : 3 Datum upisa : 02.06.2010 Godina : 50 Lokacija : 7. Dimenzija
| Naslov: Re: Anboy zapazanja Ned Dec 09, 2012 10:26 pm | |
| | |
|
anboy Početnik
Broj poruka : 8 Points : 11 Reputation : 1 Datum upisa : 28.03.2012 Lokacija : Becej
| Naslov: Re: Anboy zapazanja Sre Mar 13, 2013 9:21 pm | |
| Odledao sam 30 minuta! Doslo lepse vreme a i sunce ranije pocelo da izlazi pa sam nastavio sa gledanjem. Zima bese duga tako da je ostavilo negativnih efekata na mene ovaj period bez sunca. Malo sam se vise nervirao u poslednje vreme, iskreno se nadam da ce proci to. | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Anboy zapazanja | |
| |
|